Syntest & volt-brak

Torsdagkväll. Har tränat & varit tränare idag. bådadera gick bra. träningen var rolig. vi var bara 5 st, men det var kul ändå... jag gjorde en salto (bakåtvolt), så fick jag panik & trodde jag skulle landa på Satsbrädan, så jag släppte volten typ, och la mig i nån sorts skyddsposition i luften, & sen brakade jag ner på mattan. HAHA , det var skoj! eller ja, läskigt också. men Anna, tränarn, fick sig ett rejält skratt :D

Innan idag var det skola & sen träffade jag Malin på stan. vi fixade lite grejer, bland annat syntest för mitt övnigskörnings tillstånd. det gick ganska bra :P
jag: O
han: nej...
jag:Q ? D? O?
han: nej.. vad sa du nu?
jag: D !
han: ja!

Imorn börjar jag iaf  9:35. skönt som tusan. fast jag kommer väl vakna kl.7 & vara klarvaken. men ändå. skönt att ta det lugnt & inte stressa på morgonen för att sen åka till Svenska lektion & se på Isländsk film.kul

I'm doing fiiiine... I think . bye

Up&Down

onsdag är det idag (för er glömska människor). igår var jag & pappa på den evighetslånga  handledarkursen. den var tråkig. och för min del, onödig. men måste man så måste man. nu ska jag göra syntest imorn, och sen får jag övningsköra om nån vecka eller så. det blir spännande. hoppas på att jag kommer vara asbra på att köra, för jag orkar inte annars :P

Idag slutade jag tidigt pga hål & sånt. det var skönt. har kollat på Friidrotten på Tv med markus & malin. fan asså, Kallur på 4:e plats, Holm på 4:e plats! sån himla otur. så kommer säkert Wissman också 4:a i finalen. Grrr!

Träning ikväll :) ska bli kul, hoppas jag :D lite jobbigt säkert, är ju inte riktigt i fom än, men det kommer ! ska ju hålla på med konditionsgrej på idrotten & även utanför den , så då kommer man väl bli butchy ; ]

Jaa.. annars är det väl lite upp&ner. vet inte riktigt. men jag SKASKASKA nu. fan asså, har lovat mig själv det. och om jag klarar det så kommer det mesta var Upp :D jag är glad, & vill fortsätta vara det. även om saker kunde vara bättre förstås.

byyyee

Måndags-hatet

Måndag.
såhär när skolan och allt har börjat så kommer samtidigt måndagshatet. alltså nu har inte denna dag varit så jätte jobbig. men ändå, hela veckan är framför en, & 5 dagar kvar till helgen.

Vi var på studiebesök i Söderköping idag. lite småintressant & ganska onödigt. Vi åkte ut till en ekologisk grönsaksodling, som förmodligen ni tycker låter dundertrist. men så tråkigt var det inte. bara nästan.

fixade en tid på Arres Trafikskola för en Handledarkurs imorn. Efter många uppskjutningar ska jag & pappa gå på den där nedrans kursen. lång är den också. men det är det nog värt. snart gör jag vägarna farliga.

Börjar med Servering imorn. hoppas på att sluta tidigt :D nu ska jag sova snart. trötthet


söndag igen

söndag morgon då. skola igen imorn, helgerna går fruktansvärt snabbt. imorn ska vi på studiebesök  i Söderköping, läskigt. Kollat på Klüft & ätit frukost nu på förmiddagen :)  Det är träning i cirukusen idag-Tumbling, kl.14:30. ska nog gå bra. känner mig pigg :D

My tog SM-guld igår i Höjdhopp! GRATTIS ÄLSKLING. du är superduktig och jag är så glad för din skull!

Igår träffade Jag Elin & gick på stan, shoppad en hel del, så det var skoj.  & det är alltid skoj att träffa elin, mysigt.

Usch för skola, igen. jag vill åka utomlands på höstlovet!

lönen

AJ. träningsvärken har nu pågått i 2 dagar ungefär, och inte blir den bättre. nej, mer åt andra hållet. Mamma är min personliga massör, även resten av familjen får rycka in ibland. Malin & jag kan köra utbytes-massage, eftersom hon med har lika ont som jag (eller förmodligen lite mindre, jag har ondast).

Det är Fredag idag. jag hade en lektion. så det kändes ju skönt. jag städade i värmen när jag var hemma sen, & sen ville Malin ha en stankompis, och  jag med tror jag, så vi åkte ner på stan. På stan satte jag in min lön på mitt konto. fast 240:50:- tog jag ut kontant, det kändes coolt, min första lön typ. För att spendera min första lön köpte jag Vänner säsong 7. det kändes riktigt bra. så ikväll ska jag & Malin gosa framför vänner.

Sen när jag blir känd och dom frågar vad jag köpte när jag fått min första lön, då kan jag stolt svara att jag köpte en väldigt välbehövlig Vänner DVD.

håltimme

hallåhallå. ja idag har jag ont i kroppen efter första träningen igår. den var lite jobbig. man är lite otränad såhär i början. träning idag igen, hoppas man orkar :P men det gör jag .. nog

har min jobbiga håltimme nu , så jag sitter med My:D. fast hon ska plugga. fast hon gör inte det. chocking. har en lektion till kl.13 sen slutar jag. skönt skönt :)

Camilla & My ska tävla i SM i helgen. jag har så duktiga kompisar :D lycka till sötisar!

jag vill ha

visst visst, jag försöker ju och så.  och det visst visst, det går väl bra. än så länge. men jag kan inte påstå att det är världens enklaste & roligaste. men jag har ju klarat det förr så, det är klart jag klarar't nu med. eller nej, det är inte klart. men om jag bara vill så kan jag ju, det vet jag. nej, enough babbling.

första gympa träningen idag. det gick ändå ganska bra, det var kul :P blev lätt trött dock, men det får man väl ta såhär i början. kul att träffa alla igen var det ! så skönt.

Jag vill ha Vänner Säsong 7! har sett klart säsong 6 nu, och jag behöver verkligen nästa. det är min medicin i tider som dessa. visst kan jag se avsnitten jag redan sett 18 gånger,men jag vill ha nya. kanske köper imorn. mm,det var en av mina ljusare idéer på senaste tiden.

nähe,nu ska jag nog gå & lägga mig snart, läsa Harry Potter & se på Vänner :D mina 2 tankeavlösare .

Not Gooood

Jag vill att allt ska vara anorlunda. jag vill åka tillbaks i tiden & jag vill åka framåt också. jag vill ändra på allt, men det går inte. samtidigt vill jag att saker ska vara som de varit. det är bara väldigt synd att det jag vill inte kan ske. ordspråket: man vill om man kan  känns jävligt osant jusst nu. men jag antar att jag vänjer mig vid allt. eller inte. gör jag det inte kommer det bli jävligt jobbigt. Jag vill åka till andra sidan jordklotet, ha med mig alla jag älskar & leva där istället, bort från bajset.

Snart börjar Gymnastikträningen, det ska göra mig lycklig har jag bestämt. tack för det. hejsvejs


jag är en suck

suck. ja , jag börjar inlägget med ett suck. för så känner jag mig jusst nu, som en stor, jättebamsig suck. en sån som verkligen sitter långt inne i kroppen, och som låter jätte högt & besvärligt när den kommer ut ur en. & som får alla som är i närheten att också bli lika deprimerade och besvärade som dig..
Anledningen till denna suck-känsla kan jag lätt säga med 5 bokstäver ; SKOLA . lovet, ja det såkallade Sommarlovet är tydligen slut nu, det har gått 8 veckor eller nåt sånt, men det kunde lika gärna ha varit 2 eller 18. tiden har runnit iväg medans jag gjort massor & ingenting. en sak som jag inte gjort iaf, är att sola & bada massor. det är nog därför det inte känns som man har haft sommarlov. känns bara som jag haft en lång(eller kort) ledighet, utan innehåll. Jovisst, jag har gjort saker, men dom har jag glömt nu... tror jag.

Nej, bäst att sluta innan det blir för långrandigt & deprimerande. Imorn måste jag avbeställa min tid hos Tandläkarn som är när jag börjar skolan. passande Folktandvården, passande!

SUCK & GODNATT

Äntligen då !

Jag tror jag fortsätter. orka sluta liksom. jo, jag ska sluta, jag ska! vet att det inte är bra, men skit samma. klarar det själv, har gjort det förr :)

Ska ner på stan alldeles strax med Elin & Jossan :D ska bli så skoj att ses alla 3 igen. det var 100 år sen. eller nåt i den stilen iaf. Jag snor Malins cykel, den är mycket skönare att bika ner till stan med än min, min är trög & det känns ung. som man har punka jämt. jag vet inte mycket om cyklar men så ska dom inte vara iaf tror jag.

Igår ja, igår hyrde jag & Malin The Holiday. den är så underbar :D klockrena skådisar. jag mådde verkligen härligt efter jag såg den. kanske för att man får ett litet hopp om att nåt liknande kan hända en själv nån gång.

Grr på Ica igår asså, jag var in need av en baguette med något gott på, så har dom inte det där. hallå, tror ni jag vill ha en sallad eller? ;P aja, får åka till Statoil och köpa det helt enkelt ; ]

Nej, nu ska jag cykla & möta mina poopar. hejsvejs


Äntligen då !

Jag tror jag fortsätter. orka sluta liksom. jo, jag ska sluta, jag ska! vet att det inte är bra, men skit samma. klarar det själv, har gjort det förr :)

Ska ner på stan alldeles strax med Elin & Jossan :D ska bli så skoj att ses alla 3 igen. det var 100 år sen. eller nåt i den stilen iaf. Jag snor Malins cykel, den är mycket skönare att bika ner till stan med än min, min är trög & det känns ung. som man har punka jämt. jag vet inte mycket om cyklar men så ska dom inte vara iaf tror jag.

Igår ja, igår hyrde jag & Malin The Holiday. den är så underbar :D klockrena skådisar. jag mådde verkligen härligt efter jag såg den. kanske för att man får ett litet hopp om att nåt liknande kan hända en själv nån gång.

Grr på Ica igår asså, jag var in need av en baguette med något gott på, så har dom inte det där. hallå, tror ni jag vill ha en sallad eller? ;P aja, får åka till Statoil och köpa det helt enkelt ; ]

Nej, nu ska jag cykla & möta mina poopar. hejsvejs


Bad, jogga & stan

Morr'n. tänkte fortsätta från igår och skriva hela rader igen, jag har ju haft väldigt mycket radbyte annars de senaste... månaderna(?). men jag tycker det är trevligt med långa hederliga meningar igen, känns skönt.
En annan skön sak var joggingturen jag & MalleBalle tog imorse, tror dock inte hon har samma åsikt som mig

Ja, igår åkte Jag, My, Marcus & Hansson ut & badade i Ågelsjön. Vi tog ett dopp & det var väldigt skönt i vattnet faktiskt, men sen svek vädret oss, regn & blåst. Vi hann inte ens köra klart vår omgång med Yatzy  innan vi var tvungna att ringa efter Malin-vår hemskjutsare : ' /.
Efter vårat missöder åkte jag & My hem till mig, gjorde & åt kladdkaka & såg på Vänner: ) (jag trodde dock inte kladdkakan skulle bli lyckad, jag menar det är ändå My jag had att göra med, men hon lyckades smälta smöret, & kakan blev god).

Idag ska jag gå på Norrköping City (första gången jag kallar det det) med Elin :D. Eftersom det inte blir varken Göteborg eller Stockholm med massa shopping har jag planerat att shoppa massor idag. vilket vi alla vet förmodligen inte kommer gå. För kläderna kommer väl gömma sig för mig, eller så förvandlas de till fula trasor så fort jag tar på mig dom, jag chansar på det sista.

Nähe, dags att göra något vettigt - blåsa håret! Hejsvejs


Bad & seriegubbar

GodMorgon

jag kom på att det inte länge till kommer klassas som morgon klockan 11 på förmiddagen.
Men nu ska jag inte prata om sådana dystra saker. det är långt kvar på lovet, och jag är lycklig & allt sånt där som hör sommarlovet till.
Badade i Ågelsjön igår som sagt(?). ska åka ut dit idag med, med My & Marcus. Hoppas dock att vädret inte blir dåligt, man vet ju aldrig. aja, jag tar med mig 3 filtar & en fleecejacka så ska det nog ordna sig med kylan. kanske lite varm choklad också förresten ?

På tal om något helt annat så tittade jag på Svampbob fyrkant filmen lite nu till frukosten, med engelskt tal. (vet förresten inte varför det spelar någon roll i det jag ska säga.)
Jag kom på iaf, att det är ju kul att tecknade gubbar kan gå ifrån att se normala ut,- till att se ut som skrynkliga, halvdöda monster,- & sen återigen efter 30 sekunder se ut som dom gjorde från början igen.
Det är lite häftigt. jag tror jag ska bli en seriefigur.

Dags att packa! hejdå

Ikea & bad

HEJ

idag är det tisdag.
vi har varit på Ikea.
där handlades det mycket som vanligt.
inget till mig dock : /
MEN jag köpte ett block.

När vi kom hem drog jag & Malin direkt igen.
med Marcus & hans polare ut till Ågelsjön.
döskönt i vattnet, kallt på land :P
men det var kul.

nu ska jag nog äta godiset jag köpte i IkanoHuset.
hejsvejs

saknad & kräftskiva

Hej

morgonen:
*Jogging
*bakning
*frukost
*vänner

Jossan
kom hem igår!
Ska förhoppningsvis träffas idag.
Elin med om jag har tur :D
saknar båda 2 himlarns mycket

Ikväll ska vi på Kräftskiva hos Kusinerna.
Ska bli väldans trevligt, & kräftor är gott.
Kul att se deras hus igen också :)

Stockholm/Göteborg i veckan?
VILL

SCAARY

håhå

sista augustifestskvällen igår.
(whoa that's a long word)

kvällen började ju bra & så,
hemma hos My, med Marcus med.
cigarrer, Uno & musik m.m..
sen var det fyrverkerier & folk.
sen blev det lite jobbigt ett tag,
nära döden upplevelse nästan.
Så nu har vi 3 Näästan varit med om allt tillsammans.
spännande? ... njaa.. läskigt iaf.
förlåt
well well, vad är inte augustifesten utan tårar? ;O

aja, nu ska jag väl se på Vänner eller nåt,
köpte ju ännu en säsong idag.
199:- på Elgiganten- YEA!
(och nej inte "yeah" utan "yay")

KRÄFTSKIVA imorn.

festen

HEEEJ

lite augustifest igår
men det blev tidigt.
jag & My satsar på sent idag istället ; ]
träffade Marcus & dom iaf.
hann dock inte med park-delen.tusan.

blir band i eftermiddag med Marcus & My.
& marknaden också.
najsbajs.

hejsvejs

SLUTJOBBAT

jag vill bara säga att...
JAG HAR JOBBAT FÄRDIGT


4 veckor har gått på en sekund,
kan inte fatta att det är slut
lite sorgligt ändå, jag har trivts bra.

bjöd på bärrutor, med glasyr på typ(eller, ja, se själva)
dom är uuunderbara



ja, det var väl allt.
tack BB avdelning 19 :)

jobb & bad

hejhoppsan

har jobbat dag idag.
underbart att gå upp och börja kl.7.
not.

My kommer & hämtar mig snart,
ska åka ut till Ågelsjön med Charlie också.
myspys.
man får ju passa på :O

imorn äre jobb igen.
ikväll ska jag äta french HotDog.

nu kommer nog My snart.
hejdå

ledig

HEJ

2 lediga dagar nu:)

utebion igår med bajsarna.
trevligt.
spec. godisincidenten!
Marcus är en Harry Potter nörd också.
men.. vem är inte det i dessa tider?

Nej, stan med My nu.
sen kanske smultronstället.

hejsvejs