Gillar't

HELG! JA TACK!

har haft en relativt seg vecka. har varit förkyld och inte haft så stor träningslust pga det. och därför så har träningarna heller inte gått så bra. Ska bli skönt med en frihelg där man får bestämma över sig själv, göra det man vill, mysa med sina vänner och bara ha det nice! HYGGE som vi säger på danska = MYS. 

Vi har haft personliga samtal på Teamgym denna vecka. vi har fått fylla i mål och sånt, + att vi gjorde ett fysiskt test så har vi snacka med en av våra tränare, jag pratade med Kenneth. Det var jätteskönt att ha samtal med han faktiskt. han är väldigt sympatisk och bryr sig om en och försöker verkligen hjälpa till med det man har problem eller svårt för. Så vi ska nog lösa det som är svårt tillsammans! Samma sak med Helge. han pratade med mig efter träningen igår då det inte gått så bra bakåt och så diskuterade vi lite om hur vi ska göra för att övervinna min spärr för bakåt. känns bra att tränarna verkligen är engagerade här på skolan!

Nästa vecka är det OD vecka inför OD dagen på lördag som är en gymnastikarrangemang på skolan där det kommer typ över 2000 människor till skolan för uppvisning och för att titta på gymnastik. spännande! ha en god weekend!

Kommentarer
Postat av: sussi

Vad bra att du får hjälp och stöd av tränarna. Krya på dig!

Kram

2012-01-28 @ 10:26:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback