det är förbi nu =)

min ensamhet lider mot sitt slut nu ! det har varit en rätt bra vecka. mycket jobb .. men även hunnit med en hel del mys också. bland annat med Ellinor, Elin , Jossan m.fl =) 
De första nätterna hade jag galet svårt att sova men i takt med att dagarna fick blev det också lättare, och jag blev mindre rädd :P sen i fredags så kom malin hem från landet &då sov jag den bästa natten på länge :D <3 .. men sen sov hon borta i natt igen :( men jag sov faktiskt rätt bra :O .. kanke beror det på att jag inte varit tvungen att gå upp kl.6.

I Fredags blev det grill & Mys med Elin & Jossan. + lite fler :D det var väldigt trevligt och skönt att sitta ute i den varma sommaren.  På lördagen blev de rätt lugnt. stan & träffa Ellies Simorn :) och sen har vi fått styrkeschemat från gympan nu så jag körde det! väldigt jobbigt var det. men det känns ju bra  :D

snart börjar en ny jobbvecka & jag är laddad...

   

ensamheter

hej & hå. var väldigt länge sen jag orkade trycka ner ett par rader på bloggen. det ursäktar jag. men å andra sidan är det ju inte många som uppdaterar såhär på sommaren. man är antingen upptagen med att roa sig eller oroa sig för skolans början, eller så jobbar man för fullt. jag gör nog det sistnämnda om jag ska vara ärlig. Roar mig med emellanåt förstås =)

Ja jusst det, till rubriken då. jag är ensam hemma den här veckan. helt ensam, ingen Malin, ingen mamma , ingen pappa , & ingen Markus heller för den delen ; / .  De har åkt ner till landet för att maximalt kunna nyttja det underbara vädret den här veckan med bad, sol & allmänt mys hela tiden. Det är tur att jag aldrig blir avundsjuk, för annars skulle jag säkert vara det nu! ..

ensamheten har gjort att min sömn fått ta lite stryk då mörkrädd är något som stämmer in på mig. men nu är det bara 2 jobbdagar kvar den här veckan, ikväll & imorn dag. och kl.14:30 på Imorn är jag ledig ! :D I helgen vankas det tjejkväll med Elin & Jossan och massa annat skoj & stoj. jag längtar.

 
   

utan vännerna så vore jag ingenting. tack för att ni finns. <3

Spontanious

GodNatt. känns ju lite fel att använda som hälsningsfras, men det funkar ju! vet inte vad man annars ska säga såhär dags.. Har ganska nyligen blivit lämnad ensam i vår stora kättsättersvilla efter Scream2.  Det blev en spontangrillning ikväll här hemma med Jakob, Marcus, My, Charlie & Karin, och Elin titta in också, mycket trevligt! När denna grillning sattes i plan (eller vad man nu säger) så satt jag fortf. på stan med Ellinor som skulle på dejt. Jag försökte lugna hennes nerver med mina goda råd & alkohol (tror alkoholen funka bäst). men sen bestämdes grillningen iaf, och jag cyklade hem snabbt som vinden & allt blev kanoners. alltid bäst med spontaniteter. christer fick agera chaufför åt alla också då han tog körkort igår, så det gjorde ju att ett problem försvann ur världen. Vi satte på Scream2 efter grill, prat, mobbning & kubb och satt livrädda framför Tv:n...? trevlig kväll hursomelst :D
    
I övrigt har veckan också varit bra! min sista innan jag börjar jobba & det känns rätt bra ändå. jag har festat mitt i veckan & sånt där som man inte får göra annars. jag har även hunnit med bullbak, stanrundor, garagerensning, träning & annat smått & gott. resten av dagarna tills jobbet börjar (inte för att livet tar slut då men iaf) vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. men trevligt blir det nog iaf ! :)

Nu ska jag se om Malin ska komma hem snart så jag kan somna här i det stora huset.