how's life treating me ?

början på en ny vecka är över. mina 2 sista praktikdagar på Kungsgårdsskolan är över. thank you! jag är glad vöer det iaf. depp över annat. kanske. kanske inte. kanske är livet ganska bra jusst nu. det är sånt man inte vet helt säkert.

Malin åker till London på Fredag, hon ska hälsa på en kompis. kommer sakna henne, men skoj för henne ändå, den lilla resande människan. för ja, idag är det ju bara 14 dagar kvar till Egypten. OH YES.

Nahe, dags för myspys

image375

Helg

HI there. nu är helgen kommen igen. snabbt kom den den här gången, vilket jag tror beror på studiedagen mitt i veckan. Veckan har bestått av det vanliga annars; plugg, träning & lite annat smått & gott.

Ska ner på stan en sväng med Elin snart :) ska bli mysigt. var länge sen jag träffade min lilla älskling. saknar Jossan med :( . & min bror <3
var en sväng i Lindö igår, umgicks lite med My, Marcus. Martin, Hampus & Martins föräldrar. kollade lite på filmer när martin var liten plutt. vi har nog inte skrattat sådär mycket på länge! :D

17 dagar kvar nu. längtar så in i tusan mycket. underbartunderbart ska det bli.


tråkigt trist och... alldeles underbart

Hallå & Hej. Idag är det Söndag & helgen har flugit förbi med en väldig fart som alltid. jag har haft en bra helg, men lite lugnt, lite shopping, lite underbart & lite träning. en bra blandning.
Träningen idag i Linköping gick förträffligt. körde Dubbel-pik½ för första gången! :D var jätte kul. och Alice körde Tzucka, askul! blev superglad för henne.  För Fillan & Anna gick de med bra! kulkul.

Men det bästa med helgen var nog något jag & Malin gjorde i Lördag förmiddags. . vi bokade en resa till Egypten! :D  så den 12 februari drar jag & malin upp till Arlanda för att flyga till El Gouna och stanna i en vecka. Kan inte beskriva hur underbart skönt & kul det ska bli att slippa bajs-sverige i en vecka (förlåt ni som måste va kvar här men jag måste säga't). 


El Gouna

mystiskt & så

En vecka till i skolan. inte helt klar än dock, men jag har slutat för dagen, och ska snart möta HejPuss och käka lunch. mmm, lunch, jag är hungrig. sen vet jag inte vad vi gör, kanaske lite stan. sen är jag tränare ett tag & så hämtar min far upp mig & så är jag hemma. ja, det är min dag.

solen skiner, det behövs ibland, speciellt i tider som dessa.
hemskt, jag gillar't inte. men jag försöker , jag hoppas det ska gå. men bryr jag mig om vilket egentligen ? 

Utomlands vill jag, eller till fjällen. men det blir säkert inget av det.  
happenings of the saturday

ska snart iväg mot kvällens händelser. My, Marcus & sedan vidare mot min kära kusins hus. jag hoppas på en trevlig kväll. den kommer dock inte bli så sen, men det tror jag bara är bra såhär i skoltider. man har ju ändå en träning att tänka på till morgondagen. Har jag tur tittar även Christer förbi norrköping denna lördag. och kanske får jag även en glimt av den älskade Elin.  vem vet.

jag är iaf glad över att min älskling är hemma från Gran canaria! hejsvejs

image373
will I ever be able to win this?

det svåra & jobbiga

NEJ NEJ NEJ

inte skola igen. nej. jag vill inte. nej det vill jag inte. kunde inte allt bara vara ett stort fint lov? fast visst liite skönt ska de bli att komma igång med rutinerna igen. & främst av allt gymnastiken! usch för att bara jogga & köra styrka. blä. gymnastik ska de vara.
aja. jag är så bitter mot allt. det är inte bra. har ju trots allt en 18:års dag att se fram(?) emot. vet inte ens om jag ser fram emot det. jag vill inte bli stor, vill inte vara vuxen & 18 år är ett steg mot vuxenheten. bara för det ska jag vara ännu mer barnslig än tidigare. bra plan!

jag vill iaf tacka mina vänner för att ni göra det svåra lite lättare.

 

lite trist lite hängigt

Allas blogginlägg idag handlar om att det är nytt år. jag börjar bli trött på't. men det är ju faktiskt nytt år så det kanske är oundvilkigt att inte prata om det..
Huromshelst så var Nyårsaftonen bra med middag och sådant trevligt hemma hos Marcus först med omtyckta personer. sen förde vi oss till Hansson & spenderade sedan större delen av natten i Jaccuzin (jag stavar jacuzzi anorlunda varje gång jag skriver det)det var bra, jag var glad. . dagen efter (idag alltså) mådde vi alla som vi förtjänade. förutom jag då, för jag förtjänade ju att må toppen...

Imorn vet jag inte. jag vet ingenting. jag vill ingenting. fan asså. jag är depp tror jag. eller jag vet inte. kanske bara vill klaga lite. allt är så fucked upp med mig, med alla. kunde inte alla vara lite mer normala? eller är vi kanske redan för normala och behöver ruska om oss lite och bli lite mer galna ? jag tror på det sista. jag ska bli galen. okej inte på ett psykiskt stört sett men ni förstår nog.

Nyårslöften: inga

image371