New, nytt, nouveau

Nytt nytt nytt. det är det som hänt den här veckan. saker har blivit förnyade och lite ändrade. Både till det bra & till det lite sämre kanske. Men vi skippar det där som är lite sämre kanske & skriver om det bra istället!
Jo, nu har ju pappa &ckså fått sommarlov och är lika fri som mig själv (lika rastlös också) så vi bestämde på något sätt att det var dags för renoveringen av källaren. eller jag vet inte om man får kalla det renovering när man byter golv & målar om väggarna ? Nåväl så var det det vi gjorde iaf. Och jag måste säga att jag är stolt över hur han & jag, olycksfåglarna nr1 & 2 när det gäller att göra om saker, bygga, måla osv, lyckades göra om källarn utan större problem. Okej, det tog ett litet tag innan det blev mer än 1 rad av golvet. vi stod och svor över det "nya bra golvet, som man bara klickade i, åååh så smidigt & lätt det var" -ICKE. "inte ett jävla klick har vi hört" sa vi argt. men efter lite svordomar & många " det var bättre förr"- fraser så lyckades golvet komma på plats. & väggarna måste jag ju säga gick väldigt smidigt. jag har målat som aldrig förr (eftersom jag aldrig för har målat var ju inte detta så svårt), och rummet är som nytt. underbart faktiskt.
här nedan är ett litet smakprov på det nya, men för fullständig förståelse rekommenderas hembesök.

 

Annars så flyter sommarlovet på fint ! Jag gör saker som man ska göra på lovet, gå massor på stan, träffar mina kompisar, tränar, är tränare, festar m.m . På tal om festa så gjrode jag just detta med Elin & hennes vänner i torsdags. en mycket trevlig kväll & natt. Anton DJ:ade (heter det så?) vilekt gjorde att vi dansa loss på Lilla dansgolvet på Hugo. skojigt !  jag kommer även ihåg att Elin sa nåt roligt på vägen till Hugo & jag tänkte "åh, vilket roligt citat, det ska jag komma ihåg och skriva på bloggen" men nu inser jag att minnet inte är det bästa en utekväll så jag kommer inte ihåg det roliga. men att mycket var roligt vet vi iaf! Det roligaste var nästan ryska nationalsången på youtube, sök på det! :D

The first time ever

glad midsommar är det väl rätt passande att säg ikväll antar jag. om ett litet tag är det ju ändå midsommarafton. det är ju inte lika tidigt som han som sa glad midsommar till mig igår. jag blev helt förvirrad & tänkte jössös det är ju ändå en vecka kvar eller nåt.
Imorn är det den stora dagen, och jag kommer att befinna mig i Söderköping på Mys land tillsammans med My, Marcus, Charlie, Ellie & Karin :) . jo ni hörde rätt. jag ska INTE vara i Valdermarsvik på landet. och det är FÖRSTA gången i hela mitt liv som jag inte firar midsommar på landet :'/ asså det är verkligen nära till tårar när jag tänker på det. shit . jag håller på att bli stor. JA VILL INTE. men jag kommer absolut ha det skoj dit jag ska med. men det är inte samma sak. det är inte landet. förändringar.det är inte ofta man gillar dom.


Idag har jag pustat och slitit & farit och flängt hit &dit , upp & ner.  joggat, cyklat till stan, gått på stan och fixat grejer, åkt till affären, handlat, åkt hem, fixat till tårta, gått till gympan,  åkt och burit & ställt i ordning redskap till sports camp. . listan bara fortsätter och fortsätter.

Ja, min uppgift för midsommarafton blev att göra jordgubbstårta. och den kommer bli toppen :) . mums. hejdå säger jag för nu, med lite tår i ögat.

fortsatt babbel om det där lovet.

Att sommarlovet är här har börjat ettsa (stavas det så?) fast i huvudet nu, dock inte på grund av härliga varma soldagar med bad & grillning, nej mer på grund av att man har mer tid till saker. tid till datorn (yaay), tid till att läsa, tid till att äta en lång och sen frukost och massa andra saker. det känns väldigt skönt men ändå så känns det som att jag snart kommer vakna upp & ha bråttom till skolan igen.
 Något som jag tycker är himla skoj och peppande för tillfället är Fotbollen. herregud, kors i taket! jag blir alltid så förvånad över att jag faktiskt gillar att titta på matcherna som går på kvällen (om lagen inte spelar som Grekland vill säga) och heja på det snyggaste laget och bli arg när nån söt lirare blir sparkad mellan benen. Men när Sverige spelar går underhållningen över till ont i magen&nervositet, men det har ju sin tjusning det med. Iaf efter matchen, om Sverige vinner.

Nej. nog talat om Fotboll & sommar. bye bye


sommarlovets början

tjingeling badring! sommarlov äntligen. måste intala mig nu att det är det, därför passar ett inlägg bra som övertalning. vet dock inte vem och vilka som läser denna blogg och drar därför ner på smaskigheterna om dagens partajande, men jag kan ju iaf säga att det började tidigt & har hållit på sen dess.
den som gick ut hårdast har dock somnat i fåtöljen med en full öl på sidan om henne, men hon vaknar nog tills det är dags för utgång :D haha. sötisar asså.

men nu ska jag njuta av kvällen och hade gött. puss & hej negertjej