ett nytt år !

ja, då var det snart ett nytt år då, 2011! det är alltid så svårt att vänja sig vid att säga de nya siffrorna i början, men det ska man nog lära sig det här året också! nyåret kommer att firas i Malmslätt med Richard, hans brorsor med flickvänner och ett par vänner + mysan och björn. jag ser fram emot det, det kommer bli fantastiskt!
gott nytt år till er alla.

underbart!

ja, på tal om underbart så gjorde jag och R en underbart god soppa igår! värd att testas faktiskt.

recept:
2st palsternackor
3 äpplen
1-2 dl nötter (naturella, vi tog cashew)
ca 5 st salviablad
1msk curry
salt och peppar
2.5 dl matlagningsgrädde
5dl vatten+grönsaksbuljong

Häll 5 dl vatten + buljong i en kastrull, låt koka. riv palsternackan grovt i ett rivjärn, börja fräsa den i en stekpanna med olivolja. skär äpplena i bitar (med eller utan skal), tillsätt i stekpannan. ha i curry, salt och peppar och rör om. tillsätt sen nötterna. fräs ett tag och häll sen detta i kastrullen med buljongen, häll i grädden och mixa sen med staavmixer eller i en vanlig mixer, tills soppan är slät. servera med lite salvia hack. UNDERBART GOTT.


A sad PC

Ja.. suck min dator har kollapsat förra veckan. den ligger nu på vårdbehandling på Meda Market. jag är rädd att han kommer få ligga där länge, det brukar vara så med saker som man verkligen behöver. och oj vad mn behvöer en dator har jag märkt. småsaker som man alltid gör och som man inte kan göra längre. att logga in på facebook 100ggr/dag hör väl inte till dessa saker kanske man ja, det finns andra saker! all kontakt gör man ju via internet nowadays, och en del sådan kontakt är ju faktiskt viktig!

men men det ordnar sig nog!

var chef på kattrumpan i helgen :D gick bra, vi gjorde saffransskorpor, kokostoppar, morotskaka, paj med fetaost och spenat, bacon, bröd, våfflor och massa gott! det blev uppskattat tror jag och jag hade superbra jobbare som hjälpte mig!

nu ska jag snart möta Richard här på ekonomicentrum där jag sitter och lånar en dator för att skriva lab.rapport å. sen ska vi åka och storhandla på Willys tror jag,  det börjar tyna i både kyl och frys.

i slutet av veckan blir det julfest på nationen =) hade fint, puss!