BESTÄMT & KLART FROM NU !

FRÅN OCH MED NU !!!!!! YES YES YES YES YES. SÅ SKA DE VA SÅ SKA DE BLI.  NUNUNUNU. JAJAJAJA. BESTÄMT BESTÄMT BESTÄMT.


18-års krisen

FREEEEDAG. ujuj. kom jag hem för 2 minuter sen? ja, det känns som det. har haft det fullt upp fram tills ikväll känns det som. kanske jag som inte är van vid att göra massa saker bara, men det känns som jag gjort mycket ; tränat, träffat Elin, haft läger med gympan, träffat My, Pluggat... ja, lite grann iaf ;]

Innan jag vet ordet av det är det väl Söndag & plötsligt är jag 18 år. de vuxna 18 åren, GAH. jag fick plötsligt en stark begäran av att titta i gamla fotoalbum & gräma mig över att jag aldrig kommer vara liten igen. tänkte säga "..att aldrig kommer vara barn igen" , men barn kommer jag vara hela livet, barnslighet ; en av mina starkare egenskaper.

Men jag förstår inte riktigt det här med att bli ETT ÅR ÄLDRE.en natt är man plötsligt ett helt år äldre. HJÄLP vart tog det året vägen liksom !? jäkligt snabbt gick det iaf.
Så om ett par dagar, då ska jag tydligen vara <<vuxen>>, gå på krogen, köpa tobak, vara ansvarsfull, duktig & bli väldigt social & ordentlig i umgängestillfällen.

ÄH SCREW IT. Jag fyller 12 istället. i hemlighet.  så, då var det bestämt! skitbra.

hejdå Pyramider, Hej Sverige

ja, HEMMA.  det är det vi är nu, jag & Malin. vi kom hem inatt vid 2 ungefär.
Det har varit en super vecka med massa spännande utflykter och ett par härliga soldagar. självklart har vi ångest över att det inte ska synas att vi varit utomlands. och faktiskt så är jag inte brun den här gången. jag skyller på pyramiderna. men det känns ganska okej ändå faktiskt, jag har hört att folk bara blir avundsjuka om man är brun i Sverige iaf.

jag kommer sakna den stekande solen, den sköna poolen, den goda maten & massa mer. men de snuskiga Egyptierna med sina pilskna blickar  & dåliga skämt kommer jag inte sakna i första taget! alltid nåt skönt med att komma hem. och vi får inte glömma sveriges kyla, den har verkligen varit saknad!...
Mer info kommer kanske nån annan dag, mer i detalj. känner ni mig väl kanske ni tom får höra en live version av resan ;P här kommer iaf lite småglimtar i bilder frånresan!

   

I'm ready for takeoff!

DET ÄR DAGS. äntligen har dagen kommit. idag åker jag & Malin upp till Stockholm. där sover vi en natt hos en bekant & så går vi upp inatt kl.4 & tar Flygbussen till Arlanda.
Planet som tar oss till Egypten flyger iväg kl.07:00!

Det ska bli så f*cking, jäkla underbart skönt att lämna detta eländiga land & koppla bort allt i en vecka. jag hoppas ni får de bra här hemma ändå & inte dör av längtan till mig.
De som är lovade ska jag självklart skicka vykort till. och ni andra , ni får inget.  HEJDÅ

image380

Jag & Kentfansen ?

Ja, igår var det ju äntligen dags. Kent konserten i Cloetta center! jag, marcus, martin, fridholm, johan, christer & mathias tog tåget runt fyra för att komma i god tid. Efter lite yrande i den stora staden hittade vi först till mat och sen till Cloetta center efter lite bergsbestigning. Vi kom ju sådär  lagom tidigt tack vare Hanssons stress och fick stå ute i det härliga vädret i över en timme. jag & Martin längtade till våra sängar. 
Men sen kom vi väl in iaf & det hela började med Familjen som var ett skojigt band (?). han bredvid oss kom nog endast för Familjens skulle & det var kul. Jag , Christer & Martin blev även intervjuade och fotade av Corren, varning gå ej in på hemsidan och leta efter oss.
Sen började Kent spela och jag som inte är nåt större fan & ännu mindre en konsert människa tyckte det var ganska kul & bra faktiskt. De låtarna jag kunde var skoj & sen kunde man ju alltid hoppa och klappa med händerna till de andra låtarna!
Efter 2 timmar drygt var det roliga slut & vi tog våra trötta kroppar och åkte hem till Norrköping.

Jag fick sovmorgon idag, vilket var skönt. och idag är det föresten min sista skoldag på över 2 eckor eftersom jag åker till Egypten-landet på tisdag. Ska nog klara av denna dag med galans ! wöho. hejdå

Kents sångare Jocke Berg. Bild: JEPPE GUSTAFSSON

dagen då man får!

Godkväll. har inte så mycket att säga egentligen. JO, en himla dag afylld med både bra och dåliga saker. mest dåliga kanske. nej jag vet inte. glömt min mobil X antal gånger iaf! jisses.

FETTISdagen idag. självklart var jag duktig och bakade egna semlor. åt en nyligen & de vart inte så pjåkiga :) jag menar är det nån gång man ska äta semla är de väl idag? även om jag är emot alla dessa bakelse-dagar. men man klarar ju inte av den feta blandningen av bröd & grädde mer än ett par ggr / år.


Imorn äre idrott på morgonen , som vanligt. jobbigt : / . Inatt / ikväll kommer Malin hem från London :) skojigt skojigt. ryktena går att hon har shoppat MASSOR därnere. avundsjuka big time, då jag endast får gå  i Norrköping smala utbud av affärer. hrmf!

om en vecka är jag i Egypten. yay!

not that, nor that

Hej! träningshelgen är över och nu är det måndag igen. En annorlunda måndag, äntligen är praktiken över och jag är tillbaks i skol-restaurangen! Är inte så överdivet trött som jag trodde jag skulle vara efter denna helg. Mår väl lite sisådär iaf. men jag har Egypten i tankarna - 8 dagar kvar tills vi åker.  4 skoldagar kvar bara!

Vet inte vad jag ska säga. finns massor jag behöver skrika ut men bloggen är verkligen inte det lämpliga stället, det finns nog inget ställe som är lämpligt faktiskt. '

för övrigt börjar 18-årsdagen närma sig med storsteg och jag vet inte om jag känner glädje eller rädsla över dagen. lite av båda tror jag.let me drown in you

övernattning & träningar

hoho. hemkommen för ett tag sen från stan. har varit där en sväng med mor och mormor.  blev hämtad från gymnastiken, där vi hade övernattning igår till idag :) vi tränade massa fristående, åt massor, lekte massor & pratade massor :D det var massor av skoj !

känns dock som denna helg kommer vara till mer utröttnande än upppigande eftersom vi tränade igår, tränade idag. ska träna i Linköping imorn 11-13:30 och sen träna på kvällen här hemma kl.17-20. för att sedan sova 6 gå upp till skolan på måndag & träna en gång till  ;P hej hej övertränade? men det är bra, då blir vi bäst :D