U & me

idag är det tisdag, jag börjar jobba kl.10 idag, lite tidigare nästan, till kl.18. jag är trött. grillade med gänget igår och det blev sent.. men kul var det, så det är värt det! efter jobbet idag ska jag nog till Ellie och kramas lite. 


oh you're the piano man

hej och hå! jag hann ju bara gå upp, springa, duscha, äta frukost och så nu måste jag åka till jobbet snart. kl.13 är tidigt på en söndag :P nu blir det jobb i 8 timmar(!!) vet att det är en vanlig arbetsdag, men jag har mest jobbat runt 6 timmar de flesta gångerna denna sommar!

Jag vill somna med  armar runt mig och få en kram som skyddar mot allt!



I remember when the songs you sang were only for me

gymnastik i höst!

då var jag anmäld. anmälde mig  till Ollerup imorse! har ju inte fått antagningsbeskedet än så det är inte bestämt till 100% riktigt än antar jag.. men tror nog det ska gå bra med det och att jag kommer in :) känns konstigt, läskigt, askul.. och massa annat! ska träffa Anna idag i linköping och fira :P 



DESCISION

IMORGON SKA JAG BESTÄMMA MIG. OCH JAG TROR JAG VET VAD JAG SKA VÄLJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

lyssnade på billie the vision and the dancers ikväll på knäppingsborg, älskar dem, superbra band. fick även lite middag inann hos Julia med marcus, anna, emma, my och per :) skojig kväll. imorn ska jag till linköping på kvällen med Anna och kanske nån mer, då ska jag fira att jag bestämt mig! :D godnatt

kan ett beslut ramla ner från himlen???

snälla någon, hjälp mig att bestämma vad jag ska göra i höst. jag blir inte klok på detta!!!!



såg för övrigt klart på en riktigt bra film som jag fått rekommenderad av brorsan och en kompis; The man from earth. me encanta!

det regnar ute

confusion in my head. jag stör mig på känslor. hur ska man handskas med dom, hur ska man känna, vad ska man göra åt det man känner? lite klurigt.

Idag ska jag jobba 16-stäng, blir väl en lika händelserik jobbdag som igår. skitsnack, en kund, skitsnack, plocka lite, skitsnack, rast, städa lite, sluta.. blir långtråkigt i längden! men det kanske spricker upp... ? jusst nu ser det ju grått ut.


HP 7 del 2 !

hola amigos! Idag är det söndag och sista dagen på helgen, inte så stor skillnad för mig från nån annan dag, mer än att det inte kommer nån tidning och jag känner mig lite tröttare än vanligt.. Ska iväg och träna idag, sen lunch på stan och så jobb kl.15-stängning(är glad för besök!). 

HARRY POTTER var superbra!!! åååh, kär i filmen. älskar den lilla pojken med sitt ärr i pannan, sjukt nördigt, men sant! var hur fint som helst att träffa Jacke, Macke, Matilda, Fia och Vigge igen också! tycker om er!!! 


min bror är söt

Harry!!!

Ikväll är det harry potter i Linköping. och sen kanske det blir lite utgång eller nåt annat trevligt! snart ska jag åka till gympahallen och kötta lite kondition och styrka. ifall det blir ollerup behövs det!!!


c'est pas facile, la vie!

då var det Fredag! jag har ju varit ledig hela veckan så det känns inte jättespännande att det är fredag och jobbdags för mig! :P men det är bara 6-7 timmars jobb så det går nog fort! ska nog träffa Malleballe sen för en drink nånstans tror jag! et a demain, c'est Harry Potter! längtar!! både efter filmen och efter lite mys i trädgårdsföreningen med Macke, fia , matilda m.fl! 

Igår var jag och ett gäng & firade jakob litegrann! det blev en öl på världens, titta på Petter på holmentorget och sen lite slapp i sofforna på hugos! en bra kväll :) och jag var till och med så pigg idag att jag och pappa gick ut och sprang 5 km med lite styrka efteråt, mycket skönt.känner dock att jag måste bättra på min snabba kondis eller vad man säger.. köra intervaller typ! om det blir Ollerup så vill man ju börja med bra förutsättningar liksom och inte vara halvt död efter 5 volter! 



den 20:e juli ska jag ha bestämt mig om jag ska välja Ollerup - truppgymnastik i Danmark ett halvår på en högskola. eller Uppsala - Kostvetarutbildning 3 år, kandidatprogram på Universitet.

Antagningsbesked!

Ja, idag kom antagningsbeskedet, och jag kom in på Kostvetare utbildningen i Uppsala! men det gör inte mitt val lättare för vad jag ska göra i höst direkt.. är ännu mer tudelad nu, nu kan jag ju välja både det och gymnastikhögskolan i Ollerup. + att jag var och tränade med gympatjejerna igår och där blir man ju bara ännu mer sugen på Ollerup!! men så ibland så drar en liten ordentlig flicka i mig och säger att Uppsala kommer bli grymt också, och det kommer det ju säkert bli.. men kanske inte i år? ååh jag vet inte. vill ju båda. kan inte kostvetare börja i vår istället!? Grr.... 

nåja har väl ett litet tag på mig att fundera i alla fall. får prata med folk och se vad dom tycker också, alltid skönt att höra andras synpunkter. fast många säger ju mest vad dom tycker man ska göra utifrån vad som är bäst för dom, men det gör ju jag med när folk frågar om sånt där ofta så det förstår jag. men jag behöver fråga folk som är utomstående, som inte bryr sig ifall jag åker till Ollerup eller Uppsala utan som bryr sig om vad som är bäst för mig:)


We are the champions

whoopwhoop! var på Hugos igårkväll med Malin, Markus, Andrea & Macke & körde Musikquiz... och vi vann! helt fantastiskt, mycket tack vare att alla dom är väldigt duktiga på musik, men alla deltog på sitt sätt ;) vi vann iaf ett presentkort på Hugos på 800kr, sjukt nice! dålig förlorare och dålig vinnare som jag är så måste jag skryta!!!



idag ska jag nog plocka blåbär, hänga med Lunkan på stan i Linköping och sen träna gympa i T1 hallen! :D I LIKE

tror man får antagningsbesked idag från uni. !

killer queen

kan inte sluta tänka på.. dig. äh, det är bra att ha lite drömmar ;)! nej inte meningen att man ska förstå. 

har börjat kolla på en Queen dokumentär på svt play, awesome säger jag bara. galet bra band med galet bra musik - love it! sen har jag blivit en Glee nörd också, grym serie om man gillar musik :)

nu ska jag åka och spöa skiten ur mina syskon och Andrea i minigolf tror jag minsann! 


munken!

Lördag förmiddag är här. och jag borde väl inte klaga men ibland är man trött! hängde på munken igår efter jobb på 8 timmar. blev en petflaska rosé som slank ner lite väl fort... och ja sen var det lite vingligt på cykeln hem. men trevligt var det minsann i folkvimlet på munken in the park!

Idag börjar jag kl.13 och så blir det jobb till kl.21 ungefär. får se vad jag gör sen..vore rätt så skönt att åka hem och slappa framför en film! jobbar ju imorgon med så kan va skönt att va lite utvilad. 


ute vid ormö, gryts skärgård typ.

sorgligt

tråkigt att det är slut. men det var för båda våras bästa. det kommer ordna sig.



vaknade supertrött, med lite ont i halsen.. och jag som tänkte springa innan frukost. det blev inte så. men kanske nu om ett tag om jag piggnar till. ska ner till stan sen och i eftermiddag åker jag ut till Karins land för grill och sånt med gänget. det ska bli skönt. om jag inte känner mig mer sjuk vill säga. men hoppas inte det!!!

4 juli

Måndag igen! veckorna flyger iväg när man har sommarlov blandat med lite jobb då & då. veckan som gått har varit bra faktiskt. eller ja bitterljuv kanske. går inte in närmre på det men.  den har varit fylld av både fina & jobbiga saker.

Var ute och sprang nyss, var ute i 40 min (varav 5 min gång) så sprang väl lite mer än 5 km tror jag. för en gångs skull kan man andas när man springer också vilket är jäkligt skönt. värmen gör ju så man inte orkar träna, det gillar jag inte. hittade en stegräknare här hemma, tänkte testa det en dag eller flera och se hur mycket man går, har hört att runt 10 000 steg är braen dag, ser ju lovande ut då jag redan har 6800 på min och då har jag inte ens ätit frukost än!

jag hittade precis sladden till min mobil så jag kan lägga över bilder från den till datan! yay :D ska se vad ni kan få se för fint nu!



Midsommar, trädgårn med My, Manesadrinkar, Ågelsjön - ej i tidsordning :P

helglyx

det är fint att skämma bort folk ibland, och ibland sig själv med för den delen. jag har alltid älskat att ge bort presenter till nära & kära, det var alltid flest paket från mig under granen på julafton när vi var mindre, sen vad det var för grejer var inte så noga. det var tanken som räknades, och så är det ju fortfarande. Idag skämde jag bort mig, Malin, Markus och Andrea. bakade scones till frukost, åkte och handlade creem cheese och goda marmelader att äta till, och så kaffe och apelsinjuice till det. Jag & Malin njöt av det nyss, de andra har inte vaknat än så de får en fin överraskning när de vaknar :) sånt gillar jag!


bjuder på en sjukt snygg bild från Montpellier 2009

Håll mig i handen


tycker om er

I don't need noone to hold my hand, but there were times when I sure did. and don't you feel embarassed when you think about what you could have done, what you should have done, for me. -
Hold my hand, Billie the vision & the dancers



2 Juli..

det är varmt! svettas av att bara sitta. kanske rinner ut lite av gårdagens vin och drinkar? var en sväng på trädgår'n och sen Manesa och drack en fantstiskt god vattenmelondrink tillsammans med Malin, Andrea, Elin och Sofia! 

Idag har jag solat  i hettan och ska snart åka till stan med Malleballe, andrea och Markus innan jag börjar jobba kl.16-stäng. hoppas nästan på att det blir regn framåt kl.20 ikväll så vi kan stänga igen kiosken kl.21 och inte 22.20 som i Torsdags! fast.. borde vara glad för timmarna iofs!

igår var det 1 juli och jag vet inte riktigt vad jag känner... det är svårt


1 juli..

fredag morgon då! och så var denna vardagsvecka slut och nu kommer helgen :) iofs så har hela veckan känts som helg för mig typ med mycket sol och bad och härliga kvällsdop. Igår fick jag hoppa in och jobba på kvällen 18-22.20 för att ens pappa skada sig. alltid lite segt att hoppa in oplanerat men pengarna är alltid bra såklart :) 

Har sovit lite halvdant inatt, vet inte varför. men tänkte ändå att jag ska dra ut och jogga 5:an i vrinnevi nu för att få en bra start på dagen! cyklar dit och cyklar hem, annars blir det på tok för långt innan frulle! hoppas det inte är alltför fuktigt och kvavt i luften, känns som det finns risk för det!

Ikväll blir det nog mysmiddag med Malin (har inte frågat men planerat det) fler är också välkomna såklart. och sen blir det nog trädgår'n och träffa elin m.fl :)