summery

Mmm. lördag kväll ! det är varmt & somrigt och det mesta känns helt rätt bara :) hade en trevlig kväll igår  med förfest hos marcus med massa pojkar. sen blev de hugo en liten sväng.
ikväll däremot verkar det som alla siktar in sig på folkparken , så dit ska jag snart. ska dricka upp mitt vin först & sen åka med syrran m.fl ut dig & träffa Ellie bland annat :D <3 najs najs. går nog inte ut ikväll dock. klen som jag är.
men det känns riktigt bra att sommaren börjar snart. på Fredag blire landet för första gången i år med vännerna också. MYCKET RÄTT. och den här veckan kommer väl glida på som ett bananskal med studentfirande & inställda lektioner typ. jag har ju faktiskt INGET kvar i skolan, förutom lektioner att gå på då, men det räknas väl inte ? man kan lika gärna sitta bakfull i ett hörn & inte höra nåt som att vara pigg & allert. man blir ungefär lika smart vilket som.

  image432

första glassen på smultronstället åt jag idag också med Elin & Anton (och J  som servis:D). GOTT. och fler ska de bli.  nu ska jag dra mig mot parken & förfest utan fest som marcus så fint kallade det.

Sunny Schooldays

Solen skiner & himlen är blå. å vad det är skönt att leva då. ja ännu en vecka har tagit sin början & sommarlovet närmar sig med ännu större steg än innan. det känns bra. riktigt bra. Imorgon har jag nog det sista i skolan för denna termin också, och sen kan man bara slappa igenom lektionerna.

Helgen har varit bra. utgång på Fredagen till hugos med många nära & kära. mycket trevligt, dansigt & flummigt. kanske blir det en favorit i repris på Fredag igen. om jag inte ska fira min bror som fyller år förstås. men man kanske hinner båda.
  

Lite saker att se fram emot under veckan är stantripp med Elin & kanske Jossan på torsdag. hoppas jag får träffa båda mina poopar och skvallra all afternoon long. på kvällen sen ska jag träffa min sötis och ha det mysigt :)

Nu har jag precis skrivit klart Läsloggen på Låt den rätte komma in. ORDBABBEL är bra för att beskriva innhållet, men va mer begär dom i slutet av maj ? . . take care mates

Ma' style

Tjenixen ! det här med att skriva på Fredagar & söndagar/måndagar har blivit lite av min grej nu, så jag fortsätter med det. Jag mår väldigt bra över att den här veckan är slut, har gjort ett bajsigt Naturkunskaps prov som jag tror gick Ok iaf. men man vet ju aldrig. de där proven har en tendens att inehålla mycket, för mycket som man inte kan.
 

& förövrigt i skolan så känns det som allt bara blivit en stor nedräkning nu. var&varannan minut påpear alla om hur kort det är kvar till skolavslutningen , och alla instämmer med ett bestämt : JAA! :O och sen drömmer man sig bort till soliga dagar, bad & grillning för att snart upptäcka att det visst ändåär 3 veckor kvar. hrmf!

annars flyter det mesta på bra. igår var det en vecka också :) tihi. Ikväll blir det utgång med Alla ! ja typ alla, för alla har fyllt 18 nu nästan ;P YAAAY. supa bort sina sorger ;]


truly , madly , deeply

först börjar veckan sen slutar den igen. alltid lika skönt i slutet av veckan & början på helgen :D ! veckan har varit rätt bra iaf, upp &nergångar. nationella i engelska i torsdags var väl en liten nedgång. men det gick ju ändå bra hela vägen fram till sista delen på hörförståelsen. den gick bajs, verkligen bajs. undrar om den gick bra för nån förutom charlie, som tydligen fått alla rätt typ. men han ljög nog för att imponera.
träning har gått bra iaf. svårigheter & sådant har jag klarat av med galans. och idag var det muntliga nationella i engelskan & jag pratade på superbra om Sports & Health ;) 

kändes ritktigt skönt när jag & pappa kom hem efter skolan & drog ut och sprang en sväng, helt pigg & skön.

gårdagen ja. den var bra :) saknar redan :/ men men. snart kan vi ses mer iaf. (A)

 image424 

slut igen

Då var helgen över då. IGEN.herregud kan en helg gå förbi snabbare? jag har ju nästan inte hunnit pusta ut ens      :( upp tidigt på lördagen med tävling för barnen, grejje & iväg direkt till party hos Elin sen på kvällen, som var väldigt trevligt iaf ! :D så det var ju tur att jag fick lite avslappning också, men sen idagså vare  träning på förmiddagen i Linköping, ingen sovmorgon -IGEN. jag tänkte att: idag måste de ju va lördag - när jag vaknade. men icke , söndag vare & helgen är slut. igen.
träffade Ellie förut & mös lite i solen också <3

på kvällen nu har jag försökt plöja igenom Låt den rätte komma in. svenska bok som jag ska ha läst halva av & skrivit läslogg på Onsdag. började läsa den i torsdags.  ja det är mycket för mig! men det ska nog gå iaf.

No no no. i can't sometimes and I Know that

hurra & vardag

HEJ. nu är ledigheten över & vardagen är återigen i full gång. det känns både bra & lite jobbigt. vissa saker gör det ju lite lättare, vissa personer , vissa händelser :)  Helgen var iaf bra. det kan jag nog lugnt säga ! sen får vi se hur saker blir & sånt :]
Veckan i övrigt är väl inte så speciell. skola, träning, vänner osv osv :) ledaravslutning imorn vilket betyder smörgåstårta på gympan, inte helt fel. men det är vi tränare värda eftersom vi inte får lön efter Maj :( bajs.

image421

Idag fyller min älskade Elochan 18 år. GRATTIS & HURRA och allt sånt där till min bajs som har blivit stor. älskar dej otroligt mycket, och kommer alltid göra det.

sen är vissa saker mindre bra, men det kan jag ordna om jag vill & orkar.. :/

Ledighet & skönt

Äntligen har dessa ledighets dagar kommit! Valborg, första maj osv osv. mycket skönt att slippa skolan ett par extra dagar & vara hemma och ha det skönt & festligt :)
Veckan har gått förbi ganska smärtfritt, ganska skojiga skoldagar ändå. Jag, Ellie & Sara har kört på som vanligt och det är skoj :D

Igår vare Valborg vilket självklart innebär lite festande. vi var här hemma, massa folk, mina vänner, malins vänner, markus vänner. ett stort sammanställning ;) men det var trevligt & god grillning. sen blev det lite mer av allt & för mycket av en del & så var vi i folkparken en sväng. mysigt. mysig kväll.
Och idag mådde man som man förtjänade

Nu i dagarna har jag typ noll planerat. känns både skönt & lite rastlöst. men det brukar dyka upp saker att hitta på. annars vore en tripp till landet inte helt fel heller ! :O  we'll see.

image420