3:e bäst i Danmark!

Japp, det är vi det! Ollerups damehold kom 3:a på DM i helgen, och det var en så bra tävling! vi körde inte felfritt på nåt sätt, ett par fall på trampett och så några missar på tumbling, men friståendec var nästintill perfekt, helt underbart kul var det också att tävla på rytmeserien, vi har kämpat så jävla mycket med det där så det kändes bra att det verkligen satt när det gällde! Vi kom 2:a på dagen i söndags, men eftersom poängen överfördes från första rundan DM så hade vi för mycket minuspoäng eller vad man säger, så det räckte inte att vi kom 2:a i söndags. Men det är ändå nice att veta, att i söndags var vi faktiskt det andra bästa laget i Danmark!  Efter tävlingen var det bankett/fest. Det började med att man köpte ett drinkkort i ingången, så man inte skulle använda pengar därinne, 10 drinkskort.. ja behöver man säger mer ? ;P Det var en rolig och varm kväll och natt!

här kan ni ser på filmerna från DM tävlingen. klicka på poängen för att se filmen från det redskapet. 
http://www.netgymnast.dk/video2012-seniordamer-dm2.asp


bild tagen från Emma på facebook - tack!

Så nu är det alltså bara ett par köttar/chillveckor kvar här på skolan. Det kommer vara grymt och nu ska vi bara kötta massa feta spring, sola och bada i poolen, hygga järnet och dansa loss på festerna. Ser bitterljuvt fram mot den sista tiden i paradiset!



för några dagar sen var jag Emma och Camilla uppe på taket på ID hallen (vilket man egentligen inte får men vi trotsa Uffe) där var det finnt i sommarkvällsolen och fick lite fina bilder. dock så gör inte min kamera det rättvisa riktigt, men ni fattar hur det ser ut! på den stora bilden har ni volden(stor fotbollsplan) i bakgrunden i änden av taket.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback