uppvisnings, fest och fotbollsdagar!

Hej hopp. så är det dags för en ny vecka och den förra har varit fylld av både det ena och det andra! vi hade ett "födelsedagskalas" i Fredags kväll, vilket betydde att vi skulle klä ut oss till barn  och så var det ett VOM hold som hade arrangerat lite roliga aktiviteter för oss Barn under kvällen.och så fick vi självklart lite barnkalasmat till middag innan; korv med bröd och pomme! 

På lördagen var det dags för terminens andra uppvisning med hela skolan. jag var ju inte med på den första så det var spännande. vi åkte i 2.5 timme till Skjern på Jylland. där plocka vi ut alla redskap och grejer in i hallen och så gick vi igenom på golvet det 40 min långa konceptet, sen var det gemensam uppvärmning (med hela skolans elever alltså, 205st) och sen var det på med våra uppvisningsdräkter och så körde vi! Det börjar med en introdel där alla elever är medi olika grupper efter vad för linje man går på skolan. sen sker det lite olika saker i 40 min framöver, vi är med på trampett som man kör på takt till musik och springer samtidigt som nån på sidan av en, fristående och ett airtrack koncept med massa olika volter och tricks i. och sen avslutas det med alla elever på golvet som kör en Swingdans del. det behöver nog ses för att förstå, men det var riktigt kul faktiskt och man blev glad av att göra en så stor grej tillsammans med hela skolan!

Efter uppvisningen åkte vi buss hem och sen var bara att byta om och göra sig fin för skolfest som lärarna arrangerat. Det Var en riktigt fin kväll med massa dans och liveband och mycket mer. väldigt lyckad kväll.

I dag är det snart dags för fotbollsträning för oss som valt fotboll till 2 idrottsdagar som är torsdag-fredag denna vecka då vi ska åka till Ikast och köra fotbollturnering.  Efter fotbollsträningen är det Statuscheck på gympatränignen då vi ska köra de volter vi kan nu och som vi vill köra på DM 2, det blir spännande. hoppas man har energi kvar efter dagens 2 träningspass som varit innan!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback