Legpain on its way

Ciao Everyone! kände för en liten språklig blandning!. Halva (eller mer?) av helgen är gången. träningslägert är över / avklarat och jag känner hur träningsvärken börjar frodas i benen... mm, härligt med träning 2 dar i rad till! Älskar Annas kommentar inför morgondagens träning också: jag vill att ni ska köra jättebra i Linköping på Söndag! :P Men vi ska nog klara det här bra, fit for gymnastics. =)

Firade mormor idag för övrigt. morbror  med fru, markus & andrea var här och vi åt gott och fika gott med min tårta =)  bild kommer nån gång.. :P . Så nu har jag götts väl!  eller hur man säger.

nej, sängen känns lockande. snark


and so again

HELG IGEN. har inte haft någonsomhelst lust eller tid till blogg denna veckan. men nu är veckan slut och jag har inte mer tid nu men skriver iaf :) . Blir väl kanske ingen Idyllisk helg , men det blir nog bra. Övernattning på gympan står på schemat, och sen på lördagen ska vi fira mormor med lite släkt & på söndagen är det träning igen. Hej & Hå! men det ska nogbli kul, är rätt pepp :D

you're nice

I LIKE THIS

HEJ!  jag vill meddela att jag börjar bli frisk, har fått till baks smaken & är glad! Det är lördag och vi har precis flyttat Farmor hela släkten. nej, vi har inte lyft henne och flyttat på henne. hon har flyttat till en ny lägenhet! Så det blev bakislyft för alla kusiner, mycket härligt. men vi fick smörgåstårta sen! dregel. väldigt gott må jag säga & jag är glad att den inte vände sig i magen ;O


Igår hade jag en väldigt rolig kväll måste jag säga! först blev det käk & skoj hos Marcus med alla :D ! skitlänge sen , så det var väldigt skojigt. Sedan tog jag bussen med Martins bror (haha!) och mötte upp Ellie & sen gick vi till markus och Andreas lägenhet och festade med syskon åt många håll! en väldans rolig, mysig, trevlig kväll / natt. eftersom vi kom på att vi hade väldigt trevligt där så gick vi inte ut som planerat heller. Inte till min besvikelse! :D & så vill jag bara säga: daaaaaaaaaaaaaaaaaamn!!!

Ikväll ska jag elin & Jossan ha tjejkväll :D! vilket innebär käk, prat, och mys i allmänt. ska bli mycket najsigt!

 

Everything is perfect

jag hatar förkylningar. finns det nån mer dryg sjukdomsform eller ? kan ma ninte må kasst i 2 dar & sen är allt frid & fröjd igen? NEJ man ska må halvdant & snorigt i 18 år istället så det känns som man aldrig kommer bli helt frisk igen. verkligen kul verkligen. till råga på allt tyckte även min kropp att jag skulle få ögoninflammation, gött!

Hinduism prov imorn & väldigt lång dag i skolan - TACK

I am desperate

desperat efter smak! den här förkylningen börjar göra mig arg nu! okej att vara lite trött, snorig & hostig. men när jag inte känner NÅGONTING av det jag äter, nej då äre inget kul längre. inte alls! och det som stör mig mest är att smakfan kommer tillbaks ibland, när jag äter/ dricker nåt litet. men när vi ska äta god mat hemma, som man gör på lördagar, nej då smakar allting som INGENTING. suck. när man är sjuk vill man ju tröstäta liksom. men inte ens det unnar sjukdomen mig. BUH FÖR TÄPPTHET. så nu sitter jag med vicks i näsan & halstablett i munnen & överkonsumerat nässpray har jag redan gjort!

Men för att vara lite positiv så har jag fikat med Elin & Jossan idag :D ! Vi styrde stegen mot Chokladcompaniet där vi testade på deras Cupcakes; Dumle, vit choklad & persika & hasselnöt. betyget blev väl godkänt tror jag. synd att själva muffinsen smulade sönder liksom :O . men Jossan gör tummen upp för deras varma choklad som är mjölk med chokladbitar i som smälts ;]
Utöver ätandet så blev det en hel del prat & skvaller. sådär som det ska va. och nästa helg ska vi hade toppenkul :D älskar er mina poops. p.s Elin är skitsnygg i sina nya brillor & Jossans frilla är fierce! (säger man så?)

 

illness

SJUK. nu har det drabbat mig med - höstsjukan. den som alla har haft/har eller kommer att få tydligen! Men jag får väl skylla mig själv när jag går & skryter om att "jag har inte varit sjuk:D" & tänker " ååh. . vad skönt det vore att va sjuk ett par dar", suck ibland är man allt bra dum. för när man ligger där mitt i natten med 39 graders feber, svettig vs. iskall ,beroende på vilket humör kroppen är på (hrmf!)  & cp-drömmar(nån mer som har det när ni är sjuka?) så är det inte lika kul! Får bara hoppas det går över ganska snart! har ätit soppa nyligen iaf, så nu är jag nog frisk snart ;)


krya på mig & alla andra sjukisar :)

vart leder detta

hur vet vi vad vi vill och vad vi ska satsa på ? kämpar vi som tusan i onödan eller kommer det leda till någonting skitbra till slut ? försöker vi & vill vi för mycket eller är det vettigt det vi gör ? ... Frågor jag inte vet svaret på, men vill veta snart! Herregud känns som vi alla är förvirrade och lite omotiverade. Får hoppas att det leder till något bra ! =)

Idag fyller pappa år :D ! Grattis grattis grattis pappa. vi har firat honom i förskott så idag blev det inte mer än lite glass till efterrätt som firande =) <3


kräftor och fik

morrn morrn. tröttis är jag idag, trots att det är lördag och jag ska på festligheter ikväll. inte bra inte bra. men jag kanske kan få till en liten powernap nån gång under dagen så jag är på G till kvällen igen ! ska bli trevligt iaf hoppas jag!

ska snart träffa mina poopar på stan för en lördagsfika. ja eftersom det är lördag blir ju alla fikor lördagsfikor, det låter väldigt mysigt. och det kommer det säkerligen bli också ! Efter fikelifika med Elin och Jossan ska jag träffa Ellie också för en date. kanske löradgslunch ?:O haha. :D

kräftskivan igår var väldigt trevlig förresten! så kul att träffa kusinerna igen och fastrar och sånt :D ! & farmor och mormor , fast deras starka sida är nog inte att skala kräftor dock! haha. Synd bara att robin inte kom :( och Jonas. men vi får åka alla till landet nån gång i höst bestämde vi ! MYS


I'm leaving

 

godmorgon sålstrålar outthere!
jag är trött som ett mojje pga av weirdo sömn á la : vakna, soman, vakna, somna osv osv... så det känns inte som jag sovit nåt. kanske beror på att jag sov hos Ellinor, måste ha min egen säng ? ;O . det är väldigt skönt hursom att sova hrä, för då är det bara 5 min till skolan & Caféet.+ att man får toppen sällskap <3.
idag är det sista dan i Caféet . skönt att det är Fredag.. men synd att lämna caféet, det har varit riktigt skönt & kul där :)

Ikväll ska vi ha kräftskiva hemma & fira Farmor & pappa =) gott & skoj ! hejsvejs

NO not now

skola hit , träningar dit, promenader, vänner .. massa massa. nej blogga hinner jag inte med mycket den här veckan iaf!  men jag har det bra & allt sånt så ni vet =) hälsa på mig i Caféet på DeGeer vettja ;]   See Ya!