ain't no sunshine right now

det här är inget glatt inlägg. tvärtemot. jag tänker inte nämna varför. känner du mig kanske du vet varför. men antagligen inte.

hemma bra och hemma bäst

I am home! blir lite förvirrande då jag anser Lund som hemma också. men inget är ju mer hemma än Norrköping iaf. den saken är klar. det faktum att man springer på massa vänner på stan gör ju den saken klar!
idag har jag fikat o myst med Ellie på eftermiddagen, lika bra som alltid! <3 på förmiddagen blev det frukost och promenix med mamma också. det är skönt. det känns så ovanligt vanligt att vara hemma igen. men jag blir lite ledsen i hjärtat varje gång jag tänker på att det här är sista helgen jag sover i det här huset. nånsin. sen bor vi inte här längre :'(..

men nu ska jag inte vara ledsen! jag ska alldeles strax (läs nu) iväg till Karin för lite födelsedagsfirande/återträff/nånting :P äta middag och vara allmänt sociala och ha det gött! :D puss på ER!

kärlek till R också <3


awesomeness in the livingroom

när tjejerna sov över här så låg Anna och Erica på en stor madrass vi har från en bäddsoffa.. den fick ligga kvar. och oh vad mysigt det är. ibland sover vi därpå istället och ibland kan man bara ligga där och mysa lite, kolla på Tv, ligga vid datorn.. det är ju inte helt rätt att ha en stor madrass över halva vardagsrumsgolvet.. men vi gillar't. den får nog vara kvar ett tag iaf :D

hablo un poco español

Ibland är det tråkigt att ha en pojkvän som är besatt av ett fotbollslag.. visst det kan vara kul att kolla nån gång ibland men då måste man gå in för det och det har jag inte lust med så ofta :P så ikväll, jusst nu, är det match och R måste för det mesta behöva se matchen på datorn för att dom inte går på Tv, så ikväll efter 30 min av matchen ser jag att matchen går på Tv efter att jag blippat genom kanalerna massa ggr pga ingenting på Tv.. nåja, nu kan jag sitta här iaf, gött

Idag har jag pluggat till mitt prov i Historia imorn.. har inte pluggat så mycket som jag förmodligen behöver men jag har ett par timmar på mig imorn innan provet kl.11.30 så jag tror att jag hinner med det då. ibland så orkar man bara inte. jag var och körde Afro sen på Gerdahallen med Hanne =) det var jobbigt! som vanligt.
snart är det dags för hemfärd, och veckan efter det får vi besök här i lund av Macke och Matilda :D och om vi har tur kommer även Jacob och Fia också, superskoj. och jag får inte glömma att Alex ska hälsa på R när jag är hemma. hinner förhoppningsvis träffa honom på tisdag iaf!
åh, det går bra med min spanskakurs förresten, det är kul!

VASSA KLOR

åh. bästa helgen. EM i truppgymnastik i malmö. 6 st gympatjejer har sovit på golvet i vår lägenhet. kulkulkul. orkar inte göra någon längre sammandfattning just nu, mer än att det var en riktigt fin helg! har aldrig åkt så mycket taxi i hela mitt liv tror jag.. gött!
Plugg for the win är det som gäller nu. men jag är sjukt trött och seg idag. hoppas inte jag är sjuk.. igen! måste göra ett historia prov på onsdag för det är tydligen höstlov nästa vecka. suck. men men, då har jag det gjort iaf. jag åker ju HEM PÅ TORSDAG ELLER FREDAG så då är det skönt att inte ha så mkt plugg att göra! åh , hem. ska bli så kul att åka till norrköping igen. mindre kul är ju att det är sista gången jag kommer sova i vårat hus i kättsätter eftersom mamma och pappa ska flytta till en lägenhet.. :( sorgligt. finns så sjukt många minnen där. har ju bott där i hela mitt liv...

frostiga nätter.

Hej på er. vad lång tid det har råkat gått sen sist jag skrev här. vad ska jag säga.. mycket plugg och andra roligheter som händer hela tiden så tiden blir knapp ibland. men nu har jag pluggat till mitt prov i NakB hela dan och tar mig en paus och då passar det bra med lite bloggande här!
I helgen var vi på Tjänstemannaresa med kalmar Nation. vi var ett gäng på 35 pers som åkte iväg till ett ställe utanför lund med lite stugor och bastu och så. där lekte vi lite, lagade 3 rätters till en sittning, sjöng otaliga sånger från Sångboken och gjorde lite små lag-uppdrag. sen blev det öl och bastubadande fram till småtimmarna. en mycket skojig resa!
Idag är det ju official suit up day så ikväll blir det lite kostym-party hemma hos ett gäng på Kalmar. det blir säkert trevligt. skönt att slappna av lite emellan allt plugg. dock så har jag ju prov imorn eftermiddag så hoppas jag inte dricker bort allt för många hjärnceller, för det kan man tydligen göra?
saknar alla underbara östgötabor! <3

första besöket!

Hej! jag sitter här och har precis pluggat klart för den här timmen. det är ungefär det timmarna och minutrarna består av på vardagarna, plugg. men jag ska inte klaga! jag klagar mer på att jag är lite sjuk jusst nu. man blir så ynklig då. men som tur är så hade jag mamma och pappa på besök här i helgen. urkul att träffa dom igen, så skönt att bara prata och gå omkring med dom och kolla på saker. vi gick runt i lund lite, sen åt vi ute på en mysig restaurang. och på söndagen kollade vi på lite slott utanför Lund, runt Eslöv. det var en fin helg. jag och R fick våran första växt också, en orkidé, vi har nu alltså något mer levande än oss själva att ta hand om, får se hur det går!
I övrigt så flyter det på här. jag har jobbat på Kattrumpan lite mer, brunchen som kalmar nation har på lördagar alltså. det är superkul! saknar att laga mat som man inte gör hemma liksom. i skolan stod vi ju i köket 3 dagar i veckan nästan, och det var fint. speciellt sällskapet, ellie och sara... saknar det.
på tal om vänner och släkt.. saknar dom. man faller bort så lätt. helt plötsligt har man inte hört nåt från vissa på hur länge som helst och det är tråkigt. det är tråkigt när det känns som man själv får stå för att höra av sig jämt men jag kommer ihåg hur det är, när man själv är kvar i sin hemstad och nån åker därifrån så känns det mer för den som åkt än för dem som är kvar. eller jag tror det iaf. men det kanske är olika för olika människor också. men jag vet att vissa människor alltid finns kvar hos mig, men jag vill bara säga att jag saknar er..