Mes cheveux sont dehors

det var vackert vid Stångån förra helgen!

jaha, idag försvann det. mitt kära hår. borta. gone. dehors. bild kommer nån annan gång. eller så får ni se mig i verkligheten. är inte tillräckligt van vid frillan för att visa den för alla än. men det blev bra.. tror jag. jäkligt annorlunda bara. lär inte kunna ha toffs på ett bra tag.

ikväll är det Valborgsmys hos My med grill i regnet och lite allmänt skitsnack.
får träffa mina kära vänner och även R som varit som bortblåst hela veckan. längtar.
puss


Je ne veux pas encore

God torsdagsförmiddag på er =) hoppas att ni mår bra. jag mår bra. och jag planerar att ha det så i fortsättningen med! gårdagen gick bra och det känns bra, mycket skönt. det här kommer ju att fixa sig! (ursäkta att jag pratar i gåtor).

Idag blir det min 4:e jobbdag och sen är det 2 dagars ledighet igen. vad fort det går! idag är detvarmt så det kommer nog drösa in en hel del folk som är glasssugna. vilket är bra för igårkväll den sista timmen gick jag och Carro som jag jobbade med och åt glass i ett kör. mindre bra.

 

var ute och joggade förut & snart ska jag in till gympan och köra igenom lite fristående svårigheter. fasen inget kul när jag inte kan träna gymnastik på kvällarna :( och nu ska vi kanske uppträda i Pausen på Dolphins finalen på lördag!! känner inte för att vara Maria Yrbollen Andersson inför 3000 pers!

& imorgon ska jag nog klippa av mig håret!? :D



who let you in?

smäckad dag på Halvars idag. fint väder=glassätande människor! :) och det gillar vi ju. jag gilla det i vanliga fall iaf. men idag var jag inte på topp, så det var inte lika kul idag. men bättre imorn!

 

klippa av mig håret?!?! jag behöver en väns (eller tvås) råd innan jag bestämmer mig tror jag!

blir intressant imorn. jag hoppas på lycka


barabapapa.... I'm lovin it


 

hej hopp. hemma efter uppvisning i norrköping idag med gymnastiklaget :D! var kul! gick sådär för mig..  men det är alltid kul att ha nära och kära där och visa vad man ägnar sig åt om de flesta kvällarna i veckan!

fick med mig 13 kakburkar hem, så om nån vill köpa till sig själv, eller ge bort i present till någon söt person så säg till så får ni en burk av mig för 50kr.
har kolor, cafékakor, chokladdrömmar, dammsugare

åt nyss en mumsig köttfärspaj med m & p. älskar paj.

bon soirée


kalasigt

helgen har redan sprungit förbi mig. men bra har den varit. jag har spenderat största delen med Richard. och igår åkte jag in till Mackes lägenhet och hjälpte till att baka en massiv kladdkaka för födelsedagsfika för honom och R med släkten. Det var mysigt. & så fyllde Fia år igår också så vi spelade bowling på kvällen hela gänget. det är ju så kul med bowling, men satan vad arg jag blir när det går dåligt!



nu är det snart dags för Uppvisning i källvindshallen med ÖGGarna. ska bli kul och nervöst. trollisar ska vi va! sen ska jag iväg för ännu lite mer kalas. Andrea är det som fyller år idag!

nu frukost. ciao

raindrops are falling on my head.

det kommer vara jättemycket att göra på jobbet idag. folket kommer springa till oss och köpa mängder mängder och åter mängder av glass. alla vet ju att man blir varm av glass och speciellt när man sitter i 3 grader och snöregn och äter den. wöho!

not.

tur att det ska bli ändring iaf!

 

 


GRATULATIONER


hurrahurrahurrahurra

I wanna rip it out


summerar veckan och helgen med lite bilder :) har jobbat klart min första riktiga arbetsvecka, innehållandes 4 dagar, och jag har även haft mina 2 första lediga dagar som har spenderats med linköpingsmys & träning, och även ellie mys med lilla Ture också. allt som allt väldigt bra!

vill bara att det där ska försvinna. nu. genast. direkt. föralltid. sluta försämra mig!

har ett dilemma. det eviga dilemmat för folk som alltid dyker upp när den där speciella dagen närmar sig. födelsedagspresent, what to buy!? man vill vara så orginell, så fyndig och så klatshig. man vill komma på nåt som ingen annan tänkt på, nåt som alla andra blir avundsjuka på och önskar att dem själv hade fått...MEN.. så hittar man inte den där unika presenten och istället blir det en biocheck. :P såå.. idéer om present till hjärtevän är välkommet :D !

Imorgon blir det jobb & kanske en liten löprunda med mamma innan det. Ta hand om dig! PUSS

la vie est pas facile, mais, c'est la vie

Ska snart iväg & jobba. Min andra 8 timmars arbetsdag! det kändes lite smått i benen igår, man är ju inte van att springa omkring i 8 timmar! Men det känns bra, känns skönt. Det är kul att träffa folk också. så kom förbi & köp en glass :D 



jag vill bara ge en ros till mina vänner. ni vet vilka jag menar och jag älskar er och är tacksam för att ni finns.  Och ni vet att när ni behöver mig så finns jag här! <3 tack


on se pas

jag är tillbaks. vandrade i ett töcken efter världens hemskaste dag.

det är bättre nu. och det kan bli bra. riktigt bra :)

kom och ät glass på Halvars vettja!

quoi!?

jag har ändrat designen på bloggen. men ändå ser det ut som att det inte ändras ? :S jag förstår ingenting..
men det är mycket jag inte förstår nåntin av jusst nu så det gör inte så mycket.

kanske får nånting klart för mig nu iaf. förmodligen inte . . .

tack för att ni finns vänner <3


ojojoj ajajaj

så fel det kan gå och så fel man kan ha.

känns rätt ironiskt att läsa förra inlägget.

glöm det.

slut
.


1 år <3

HEEEEEJ & GODMORGON. idag är det den 1:a April. vilket brukar betyda, skämt i tidningen, nåt dåligt påhitt från folk man känner osv osv. Dagen till ära kanske bjuder på en och annan påskkäring också, skärtorsdag som det ju faktiskt är :)



 Men mest av allt så är det idag min och R:s 1års dag , vilket kommer firas med massa presenter, 100 röda rosor, stora chokladaskar m.m.m.m... Eller? Nej, det blir nog inte Riktigt så. men det kommer va en toppen dag med massa pussar & mys.

 

Malin kommer hem idag också! :D ska bli kulkulkul. och ikväll firar vi påsk med familjen och mormor. så det blir fullt jobb med påskmat idag på dan :) skojigt. Ha en toppen dag kära du. PUSSPUSSPUSS