den för alla älskade helgen

Mors. Fredagen är här, ack vad vi har längtat vi ungdomar, vuxna, ja alla. Helgen är ju våran heliga tid, då får vi sova länge, äta gott & umgås med dom vi gillar mest. vi har börjat gilla helgen så mycket att vi nästan säger att det är helg på Torsdagen. Ja, problem det där. men men.

jag mår väl sådär. ibland känner jag mig sjuk. ibland frisk. ibland vet jag inte. jag hoppas på frisk, känner inte för att bli sjuk jusst nu. tror jag inte. eller det spelar inte så stor roll föresten.  who cares.

skolan går bra. skolan är tråkig ibland. skolan är rolig ibland. jag gäspar mycket ibland, speciellt på Engelska lektionen idag, IV-val 2.20 tim! ett långt snark

Nej nu blire lugnhet. hejdå



Gott & blandat

Hallå. kände bara att det var ett litet tag sen jag gjorde mig hörd här & tänkte att ni var trötta på att se samma inlägg hela tiden när ni gick in på min Blogg för att kolla om jag uppdaterat ; ]

Onsdag idag. helt okej. känner mig lite weird, vet inte varför, men det är nog bara inbillning. har ju träning ikväll som ska gå toppen :D !
var även på Skivstångspass idag på Idrotten kl.8 på Friskis. Träffade Camilla där också. det gick väl ganska bra, instruktören var ju hurtig som alltid så det var ju skoj.

Träffade Elin på en fika igår, mycket trevligt att se min saknade vän <3 .

kom hem kl.16:30 idag, väldigt sent för att vara jag & mitt liv, jobbigt. men snart är veckan slut igen , så det är lugnt. här kommer lite bilder från i måndags när jag var ledig & mös omkring med Malin :)


24-timmars gympa

HEEEJ :D har nyligen kommit hem fårn 24-timmars gympa. har varit med 7 från gympan på en Gympa grej i Eskilstuna fredag-söndag med massa tävlingar, shower & en gala :P har haft det otroligt skojigt, och det  har varit riktigt fränt att se på alla duktiga gymnaster.

Vi har även hunnit med en hel del skratt, shopping & vilda korttagningar ;] skrattar så mycket med er <3 ni är bäst.

sov 4 timmar inatt dock, för Hoppa högst i Trampett tävlingen höll på till kl.4 :P jag & camilla var med, jag åkte ut ganska tidigt , men Camilla kom 4:a, askul :D

Har haft en riktigt bra helg! TACK! <3

 

SLUTBETYGET!

Heej ! Onsdag är det idag. och jag är seg, trött & på ganska dåligt humör. Därför vet jag att jag inte borde skriva ett blogginlägg. men det är EN SAK som dock är bra, ås det måste jag bara få skrika ut av lycka för.

JAG FICK VG PÅ SLUTPROVET I MATTE B, ALLTSÅ FICK JAG VG I MATTE B SOM BETYG! kursen är slut, och jag är glaaaad :D äntligen är nervositeten över det borta!

  glad ;P

så, då var det gjort. bajsigt Samhällsprov imorn, jag kan inte mycket, good luck with that. hejdå

uuuuuuuuuuschigt

Hej. en ny vecka är här igen alltså. Det nya med denna vecka är att jag idag började i restaurangen. mycket skojigare än servering, så det är positivt :] annars är det väl inte så mycket som är bra direkt. jag känner mig halvdepp, halvseg ... ja listan kan fortsätta, men det ska jag inte tråka ut er med.

Helgen var bra iaf. skoj på Fredagen & lugnt på Lördagen med lite släkt på besök. & igår var det träning som gick bra. eller okej iaf.

Träning idag med. fristående. känner mig seg & opeppad jusst nu, men det kanske ändras förhoppningsvis. 

 

Äntligen Fredag !

go'kväll ! Fredag, ääntligen :D Veckan har gått fort som vanligt. förutom tiden innan Matte B slutprovet idag då ;p . ja, provet.. tror deet gick Ok ändå. hoppas innerligt att jag får VG i MatteB asså, asnervös. men det får jag inte gå & grubbla på ! nu är det helg.

Party blir det ikväll. Ska åka till Hansson med Charlie snart, sen blir det fest i Oxelbergen :] Hoppas på en finfin & trevlig kväll & jag ska ha det roligt & glömma mina bekymmer ;P

ha en bra Fredag!


Grymt & nervöst !

Det är flygit iväg till torsdag nu. och jag sitter & väntar och önskar saker. Ska om 1 timme utföra min halva frillufsdag. jag ska springa 2 varv runt strömmen. Jag vet jag är tråkig, men de andra sakerna började kl.14, & jag orkar inte vänta, känns bättre att få det överstökat, så jag sen kan åka hem & duscha, äta och plugga till imorn. för imorn har jag SLUTPROV I MATTE B ! hujeda mig. hjääälp. jag är nervös och hoppfull! hoppas verkligen på ett VG på provet, så jag får VG på kursen. skagåskagåskagå.

Annars idag är jag tränare också, ett litet avbrott i allt annat mellan kl.16-17:30 :) skojigt. får ju vara med min grymma kompis Camilla då ;P anledningen till att jag kallar henne grym är för vi är grymma, hon & jag. vi körde Dubbel½ igår på träningen ! :Djäkla kul asså! Tommy konstaterade att vi var dom första från Norrköping som nånsin kör det i våran hall. ballt.

För övrigt vill jag åka till Fjällen i vinter! älskar det verkligen. men det blir nog inget :[  nej, dags att ladda inför löpningen ;] byebye

Mindre intressant & tråkigt

Hallå! en ny skolvecka har börjat & jag är väl inte på Topp direkt. Halsen fortsätter vara dum, och jag fortsätter att prata med hes röst. Serverade mamma, mormor & farmor på restaurangen idag, sen åkte jag hem med dom, orkade inte mer :/
har pluggat lite matte nu på eftermiddagen, ska åka och träna sen. fristående med Nike är det som gäller :) & jag får se hur mycket av det jag orkar hosta mig igenom.

Igår var det FarsDag! Det firade vi med att laga kycklingpaj , och äta middag med hela familjen, sen blev det kaka till efterrätt :) + att pappa fick handskar & en skiva av oss ! det var en bra kväll.

Imorn är det Serveringsprov, inte så svårt, så det ska nog gå bra. ska mata in lite mer fakta i huvudet.
nej nu räcker det med detta tråkiga inlägg. hejdå

Grr på inlägg som försvinner & halsen

GRRR! jag skrev ett jättelångt inlägg ett par timmar sen. inlägget försvann. jag blev arg!

Får se om en lång uppdatering ändå kommer någon gång. tvivlar på det dock.

Imorn ska vi träna i linköping kl.11-13, sen ska jag & malin handla & göra Farsdag middag till kvällen :) det är ju trots allt Fars Dag.

Hoppas inte min konstiga hals blir sämre. fast den har ju inte blivit bättre, bara långsamt blivit konstigare & konstigare. men det utvecklas nog inte till något. det brukar inte göra det, jag är inte så bra på att utvecklas. Nej, bäst att sova, gick ju trots allt upp 06:30 idag och åkte iväg på Gymnastiktävling med barnen och var domare.

Godnatt

en massa cyklande & svett

Hej. Det är Redan Onsdag och jag fick lite tid över till Bloggande :] trevligt trevligt. Veckan har varit ganska vanlig än så länge. om man bortser från dagens Snö-väder förstås :O I mean what is up about that !? det är den..ehm..7 November! jisses, detta klimat alltså, man blir ju inte klok på den.

image349

Hursomhelst så fick jag svettas i min vinterjacka iaf vilket var både jobbigt & lite småskönt. det bådar ju gott inför de riktigt kalla vinterdagarna iaf. Cyklade gjorde jag idag med, först till skolan vilket gick bra. sen skulle jag till badhuset efter skolan (slutade väldigt tidigt) för att spinna med Malin & Hannah, vilket var väldans jobbigt för övrigt, och sen skulle jag cykla hem däifrån och hamnade på en cykelväg som slutade vara cykelväg och blev - snö/gegg/ler-blask sidoväg för att den riktigta cykelvägen var arbetsplats - suck! jag fick dubbla spinningpass och svettades återigen i min varma jacka.
Väl hemma åt jag soppa & macka & tittade på gilmore girls säsong 1, väldigt mysigt. Ingen träning idag heller pga träning igår. så snart ska jag laga mat tillsammans med min halvsjuka mor och mig själv, som också känner mig halvsjuk BTW :O hoppas det inte bryter ut någon sjukdom

fick NewBody väskan igår från Gympan med. så säg till om ni är intresserade av att köpa underkläder. väldigt fina & bra faktiskt :O och allt kostar ju 150 :- bara :D hihi. hejsvejs

Lovet är slut och skolan börjar

Hej. lovet är slut och skolan har börjat igen. jag har haft ett riktigt bra och trevligt lov.  Det avslades i Täby, med träningsläger. det var riktigt skoj, och det gick bra med träningen med, även om det blev apjobbigt på slutet och man känner sig lite mör efteråt :P

Har umgåtts med vänner annars på lovet, och haft det mysigt, trevligt och kul. så jag är nöjd med mitt lov.

Nu orkar jag inte skriva mer . hejdå