bad och sol

åker och badar med My i Klarsjön, vid henns landställe. var där igår med men vi kör en favorit i repris. det är ju så fint; både att umgås med my och att bada i solen! ciao bellas




snart är jag neger igen, me gusta!

l'eté



sola. sjöar. kvällsdopp. söderköping. glass. solbränna. SOMMAR.


lillsjön på vägen mot sörping

when you're no longer who you wanted to be



love is louder than the pressure to be perfect



I'm waiting on a sunny day

godmorgon. solen skiner ännu en dag och jag planerar att ha en väldigt oproduktiv början på dagen med sen frukost och solande på balkongen med lite korsord och böcker. är inte så farligt trött idag, vaknade runt 9 trots att vi var iväg en sväng till Trädgårn igårkväll med My och några fler och tog ett par glas cider. det blev ju väldigt lugnt iofs så vet inte vad jag väntat mig idag. men men, alltid skönt att må bra iaf. ska åka och bada med malin och kanske några fler(?) runt kl.15 idag! ska bli skönt. nej nu kom jag inte på nåt mer att skriva. ciao. och nej jag kan inte centrera nånting i detta inlägg tydligen.


de temps en temps je veux quelquechose que je ne peux pas avoir encore

Monday morning

eller ja kl är snart 12 men det är måndag iaf. det är en vacker dag, fast ändå inte. har svårt att se det vackra helt just nu. men man kan ju i alla fall bli lite brun, umgås med sina vänner och njuta litegrann. ska ta cykeln in till stan & åka till Ellinor. sen blir det nog en eftermiddagskaffe med Elin, och kvällen återstår att se. 


jag & pappa i Montpellier 2009

liar & a thief

.. bra låt med billie the vision and the dancers. hade en fin midsommar. har en relativt oplanerad vecka framför mig, tror jag. ensam hemma med syrran bara, det är skönt. nej jag orkar inte skriva långa meningar. och jag trodde inte det



if you love something , set it free
if it comes back, it was meant to be

Glad midsommar

ett par dagar på landet var fint med fiske, spring, god mat, spel och gitarr! nu bär det av mot Vimmerby - Stampen med familjen borg m.fl. ska bli kul att se hur det är därnere!

igår satt jag på Harrys för första gången, det var 23, jag kom in, jag är nöjd! haha. kan bero på att mitt sällskap var så gammalt ;). fick ett erbjudande av richards kompis.. får se hur det blir med det, vore så kul ju!

nej, nu packning i bilen och mot vimmerby


till landet !

bon matin mes amis! idag åker jag till landet i Valdermarsvik ett par dagar med mamma, Markus och Malin! underbart & skönt!


strawberries

gympaa! :)

godmorgon. Har precis ätit gröt & äggmacka & klunkar i mig lite kaffe. Ska iväg till gympan snart och kötta lite styrka och småvolter med Lunkan :) det blir nog skojsigt, min tärningsvärk från sist jag var där börjar försvinna. tänk när man var AG gymnast och körde sådär hårt i 3 timmar, OMG!



nous ne savions pas encore


började se en film igårkväll med syskonen, The Abyss hette den, dom var i en ubåt och stressade järnet, sjukt jobbig film, såg INTE klart den :P

stuck



when you're to afraid to let it go.



I believe in miracles

regn. regn kan ibland vara mysigt, dock så är det inte mysigt idag. jag ska jobba och då man säljer glass är det rätt långtråkigt när det regnar. buh för det. så kan ingen spontanhälsa på mig så blir jag glad!?

det som är skönt med att jobba är att man slutar tänka på allt ett tag, och det behöver jag verkligen! nu ska jag snart cykla iväg i pappas regnponcho och träna på gympan nån timme innan jobbet börjar kl.15. puss



glassiiiigt

hej! idag är det dags att jobba på Halvars för första gången denna sommar! ska bli skönt att jobba, lite spännande att se vilka som är nya och så på jobbet också, och även spännande att se hur schemat ser ut för mig. har nog lite jobb iaf, och det är alltid nåt! nu sitter jag hemma och dricker neskaffe. åkte från linköping förut idag. var där igår och myste hemma hos Matilda tillsammans med bröderna borg, alex, mia och erik :) det var supermys!


vackra Anna på hennes student!


fika hos Matilda igårkväll =)

hej, jag är Förvirrad

häromdan så frågade jag en vän hur man sa jag är förvirrad på Spanska. för när jag sökte på det så fanns det 2 alternativ: Soy confusa, eller Estoy confusa. då är det så att estoy confusa betyder att jag är förvirrad just nu, så då tänkte jag; då är ju det rätt för att beskriva hur jag känner mig just nu. sen nu så tänkte jag efter lite och kom fram till att det nog borde vara Soy confusa istället, för då betyder det att jag alltid är det. typ som ett personlighetstillstånd och det känns som det stämmer in på mig ibland faktiskt, haha!

ikväll ska jag till Matilda och träffa bröderna borg, fia, alex och erik. det gillas

sjung om studentens lyckliga dar'

låtom oss fröjdas i ungomdens vår, än klappar hjärtat med friska slag, åååh den ljusnande framtid är vår ... etc etc. Ja, idag är det studentdag i Norrköping efter en veckas festande för dem små liven. Idag ska jag fira Jossan, världens raraste skitunge, kan inte fatta att hon tar studenten i år! hon ska ju vara 12 föralltid!?

Och sen blir det Anna Ringdahl som ska firas, ÖGGs egna yrhöna. så otroligt söt och snäll och knasig, och med världes öschötska ;) ska bli superkul att se henne springa ut och sen fira henne hemma hos henne i Blacka med laget. 

Men nu ska jag börja göra mig i ordning för en lång dag & natt(?). åkte från Uppsala kl.07.04 i morse! och inte sov jag super heller. tänker så otroligt mycket nowadays. på fel saker?


frän bild, domkyrkan i Uppsala från gatan där Malin bor

how long

fasen vad förvirrad man kan bli av ord. meningar. saker. vet varken ut eller in ibland. suck det är svårt.


hu

sommarfrihet

nu åker jag till uppsala med hejpuss ett par dagar. freedom!

no se

jag blir så fundersam & förvirrad ibland. så svårt att veta vad man vill och vad som är rätt och fel.. ibland känns det som att jag bara gå och väntar på att det ska bli uppenbart för mig. frågan är om det kommer bli det..

aja! ska träffa Ellinor idag. sen blir det nog uppsala ett par dagar med syrran, ska bli skönt och kul!

je ne sais pas, je sais rien!



duktiga människor

hejsan! ja igår firade jag en av de duktigaste människor jag känner, Hanna Börjeson. hon har kämpat som en tok genom hela gymnasiet och igår tog hon studenten med de högsta betygen man kan ha! sjukt impad! GRATTIS FINA DU.

ikväll blir det grill och vin här i lägenheten! imorgon ska vi ha gympaavslutning! ciao!


en bild från min student :)

me gustas tú

godkväll. hemma i norrköping. har catchat up med storebror hela dan. mysigt. imorgon blir det studentfirande i linköping & sånt fint. malin kommer hem imorn också, gilla! jag vill hänga med mina fina vänner också. 
förresten så ska jag och markus springa massor i sommar och bli sådär härligt seniga som ingmar stenmark typ. markus var inte jättepepp då ha menade att han redan sett ut så en gång. jag känner dock att jag kan testa på det! ;)


nu har jag Sommarlov!

oj. kan knappt fatta att terminen är över. jag är klar med grundkurs i arkeologi, satan vad man kämpat ändå! trodde inte det skulle va så svårt som det var faktiskt. även om det var slappt så har tentorna varit riktigt kluriga. men åh, jag är så glad att jag läste kursen. inte för att jag kanske kommer ha överdrivet mkt nytta av den, men för att jag träffade 3 underbara tjejer där, Sara, Lisa och Malin, och för att jag har fått erfarenhet av att plugga på universitet. nu vet jag att det inte är en dans på rosor alltid. men har man folk som stöttar en så klarar man av det! precis som med allt här i livet. så nu har jag sommarlov. men som vanligt infinner ju sig inte den känslan direkt efter att man skickat in tenta.. nej den kommer nog snart. 

på torsdag åker jag hem till norrköping. det ska bli fint. jag vill veta hur min höst ser ut nu!!!! nu är det snart dags att fira in mitt sommarlov med baksmällan 2 på bio. och nyss åt jag pannkakor till Glee :D nice!


åh lund är så vackert.