Kærlighed til jer


Söndag den 29 Januari idag. Snart har vi varit här i en månad, herregud, en månad av Ollerup F12 har redan passerat. Det är inte okej att hela terminen går såhär fort!!

Vi har precis ätit brunch nere i spisesalen och sagt Grattis till kära Troels som fyller år idag! Efter brunchen smög vi in i köket med våra inhandlade tårtsaker och gjorde en fin "lagekage" med mosad banan, jordgubbsylt och grädde som fyllning o godispersikor och ljus i rött och vitt som dekoration. den blev jättefin och förhoppningsvis god. Ska försöka komma ihåg att ta ett kort på det sen innan vi äter upp den.

Vid ett tiden idag ska vi ner i springcentret för lite hopp och lek på trampolin. Troels har ett gäng av sina vänner här så vi lovade att va därnere med dom så vi kan hjälpa dom lite med att snurra runt lite därnere! Sen kvart i fem så är det ju final i Handbolls EM. Heja Danmark :) Hoppas ni får en fin söndag, det ska jag ha!



1. Anna, Milla, Carro & Troels igår på parkeringen vid skolan. 2. Milla, Emma & Lise på CD. 3. mina 2 stickningsprojekt.4. Snöiga Ollerup

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback