Ollerup Update!

Hej hopp. sitter i klassrum 5 och tittar på Magnus Betnér i bakgrunden. Det är Danmarks grundlagsdag idag (nationaldag alltså) så det har varit specialdag, tyvärr ingen träning alltså. på förmiddagen hade vi lite tråkiga timmar med info om Danmarks historia typ. sen på eftermiddagen Har det varit firande här på skolan för oss och allmänheten i Ollerup, så det har varit uppträdanden med sång o musik, och så har vi haft vår udspringsshow/simhopp igen. Det var superkul, vi hade även Snogdal som kommentator som var störtskön och så blev det självklart en hel del grymma hopp från 10 meter och massa dåliga landningar också så att hela publiken skriker AJ. 


första bilden är från 10 meter, när uppvisningen var idag var hela trapporna + all plats på sidan om poolen fylld med människor!

I helgen var det fest på lördan efter elevmötet på dagen. så ala gamla elever som var där var med o festa. jag gick o la mig vid två nån gång men det var några som tyckte det var nice att festa till kl.7, så kl.7 kommer 3 killar in på mitt rum, bara Mathias jag känner, de andra går inte på skolan, så sjunger de födelsedagssången och håller på o drar i mitt ben o tar upp köörven o ja, jag vet inte vad. en aning surrealistiskt, men roligt såhär i efterhand. när jag till slut fick dom att gå ut från mitt rum så hörde jag hur de gick in på ett rum längre bort i korridoren o sjöng också. en timme senare var det visst några som tyckte det var nog och körde ut dom från vår korridor!

Vi har börjat med redovisningar av projekt i Teamgym, man har fått välja ett ämne att arbeta med och så fördjupa sig inom det, jag valde att arbeta om bakåtvolter, dubbelsalto, och analyserade det och filmade lite teknikövningar o sånt när jag kör det. mitt mål är att göra det innan jag åker härifrån!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback