jobbigt, roligt & trevligt - uppdate

rolig kväll igår :) sprang som dårar till bussen med Malin, Andrea & Markus efter världens godaste chokladkaka, stumma ben och andfåddhet på hög nivå! men vi hann iaf!
Var i en lokal och partade lite med dom och andra folk , drog hem skapligt, eftersom det är träning & så idag :)
rolig kväll - jobbig natt - inga kommentarer.

image330


har krattat lite löv, övningskört , handlat & käkat nu på dagen :) har tränat tumbling ikväll . gick okej. lite småseg och så, + att jag jämförde med förra gången när det gick så bra :/ men men. skönt å träna lite iaf.
ska duscha snart. sen blire mat & ..Och så kom Polly med Malin :) myspys. börjar 10:30 imorn - underbart
var trevligt att fira mormor igår med, träffa Andy & Marie-Louise.

image331
Andy, Malin, Mormor, Marie-Louise,Malin, Mamma, Markus
chokladkaka med underbart glasyr

nyfunnet kollage görande

Hej hej hallå. Lördag är det. det har regnat & varit dömörkt hela dagen, & ås nu skiner solen in genom fönstren :O what is that about ?
Kom nyligen hem från Stan med Malin iaf. det var najs, mycket folk som ville se Martin Stenmarck, vi var inte nån av dom. Malin köpte lingonsaft & ett linne iaf, och jag köpte de härliga muggarna nedanför. blev kär! + att de kostade 10kr styck, tror ni en muggmänniska som jag kan stå emot då? NEJ.

Upptäckte nyss förresten att vi på våran nya dator har ett program som gör tjusiga kollage (se nedan ;p). så nu är jag glad !
Ska käka lite nu snart tror jag & sen göra en chokladkaka till efterrätt ikväll. ska fira mormor med morbror & så :) sen blir det kanske lite utåt stan med My. we'll see.

image329

punkter från fredagen


studiedag, shopping & vänner

Hallå där! Idag har det varit studiedag. Studiedagar är alltid sköna. sovmorgon ! (vilket i mitt fall betyder vakna kl.8:30, men ändå!) började dagen med en joggintur, ganska skönt. Springer rätt ofta nu...
Sen åkte jag till Maxi ett tag med mamma, köpte en underbar stickad väst-grej på H&M - älskarn!
 åkte sen till stan för att träffa My, alltid kul :D vi pratade, shoppade, åt & allt såntdär.

Tränare 16-17:30, och sedan träffa jag My igen :)


när jag kom hem haffsade jag igenom lite mattetal som var tvungna att göras & så har jag ätit god köttfärssås & sett på Idol.

Imorn är det skoljoggen kl.9:00 i Vrinnevi. 5.3 km ska springas på under 1 timme. jag känner mig ganska säker på att jag klarar't !
har träffat J på massa underliga ställen de senaste dagarna :D inte helt fel, eftersom hon gör mig glad ;]

Pigg onsdag? mamma !

Halva onsdagen avklarad. typ, kanske. Ganska pigg för att det är Onsdag, brukar vara seg, men icke :D så jag är glad. det kanske beror på att jag åt fisk till lunch, då blir man ju smart & mår bra & sånt ; ]

Träning kl.18-20:30, ska gå aasbra idag ! sen vet jag inte, är ju ledig imorn, men ska nog inte göra nåt efter, är nog trött då. Elin undrade om Bio, men det bli så stressigt : / synd. Mamma kommer ju hem ikväll, så det blir ju lite ta igen tid med henne iaf :) saknar henne lite faktiskt. uppskattar hennes arbete här hemma mycket mer nu ! nu får jag göra allt ;P

image325
fick reda på att vi har en vecka kvar på praktiken, på Bacchus. haha pinsamt. orka gå dit igen (A) .

träffa Jossan på vägen hem :D jag babblade dömycket, haha <3
 image326
utomlands igen, snart?

jobbighet, ledighet & babbel

hej.

har väl varit en ganska vanlig dag. inget speciellt direkt. var sista dagen på praktiken - tror jag, men nu sa handledarn att det stod till v.40, fattar noll, får fråga charlotte imorn.

tränade sen, joggade i 35 min & körde styrka, asskönt. sen var jag tränare, lite jobbigt, mycket folk i hallen på Tisdagar, men det var kul att träffa Camilla, hon tränar så sällan nu för tiden för allt med friidrotten :( - saknar.
Imorgon är det Onsdag, idrott direkt på morgonen, lite jobbigt, eftersom vi alltid springer / kör kondition nu för tiden, & sen är det ju träning på kvällen så då brukar jag bli trött :[ , hatar när vi ska köra trampett då, så orkar jag typ inte. usch, bajsigt äre när man inte orkar det man vill orka.

Mamma kommer hem imorn med, från Paris :) ska bli mys. + studiedag på Torsdag! längtar till Onsdag kväll nu asså, presenter & slappa Will be the shit  ;D
 
image324

gratis kläder & sista praktikdagen snart.

hejsan.  nu är det måndag. - igen - . sista dagen på praktiken imorn, hejdå bacchus.

var på stan idag med Malin efter praktiken. shoppade litegranna :)
en svart polo, en lila kortärmad stickad sak, och svarta tjocka leggings . för 177:- , bra kap tycker jag  ;D men det kanske beror på att kassörskan glömde knappa in den stickade tröjan för 200:- , moahaha. LYCKA.

har skoskav i hälarna med av mina nya skor : /

träningen gick bra  :D !

GRATTIS ALICE SOM FYLLER ÅR IDAG <3
HEJDÅ

lördagen & söndagen i en sammanfattning

SöndagsEftermiddag.
har ätit en bra lunch för ett tag sen, laddat inför träningen sen. Hoppas det kommer gå bra, känns bra :) ska köra varv som vi ska tävla på sen i höst, förhoppningsvis. & så blir vi nog lite fler från våran grupp än vi brukar, då blir det skojigare, Camilla ska träna med :D

Var ute & övningskörde förut med Pappa. körde runt vid F13, Bråvalla typ. riktiga vägar, men ändå inga bilar runtomkring typ. var kul, gick bra :) sen handlade vi litegranna med.

Gårdagen spenderade jag på dagen på stan med E & J , sen käkade vi lite goda mackor på Världens bar. Elin skulle iväg på kalas senare, så jag & J hyrde Blades of glory och köpte gottgott & myste framför Tv:n på kvällen - sköönt


fika kväll & regnpromenad

Lördag!
hade en väldans trevlig kväll igår med Charlie, My & Marcus. vi fikade på Fräcka och spådde varandra med kort som var förvånansvärt sanningenliga. sen gick vi och crasha på gympan- pratade,brottades osv. skojigt att träffa dom igen!
kom bara att tänka på en konversation med marcus igår som tyder på att marcus är lite knäpp ;].
.. vi pratar om olika drinkar, jag sa innan att jag testat Margaritha med jordgubb..
- och så cosmopolitan
- vadå? tidningen är den bra?
- nej , asså en drink som heter det
- jaha.. har inte nya veckorevyn kommit nu också?

ja, nåt i den stilen var det. FYI
när det var dags för hemgång efter bussresan regnade det, det var myys att gå i regnet med Mp3 & paraply :O


idag ska jag träffa Elin & Jossan :D vi ska röra oss ner mot stan hoppas jag. är köpsugen. såhär i skoltider är man inte ens inne på stan under vardagarna ju. sen vet jag inte riktigt vad vi hittar på, nåt bra, säkerligen.  jag vill leka med elins systemkamera (A)

nu ska jag göra frukost & dricka kaffe - mmmm


är det redan Fredag ?

Fredag! veckan har minst sagt gått väldigt fort. men ändå har den innehållit mycket. - träning, plugg &.. ja det var väl det. men det har vart mycket av det iaf :P Har lite sovmorgon idag, döskönt. men jaghar haft de jäkla matte-talen i hjärnan hela natten, har ju matte B prov idag på eftermiddan. hjälp asså, hur fan kommer det att gå. känns som jag inte kan något jusst nu. åååh. jössös.

Mamma åkte till paris imorse också :( jag är inte alls avundsjuk inte alls.

ikäll vet jag inte asså, det känns så jäkla yrt just nu, vilket inte är konstigt när det gäller vårat gamla skolgäng. men jag vill träffa mina bajsar iaf, så hoppas det ordnar sig!

nu ska jag ääääta

skolfoto & läskiga prov

onsdag är det idag. slutade sent idag, så kom nyss hem. slappnar av hjärnan & kroppen lite innan träningen :P

borde egentligen plugga matteall min lediga tid. men jag orkar inte hela tiden! har ju Matte B prov på fredag :S jössös, blir nervös så fort jag tänker på't.

Skolfoto idag ja.. blev väl okej hoppas jag. hade ju sjäklart haft idrott innan och sprungit ute i 35 min. men det var inget en plattång & smink inte kunde fixa ;]

dagens tabbe av mig då : man tar väl viagra? -näringslära-lärarn frågar mig vad hetsätare gör för att få ut maten på andra sätt än kräkas

hejsvejs

inget kaffe = chockerande

En måndag till alltså.  har gjort mig i ordning precis & ska äta frukost om ett tag. ska bli väldans gott, är hungrig. en kopp kaffe skulle inte heller sitta fel, drack inget kaffe igår - chocking! Praktik blir det sen, 10:30 på Bacchus, som vanligt. ska bli ganska kul, för det brukar det vara; ganska kul. skönt med sovmorgon är det ju iaf.


Igår så tränade vi i Linköping. gick väl sådär. men vi ska iaf slås ihop med dom tjejerna nu, det blir nog bra :)
Övningskörde igen med pappa, gick både bra & dåligt. avslutade bra iaf, tur det :D


kollade på bilderna från Teneriffa med Malin igårkväll. åååh, jag vill åka utomlands igen. nu. i höst! blä på kallt.

drömde att jag var med i TopModel. väldigt konstigt eftersom jag inte vill bli modell :O

breakfast time

träning och braiga dagar

godmorgon. ska träna i linköping idag, det är därför jag är uppe så tidigt :( ska hoppa lite trampett i gropen :P hoppas bara att några kommer, känns helt förvirrat. och jag är arg på Malin!

Gårdagen var en riktigt bra dag. jag övningskörde för första gången - gick riktigt bra, inte alls så farligt som jag trodde de skulle vara.
sedan så träffade jag Elin, Jossan & Christin på stan, så strövade vi omkring där i X antal timmar och hade trevlans. sen på kvällen hade vi myspyskväll i Elins brorsas lägenhet (han var inte där) vi gjorde egen pizza & åt annat gott, och såg på Pans Labyrint,-helt okej. kvällen var super :D

nähe, nu ska jag kolla till mitt kokande ägg.

jag är glad för...

Thank god it's friday! ja, skönt med lite sovmorgon med, även fast jag vaknar tidigt. har varit en jobbig vecka, med mycket plugg och träningar. fast jag har ändå hunnit träffa mina saknade vänner - Elin, Jossan, Charlie, Marcus & My. Underbart.

en mindre underbar sak är träningsvärken jag har i mina ben från onsdagsträningen. fy faaan säger jag bara. att bara sätta sig, ställa sig & röra på sig gör sjukt ont.

Idag ska vi fira min pappa på kvällen med släkten :) så det ska bli mys. det blir att åka hem direkt efter den årslånga matten och hjälpa till hemma med käk.

nu ska jag äta frukost. mumsfillibabba

Onsdags trött- väldigt trött

hej och hå. är uschigt trött. hade idrott kl.8 imorse, sprang i 30 min typ. håller på med konditionsarbete : / . så nu är jag astrött och orkar inte med denna shittiga dag. fast jag kan ju vara glad åt mitt hål jag har nu när de andra har engelska. ska göra lite matte. & snart kommer Malin med min skåpsnyckel -TACK. typiskt att jag ska glömma den idag med världens största väska.

träning ikväll sen också. känns som jag kommer vara död på den jusst nu ,men det går förhoppnignsvis över! hinner ju vila lite , slutar halv fyra, träningen börjar sex.

Träffade Elin & Jossan igår, fikade & åt på Wanye's. det var mys, det är alltid skönt att träffa er, jag älskar verkligen er, blir bekräftad om det vaje gång vi ses. förlåt förresten, ifall jag var off. vet inte varför, det var inget emot er iaf.

nähe nu ska jag göra morgondagens matte. hejdå

gråta & sluta tidigt

Måndag igen. känns som det var nyss jag skrev samma sak ; "måndag igen " . det blev en kort skoldag, var ¨på Dont Drink & Drive föreläsning i Louis DeGeer i ett par timmar, sen yra vi runt på stan, åt & så, och sen hade vi tydligen slutat. så jag kom hem tidigt. har läst läxa, gjort kolsyrat vatten & spelat Harpan på datorn.
Markus & Andrea är också hemma, men de har vart därnere knäpptysta sne jag kom hem så jag vet inte om dom dött eller nåt. sånt som märks.

stötte på Christer & co. utanför DeGeer, trevligt att prata med honom i ett par minuter, den saknade jäveln.  & på tal om sånt så måste jag ringa My & Gratta henne. & Elin saknar jag också :(

förresten, måste återgå till föreläsningen. den var himla gripande faktiskt. jag "började gråta" ett antal gånger. tänkte att om jag hade suttit där själv hade jag hulkat högt & gråtit tårar till en sjö. himla hemskt det där med trafikolyckor, & usch så onödiga de är .



image318 lite bilder för en gång skull. nya datorn också :D

Söndags-skönt

Hallå där. en skön söndag har passerat. har promenerat, sett på finnkamp & tränat. allt har varit bra, på sitt eget sätt.

träningen gick helt okej. får lite panik på en del ibland dock. men det mesta gick bra, jag var ganska pigg, tror jag.

imorn blir min skoldag väldigt kort. har DDD-föreläsning i Louis DeGeer som ett stort antal andra elever kl.8:45-10:30. sen har jag den lyckan att få sluta :D vad jag ska göra då återstår att se. men bra ska de va ; ]  

jag vill ju också ju :(

En bra dag enligt mig

HEJ & GOD LÖRDAG KVÄLL.

det har varit en bra dag! faktiskt, trots domarkursen.

*firande av pappa som fick Sodastreamer & jacka
* domarkurs på gympan
* Jossan på stan, ströva runt :)
* hängde med J hemma
* köpte pizza & gottigt med J, såg på Matchen :D <3

ja, det var min dag det. Imorn ska jag nog ta de lugnt mest & träna på kvällen, båda behövs tror jag. vill soooova

Shopping = lycka ? ibland iaf..

tjenis penis, idag är det Fredis. alltså fredag, "hejhej nörd". haha.  sitter i datasalen med Catrin, hon fixar sin datakunskap med Anders, den väligt saknade läraren ; ) . börjar med indv. val kl.13:20, har haft rast sen kl.10:40 - kul. veerkligen :P men jag har min nya tröja på mig idag, så jag är glad :D

fast tröjan är i gråa nyanser istället för brunt & vitt. I love

väldgigt länge sen dagens nu !

Dagens...

* klädsel - blå stuprör, stickad tröja H&M
* frisyr - upsatt i en ruffsig knut
* bästa - fredag!
* sämsta - matten!
* roliga - ny tröja :D
* frukost - massa frukt i yoghurt + macka & kaffe, underbart
* ajaj - träningsvärken i armarna
* vill ha - massa sköna tröjor att gosa  i
*saknar - Elin & Josefin! Charlie också

det var väl det jag kom på såhär på direkten. ha en skön fredag


en lång dag men snart så

en ganska lång dag. dösvårt på matten, höll på att börja tjuta. men pappa hjälpte mig ikväll nu, så det var skönt.

annars var det en bra dag, tränade & var tränare & så :) hjälpte Alice att städa :P

åt god kvällsmat, fisk är gott :O

Imorn är det fredag. sovmorgon - thank god. jääättte lång matte som vanligt, 80min x 2, & sen ska jag direkt till gympan & vara tränare kl.16-19 med Malin. lite jobbigt, men det funkar väl.

köpte present till pappa idag med Malin :D en soda streamer, wöho

hejdå

Ny dator

Hejsan. åkte hem. har sånt himla långt hål idag, & de andra har lektion så jag palla inte å sitta i skolan. tänkte at jag åker hem till våran nya dator istället :D. alltid kul med nya saker. det är en packard bell, platt skärm, svart & sådär. finfin :) vi har ju haft en laptop innan, så det är lite skönt med stationär. fast knapparna är ovant. det går inte lika snabbt att skriva längre :P

är jäkligt trött för övrigt! körde beeptest idag på idrotten. 9:4 klarade jag. första gången jag körde så jag vet inte vad jag skulle förvänta mig. men trött var jag iaf, och är fortfarande.

Igår på Bacchus var det bra. fick vara med och ta emot beställningar, servera, ta betalt osv. kändes verkligen som att man jobbade på riktigt. skojigt & läskigt .

träning ikväll. & innan är det 2 lektioner. hejsvejs

måndag morgon med bacchus

Godmorgon. Måndag igen alltså, jössös det går fort. börjar min praktik på Bacchus idag :) kl.11:30. hoppas det alltit blir så sent :D fast jag har ju bara praktik måndag-tisdag. Ska bli kul , tror jag. lite nervöst också. men jag sitter iaf här med mina serveringskläder på, svart,svart & svart. jössös, kunde tro att det var en begravning jag skulle på. aja, hoppas inte jag behöver bära för många tallrikar, då börjar svetten rinna.

Igår firade vi farmor ja :) det var gott & trevligt. smörgåstårta sitter aldrig fel ; ) sen på kvällen kollade jag & malin på hitch. den är rolig. & så körde jag, malin, markus & andrea jeopardy på datorn. haha, det var lite småskoj.


Varför ska jag öppna mig för dig, när jag inte får nåt tillbaks?
varför ska jag säga sanning när du ljuger?
varför ska inte jag vara rädd, när du är det?

hungrig- frukostdags!

shrek & åsnan

Söndags eftermiddag. har kollat på Friidrott i stort sett denna dag. tog en promenad imorse typ. Irriterande att svenskarna inte tog nån medalj idag heller :( Kajsa borde tagit brons åtminstone! men det är väl antagligen svårare än det ser ut att hoppa 2 meter i höjd ;P

Ska snart börja göra mig i ordning. vi ska till Farmor  som fyllde år igår :] träffa släkten lite, skojskoj. Jag & Malin får ta bussen, för vi blir fullt i bilen, så därför måste vi dra om ett tag.

stan med Elin igår på dagen :D köpte två tröjor. sen fikade vi och hade det allmänt bra .

på kvällen så såg jag på bio med My :D , shrek 3 ! den var.. bra. men inte den bästa, förstås. men åsnan & dom är ju alltid roande att titta på, så den får väl 3/5 i nån sorts betygskala. inte helt värd att se på bio kanske. men det var trevligt att träffa My, som alltid!
image313 


shopping? & annat

Aaah :) lördagsförmiddag. vaknade tidigt, som alltid. hrmf! låg & försökte somna om ett tag men insåg att det var lönlöst, så jag gick ut & sprang en halvtimme, det var skönt, lite lagom kallt ute ;]

Idag ska jag gå på stan med Elin :D vill shoppa massor känner jag. massa sköna tröjor som man kan gömma sig i höst. fast tusan. nu sa jag att jag vill shoppa, då kommer jag inte hitta nåt säkert ; [.

Igår var jag med J , vi gick en sväng på stan och sen myste vi lite hemma hos henne. kollade på Tv & Vänner & körde Yatzy :P det var mysigt.

Ikväll vet jag inte. får se, om jag får som jag vill ;P


image312