Ollerup från 10 meterVar uppe på tian och fotade lite för några dagar sen med Carro och Emma. sjukt läskigt att gå ut på den där avsatsen med inget att hålla i och 10 meter ner till poolen! men sjukt vackert.

Igår var vi i odense med vårt verden og mig hold. Vi började med en fotoutställning som var ganska dålig så där var vi en kvart. sen gick vi och åt och efter det drog vi till Odense teater där vi fick en rundvisning och sen skulle vi kolla på musikalen De tre musketörerna - en rock musikal gjort lite som en parodi på De tre musketörerna med massa bra 80 tals rockklassiker sjungna av skådespelare med fantastiska röster. speciellt  huvudrollen som spelade D'artagnan var sjukt duktig på att sjunga, ville bara höra mer! en klart värd kväll som dock blev lite sen , låg i sängen kl.00 och frukost kl.7.15 som vanligt. tröttheten kommer nog snart.. 

Annars har det varit träningar inför DM på söndag. Idag är det "vilodag" och imorgon är det träningstävling som kommer gå grymt! Ikväll ska vi mysa med dameholdet med lite lekar, fruktsallad och snapcup. Ciao!


Kommentarer
Postat av: Malin

Härliga bilder! Hoppas det går bra på träningstävlingen! puss

2012-05-24 @ 08:17:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback