not coool!

god måndagsmorgon på er! jag sitter här och äter spenat, skink och äggröra :D ska snart iväg till uni. för lite föreläsning och plugg. och sen blir det träning. jag är arg på min kurslitteratur som är på engelska och en av böckerna gör det fan i mig svårare att förstå ämnet än lättare! skaffa svenska böcker, det är en svensk kurs! eller sluta använd en miljard ord man aldrig hört förr i varannan mening. jag menar jag anser mig inte vara dålig på engelska iaf.. men det här får en att undra.. grr..
men men.. helgen har varit bra i alla fall. mycket kalmar nation denna helg, vilket är trevligt men denna  helg blev de nästan för mycket.. igår var det lite handboll och våffelkalas hos Anna =) det var mysigt. fast jag åt inga våfflor.. jag försöker ju bli lite fit for fight.
i veckan blir det mest plugg och lite planering inför kattrumpan på lördag, mycket chefande där nu.. men det är kul =) nån som har förslag på goda kakor, vegetarisk paj eller soppa man kan göra då?..
puss!

Att äga, precis som man är!

jisses vad jag skriver här idag. det har varit en ledig dag =).. jo på tal om rubriken. undrar hur ofta man verkligen känner att man gör det, äger som man är alltså. jag menar, hur ofta går vi inte och önskar att saker var annorlunda? ditt utseende, dina handlingar, dina prestationer osv. Istället för att tänka efter att man kollat sig i spegeln att: shit jag är bra och duger precis som jag är, eller att efter man gjort ett jobb så bra man kan att: det där var helt okej, det jag gjorde fel kan jag lära mig av.. varför inte strunta i kärlekshandtag, finnar, en halvdålig prestation eller risigt hår? kommer folk tycka sämre om dig för att du har en dålig hårdag eller väger ett visst antal kilo, eller misslyckas med nåt ? nej, är svaret, och det vet du nog innerst inne. men tyvärr, så är det svårare att acceptera sig själv som man är än att acceptera andra. jag menar, jag skulle älska alla mina vänner och släkt hur dem än såg ut och hur dåliga de än var på att prata inför publik t.ex. men varför skulle man inte älska sig själv hur man än såg ut, eller om man gjorde nåt som man var riktigt missnöjd med? jag tycker alla borde börja dagen med att ställa sig framför spegeln kolla sig i ögonen och säga: jag duger precis som jag är, och idag kommer bli en superbra dag!..  för vem vet, efter tillräckligt många ggr skulle man kanske till och med tro på det man sa! :D

nåja, nog med visdomsord kanske. men jag tycker det är värt att tänka på vare sig man är missnöjd med hur man ser ut, hur man är mot folk, om man ofta blir avundsjuk på anda eller nåt annat. allt beror på hur väl du känner dig själv och hur god självkänsla du har. med god självkänsla kan du älska dig själv och sprida vidare kärleken istället för att slösa energi på att vara arg på dig själv, på nån annan, vara avis för att nån gjorde ntå lite bättre än du eller för att nån har en asbra hårdag när ditt hår ser förträligt ut :D gud så klyschigt det låter, men ack så sant.
självkänsla  nu, du äger! jäkligt bra böcker!

Something pretty

God morgon!
lugn skolvecka, ingen lektion idag, och ingen på torsdag. har inte fått alla böcker än heller så svårt att läsa en massa! men det är skönt att börja lite lugnt =)

jag såg en film i söndags, My sister's keeper (allt för min syster). fy tusan vad bra, och hemskt sorglig. det var liksom inte bara tårar i slutet, utan jätteofta. en fin film som får en att uppsskatta det man har! Ellie, se den!


Idag ska jag åka och hämta en klänning jag lånade som varit på kemtvätt, sen ska jag träna! sen får jag se om det blir lite mat och pub ikväll med lite vänner =)



I don't care if monday's blue

hallådär! ah, en ny vecka har startat igen. iag har kommit fram till att jag inte föraktar måndagar lika mycket längre. det händer så mycket kul i veckorna i alla fall, så de är lika roliga som helgerna nästan. förutom att man är ledig på helgerna då, vilket jag typ inte är eftersom jag jobbar så mycket på brunchen, Kattrumpan på lördagarna. men det är bara kul, då får jag ju laga mat och baka och bossa lite :D
Idag har jag varit i skolan en sväng, på en introföreläsning, det verkar bra =) det är skojigt och trevligt folk i klassen, jag trivs! sen om arkeologi är nåt för mig.. det får vi se!
Åt förövrigt nyss en väldigt god lunch, omelettwrap med räkröra & fetaost! smaskens!

SM ! :D

godmorgon. jag ligger här på en madrass med fruktsallad och keso till frukost, och en kopp kaffe och tycker livet är ganska gött =) jag har haft min första arkeologivecka på universitetet och trivs rätt fint faktiskt!
jag fick en frågan av Anna min tränare i norrköping om jag kan hjälpa dom på SC och SM att vara med och tävla, och åh så glad jag blev :D jag får tävla en gång till med mina ÖGGARE! :D jag ska träna stenhårt härnere så jag klarar allt galant, jag har gjort det sen jag kom ner, och det går bra!
snart ska jag iväg till skolan där vi ska redovisa om lite ditten och datten, det blir nog bra:P sen ikväll blir det lite insparksfest med  ett gäng arkeologer. och imorgon bitti är jag kattrumpa chef! :D
ciao!

Que suerte la mia

godmorgon, eller nåt i den stilen. jag har varit vaken ett tag men åt precis klart frukost med R och hans mamma och pappa. det blev nog mer brunch iofs, gott! nu sitter jag och lyssnar  på Estopa som Richard satt på på Spotify... vet inte om spansk musik alltid är min grej alltså :P
ska snart in till stan i Linköping och shoppa lite på systemet till gympakvällen ikväll =) det blir grönsaksdipp, gamla filmer och sen lite utgång! kan bli awesome!

För jag tycker om er

Hej hopp. snart dags för träning i Norrpan kl.17:30 och 3 timmar framöver.det ska bli kul. det är tumbling och fristående för mig idag iaf. jag har bestämt att jag vill lära mig friståendet ifall jag skulle kunna vara med på SM på nåt sätt kanske.. ehrm.. :P  you never know!
dock så stör jag mig på att träningen bli jobbigare för att det där bajset ska kännas av :( dumma dig, försvinn, jag tycker inte om dig & jag vill inte ha dig där!
Det är läget imorgon.. som jag inte tror jag kan vara med på. för mina morbror, med fru och min kusin kommer hit från Västerås kl.14 och vi ska ha kalkonjul med mormor eftersom hon låg på sjukan hela julen. men jag får se. jag kanske åker till källvind och kör lite fristående själv eller nåt ;)

A good one

har haft ett underbart nyårsfirande följt av underbart sköna, slappa, roliga dagar i malmslätt tillsammans med Richard, Macke, Jacob, Matilda, Fia och Thomas. mår toppen när jag är där och jag skrattar galet mycket. min andra familj, familjen borg är riktigt bra!

men nu är det dags att vänja sig in i bra vanor igen känner jag, med träning (16h denna vecka) och lite bättre och hälsosammare mat för mig =) det blir skönt och bra. jag planerar att ha en riktigt bra vår 2011!

tror man att man är bra, så är man det!