tighten your grip 'round my fingers

MÅNDAG.. suck  alltså. eller egentligen inte, för det har varit en lugn och kort dag i skolan och så.. men ändå .. jag är alltid depp på måndagar. det är ju sååå långt innan nästa helgs roanden.. men men, förhoppningsvis dyker det upp små guldkanter som förgyller det hela! :)

fluorescent adolescent är lätt dagens låt, superskön. träningsdags nu snart. hejsvejs

studyday

studiedag idag! finns nog inget bättre. eller jo det gör det. massa grejer. men himla skönt är det iaf att veta att man egentligen skulle vara i skolan när man ligger hemma i sängen och myser under duntäcket! NICE.

Igår var det mesta väldigt bra =)

when life is a party

en toppenhelg är förbi och en vecka har startat igen! Måndagsångesten är som vanligt närvarande och jag känner att hela livet borde vara en enda fest med alla man vill umgås med. Dock så är så inte fallet utan man får nöja sig med fredagar & lördagar. fast de andra dagarna kan självklart också vara bra. men inte Lika bra ;)

Helgen bestod av gympa, "skola" & maskerad. sistnämnda var nogdet roligaste. väldigt trevlig tillställning hos Bröderna Borg i Linköping (förklaring kommer nån gång kanske om det, men inte nu).

  

det närmar sig..

helg! imorn är det Fredag och sen är det helg :D ! veckan har varit bra faktiskt. trötta morgnar och så som de ska va men det hör ju till ;) . övernattning med ungarna fredag till lördag. gymnasiemässa & maskerad på lördag ! SKOJ. I AM Excited ! mors