saknad

ibland slår den till. som ett slag i ansiktet tar den över mig och tynger ner mig. önskar mig tillbaka till trubbelfria dagar med skratt, lek och kärlek. längtar till en poolkant med fina vänner bredvid mig, längtar till en säng med stickning i handen där man löser alla problem, längtar till att hoppa o glömma det riktiga livet för en stund, längtar efter att nörda ner mig i oviktiga saker, längtar till sverigemöten i HV köket, längtar efter Ollerup.inget negativt med Uppsala, jag är säker på att jag kommer trivas bättre o bättre för varje dag, trivss bra redan nu med fina människor runtomkring mig. men det är inte Lollos, norskar, isländskor o danskar. venner er familien du self välger

första veckan i Uppsala

Ja, så har jag bott här på flogstavägen i en vecka nu och saker känns riktigt bra faktiskt! igår kom brorsan hit så nu är vi fulltaliga i vår 4:a! veckan har flygit förbi med roliga saker. gick med i kalmar nation och där träffa jag lite trevliga människor direkt så har varit där ett par kvällar, och så hade jag upprop på skolan i onsdags, träffa en söt tjej där också som var lätt att snacka med, sånt gillar vi! Så ja jag har en bra känsla av Uppsala so far och jag är övertygad om att den bara kommer bli bättre o bättre!

tyvärr så är det regnväder nu o har varit ett par dar, allt blir så mycket tråkigare, man har liksom inte lust att ta sig ut för man blir så blöt! det är matmässa i stan lördag-söndag så vill in på den antingen idag eller imorn, kan nog va lite mysigt!