BCP

jobb. bal. resor. vänner. födelsedagar. jobb. bio. och så vidare... är några av anledningarna till att jag inte hinner kladda ner så mycket här.



såg Sex and the city 2 igår med jobbtjejerna, underbart bra !

SM i Truppgymnastik

ja, nu börjar det närma sig med stormsteg. det man tränat för hela våren. fast det är lite jobbigt att tänka så, det blir sådan press då. vi säger såhär istället, nu närmar sig en av vårens roligaste helger och vi ska få hålla på med det vi älskar och vara grymma!

lite
publicitet har vi fått de senaste dagarna det är ju alltid kul. dock var jag på jobbet när NT kom :( men i folkbladet var jag också med, vi ser lite småroliga ut. men så är vi ju lite småroliga också, så det är väl inte mer än rätt.

Nu är det dags för sista friståendeträningen i Linköping och imorgon åker vi iväg på förmiddagen mot Halmstad, tävlar kl.11:20 på lördag (kolla Webb-TV,) och sen är det lite bankett och så finaler på söndagen. och emellan det väldigt mycket mysigt häng!



a taste of Blondies

godkväll, bon soir, good evening, buenas noche (okej spanskan är inte min starkaste sida, men tror man säger så?)

jag är lite mer utvilad idag än igår om man säger så, somnade tidigt igår och sov gott! dock lite lustiga drömmar men vad kan man göra åt det? sen jag kom hem har jag ätit pannkakor med sylt och glass och slappat framför soffan.

jag kom på att det var längesen jag skrev nåt recept här och sånt tycker ju jag är kul, så jag ska skriva ett recept på en Blondie/Vit kladdkaka jag och Richard gjorde häromdagen. den blev riktigt god och eftersom vi gjorde den hemma hos familjen Borg försvann snabbt 2/3 av en långpanna! älskar när det man gör blir uppskattat!

Blondies, ingredienser:
125g smör
200g vit choklad
4st ägg
3dl socker
2.5dl mjöl
1tsk bakpulver

glasyr:
3msk florsocker
o.5msk vatten

gör såhär:
  • smält choklad och smör på låg värme i en kastrull.
  • vispa ägg och socker pösigt, ha i de torra ingredienserna, rör försiktigt.
  • häll ner den smälta chokladblandningen i smeten lite försiktigt och häll smeten i en bakplåtspapper klädd form 20x30 cm.
  • grädda på175c i ca 20min.vill du ha den kladdigare, ta ut den tidigare! ringla glasyren över.
  • servera med grädde eller vaniljglass, eller både och ;D

världens bar i lördags efter att jag kollat på Richard spela fotbollsmatch med Macke, Matilda, Mysan, Björn & Jacob i det underbara sommarvädret. marcus är hemma från Australien :D skojskoj! vissa drack mer öl än andra på världens vilket  blev skoj. och det bjöds även på en galen bilfärd hem. jag gillar't.

 


TRÖTT

5 dagars ledighet var skönt. jobb igen och gympa för hela slanten är mindre skönt.. eller gympan är skoj och jobbet med, men det orsakar en väldans trötthet, speciellt när man inte lyckas få en helnattssömn..

richard är i Prag med skolan den här veckan så jag fick låna hans Mac :D skojigt, jag har ju ingen egen bärbar dator, så här sitter jag i sängen med internet i knät och tycker det är lyxigt, tihi.

SM på Fredag!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ÖÖÖÖÖÖÖS ÖGG ÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖS




HITTADE INGEN BILD PÅ DEN HÄR DATORN, SÅ TOG EN SOM JAG RITADE FÖR MASSA TID SEN, SKOJ, HAHA.


I'd rather be with you

ledighet är skönt. men jag har så himla lätt för att bli rastlös! Idag har jag & pappa varit duktiga och städat hela huset iaf! det luktar gott och ser jättesnyggt ut!

Igår mysfikte jag med ellie, min lilla saknisfia. alltid trevligt! Sen var det träning, det gick ganska bra, med betoning på ganska. jag körde allt och kom runt och volterna kan jag.. men mina ben ville inte jobba så hårt som jag ville vilket resulterade i inte alltför många ställda volter :( men men, det tar vi på söndag! och tumblingen gick bra. det gick också väldigt bra för mina kära teammates vilket är minst lika viktigt det. vi tävlar SM om 1 vecka, helt galet!!! ÖS ÖGG ÖS

idag är det friståendeträning som gäller och vi skulle helst ha en tajt svart tröja på oss, det har jag inte många av kan jag säga, crap! och sen hade mamma tänkt att vi skulle grilla eftersom det är helgdag och man är ledig imorn också och sådär, och ja det låter ju trevligt, om det slutar regna. sen kommer förhoppningsvis R hit och myser med mig ikväll.

jag kom förresten på en förträfflig idé förut, övningsköra. jag & pappa ska ge oss ut sen, åker till Bråvalla och kör runt lite där det inte är nån trafik. läskigt, det var bamselängesen nu. men det går nog bra :)

dagens låt
- I'd rather be with you - Joshua Radin

I will go Anywhere but there

Bille the vision and the dancers nya skiva, underbar. älskar det bandet, så udda, så grymma, så härliga. låten anywhere but there är så galet skön! lyssna lyssna.

lediga dagar som varit fina. jag har fotat massa och haft det skojigt med R. tränat gympa och skrattat har jag med gjort.



May I make a terrible mistake with you
may I make a wonderful mistake with you
I said I will go anywhere but there


beautiful

4 dars jobb avklarat, snabbt och relativt smärtfritt =) har varit skojigt! Idag fick jag en fin glass-lunch med Ellie & Ture också vilket inte alls är fy skam.

sprang upp till Gympan direkt efter jobbet och köttade igenom alla volter på trampetten med brudarna, eller iaf några av brudarna. Var en riktigt bra & rolig träning, känns skönt att få träna gymnastik lite mer och träffa laget. fick dock tzucka fot igen sista gången vi körde ström... ajajaj!! men det är ingen fara, lite smärta stärker en!

Imorn är jag ledig. då blire lite fikamys, möte, träning och R mys. kanske en jobbingtur på morgonen om foten tillåter.


Måndag den 3:e Maj

aaaaaaaah. njuter av att ha fått vara i gympahallen igen och skrattat och svettats med mina Öggisar! blir lite långa dagar när jag går direkt efter jobbet och tränar. men det är det värt, absolut!

helgen som gick var toppen underbar. umgicks med R, firade valborg med gamla gänget och hade riktigt kul! första grillningen har jag avklarat också, 1 gång på Valborg och en gång dagen efter :P det gäller att börja hårt!