bye 2007

gott nytt år. 2007 har väl varit ett bra år & dåligt. jag hoppas innerligt att 2008 blir bättre.

denna nyårsafton ska nog bli bra också tror jag. planerad till och med ! huhu. hejdå


övernattning & stan

Hallå. sitter här nyjoggad & nyduschad. har varit på stan med Malin idag, eller i eftermiddag. köpte inget direkt, men blev kär i 2 tröjor. kärlek är svårt. jo, handlade en del förresten. sånt där som man ska ha på Nyår, ni vet. så det var ju skoj. träffade My med, alltid trevligt att se henne.

Igår till Idag hade vi övernattning med barnen. Jag , Camilla & Annika var med som tränare, eftersom deras ungar var där med, TE. det var lyckat & ingen började gråta.härligt härligt. är lite trött idag dock. jag & Camilla var tvungna att vara vakna ett tag så ungarna inte skulle leva loppan eller så, & då låg vi och snackade gamla minnen från AG-tiden. så jäkla underbart & hemskt vi hade det asså. vi höll på att dö av våra skrattattacker som vi var tvungna att hålla inne för att inte väcka barnen. jisses vad skoj det var. älskar verkligen dej Camilla <3.

nej, nog med det. jag är depp & tänker nog fortsätta vara det ett tag. hejdå


JulDagarna

hej hej & god jul på er alla. jag har haft en bra Julhelg, eller vad man kallar det. kallas det helg, även fast det var på en måndag? tror nästan det va? ..

Julafton var bra. vi var hos Frida & dom i Lindö & åt massa julmat, såg på Kalle & körde julklappslek. jag vann min egen korg, & blev glad för den. Det blev lite galet i mitten där när man inte fick det man ville ha, skoj.
Efter Lindö åkte familjen hem igen, och där väntade klapparna under granen, leverade av tomten förstås. paketen var fina, både de jag fick & de som de andra fick.

tack tack alla


JULLOV

ja, rubriken säger väl en hel del ! det är nu officiellt jullov. alltså har jag varit på skolavslutning, sjungit psalmer, lyssnat p årektorns julhälsning & hela köret! jag är minsann ingen sån som struntar i avslutningen, nej, utan den känns det inte som riktigt lov. då känns det mer som att man skolkar hela julen som Ellinor så smart sa ;P

Gick på stan efteråt. hujeda mig. det är mycket folk vill jag lova. och egentligen var det inget brådskande jag skulle ha, jag skulle bara hitta saker till mig själv. vilket jag gjorde så det var ju bra. Jul & Nyårsklänning är nu inhandlat :D

Idag blir det nog lite mer julstök, men jag har faktiskt lyckats slå in nästan alla julklappar! förvånad över mig själv faktiskt. Imorgon blir det Lill-Jul med Elin & Jossan ! ska bli otroligt mysigt!

 

Pepparkakshus när det är som bäst

halloj ! idag har jag haft lyxen att vara ledig från skolan! skönt skönt. Malin var också ledig, från jobbet. så hon & jag hade en julmys dag :) slog in paket, lyssnade på julmusik & bakade. Det bästaste var ju pepparkakshuset förstås, är väldigt nöjda faktiskt ;P

på kvällen hade vi avslutning med T1 , jag & camilla. fick lite julklappar av barnen. presentkort och godis :) tack sötnosar.  & nu är det bara 2 dagar kvar i skolan! GAAH! och jag har fortf. galet mycket julklappar att slå in. hrmf!


kakor, julklappar & bio

Hej. Idag är det lördag. skönt med helg. fast helgen känns konstig på något sätt, vet inte varför.
igår var jag på stan med Elin min bajs :) det var skojigt och vi lyckades hitta en julklapp till en viss person också. mycket bra jobbat av oss!
sen blev de spelkväll med familjen :] det var kul !

Idag var jag hos farmor och bakade lite småkakor till Julen. det var mysigt & kakorna blev goda, så jag är nöjd.

När jag kom hem började jag inslagningen av mina paket från Ullared. jag klarade 3 st på lite drygt en timme. så jag förstod att detta kommer ta mycket av min dyrbara tid. men det är mysigt med paket. & fina ska dom ju va!

Ikväll ska jag på Guldkompassen med Jossan :D var hur länge som helst jag träffade min lilla poop så de ska bli jätte kul!  nu ska jag hjälpa min mamma med maten & dansa till julsånger eller nåt annat juligt. hejdå

Lucia Vaka & dåligt mående

godkväll!

har mått lite dåligt idag, var inte i skolan. men mådde bättre nu mot kvällen, så jag gick på vårat tränar-julbord med gympan & hade möte. finns alltid saker att skratta åt :P

nu snart kommer christer hit, ska ner til Filmstaden inatt för Lucia Vaka, med Niklas också.. börjar kl.00, sen visar dom 3 filmer som inte haft premiär på bio än :] skojigt! men jag kommer nog somna. känns som det. & kommer nog vara sååå pigg imorn i skolan asså! NOT. men det är det nog värt :P
nej, nu kommer Christer snart. hejsvejs


Ullared & lucia igen

Hejsan!

är hemkommen och i rutin i skolan igen efter en helg i Ullared & Halmstad. Det var en kanon helg. dock innehöll den lite tidiga morgnar eftersom vi var på Ullared kl.7 på lördagen. men det var det värt :D
vi bodde i Christers bror & flickväns lägenhet, så underbart fin! jag blev avis.  jag inhandlade iaf massa julklappar 6&lite annat smått & gott. asskönt att nästan vara klar med julklapparna. + att allt var så härligt billigt. mm, sånt gillar jag! Ja, en bra helg var det.

igår var det Lucia uppvisning på gympan. det var kul & gick bra. fast jag landade dock med tån vikt i en volt det gjorde & gör ont. men jag överlever. resten var bra iaf !

Onsdag ska vi på Lucia vakan på bion. jag , Christer & Hansson :) ska bli skoj. har aldrig vart på en sån förr.

snart äre träning. hejdå.

Ullared & Lucia

GOD KVÄLL.
det är torsdag idag, vilket innebär att imorgon är det Fredag vilket alla vet är mycket skönt.  Min Fredag börjar med Svenska kl.9:35 vilket betyder sovmorgon. väldigt behövligt efter en veckas av 8:00-börjanden.
efter svenskan är det låååång rast, och kl.13 börjar Engelska B & uppsatsskrivning. jag brukar inte tycka det är så svårt med uppsats, men sen får man tillbaks den med ett G eller nåt, då känns det surt. men vi får se hur det går.

Efter Engelskan & skolan händer det något speciellt. då åker jag tillsammans med Christer & Marcus, & Christers föräldrar upp till Halmstad till Charlies brors lägenhet. varför Halmstad? undrar ni. jo, vi ska på Lördagen åka till Ullared som inte ligger långt därifrån. och sen sover vi en natt till i Halmstad & sen åker vi hem :]
jag planerar att inköpa mycket julklappar & kanske någon sak till mig själv, jag har aldrig varit på Ullared så har inte så höga förhoppningar.

Sen på söndagen om jag hinner ska jag på Lucia uppvisning på Gympan & showa lite, både jag & mina barn.

image364image365

måndag med skoj & stök

Tjenixen! en ny måndag, den första måndagen i December. mm, december, en mysig månad det där. 3 luckor har jag fått öppna på mina kalendrar en så länge, & det är 4 kalendrar vi har här hemma. alla finns i kylskåpet eller på kylskåpet, inte så utspritt men vad gör det?

restaurang idag :) jag är på Desserten och gör chokladpaté & himmelskt god(enligt dom flesta iaf) Passionfrukts-pannacotta. det har vart kul & det blir det nog imorn med !

Snart är det träning, ska gå bra hoppas jag! Har fikat lussekatt & julgrejjat lite med mamma i eftermiddag. mysigt mysigt. gillar julstök. nej, numåste jag gå. jusst det, plugg borde jag göra med.. :/ hejdå

image363