COUNTRYT

HEEELLLUUU. Redan torsdag & imorn är det Fredag :D YAY. Idag var det första dan vi hade öppet i Storköket där eleverna kommer och käkar lunch =) jag var på Köttstationen och är där hela veckan & idag har jag gjort en miljard nötfärsbiffar med sås & klyftpotatis ! damn vad jag har jobbat :O känner mig som en riktig kock nästan ;O (eller säger man kockerska? nä det låter för fult, jag vill va kock:] ) . Imorn blir det förhoppningsvis inte lika hektiskt, vill sluta tidigt!

& på tal om att sluta tidigt så är det för att jag, Markus & Andrea imorn åker ner till landet direkt efter skolan :D ! ska bli sååå skönt, har inte varit där på hela sommarn !! Sen på Lördan kommer Malin ner också eftersom hon jobbar. jag längtar efter Fiske, svampplockning & annat som hör Landet till ; ] 

Ikväll åker jag in till stan & tillbringar natten där hos Ellie, så jag slippe cykla till skolan imornbitti =) CIAO



little adviseman

TILLBAKS. dagens skoldag är över (redan :D) och jag , Ellie & Sara har precis avslutat välkomstlunchen lagad av Ettorna : TacoBuffé. väldigt gott & massa såser, som jag gillar ;O.  Bajs På Janne bara som aldrig fattar att Ellie inte tål lök och slänger i det i köttfärsen och allt :( men för oss andra var det ju gott iaf (A). fick kaka till efterätt till och med! gud så duktiga de kommer bli de små ettorna. så länge man inte häller i 2 suketter i en väldigt liten kopp kaffe ska det nog gå bra  (sorry lite internt där)! När vi var mätta & ej oätna längre så fick vi skrattanfall i matsalen också. tur att bara lärarna & ettorna var kvar. Det började med att Sara sa helt allvarligt att hennes gammelmormor har en bulle i ögat .. sen kan ni lista ut resten! HAHA

NADA

nej, inte massa skriverier idag. jag väntar tills jag vet om jag är glad eller ledsen, arg eller uppåt. . . confusion is the thing in my mind right now and that's how it is.

I wish

Week end

Helg!  japp helgen har nu varit & den har flugit förbi med skoj & stoj. I Fredags blev det fest med Ellie & Linn först. vi var hemma hos Ellie & hade det allmänt roligt! sen gick vi in mot folkmassorna i staden & besökte folk, öltält & "toaletterna" , det är alltid kul att göra lite annorlunda saker, det är ju bara 1 helg om året vi har såhär mycket folk i norrköping trots allt ;) . Runt tolvsnåret stötte vi på Marcus, Christer, Jakob m.fl som skulle till Hugo! Jag hakade på då Ellie & Linn kände för annat och gick ner mot Hugo & möttes av en J*vligt lång kö! Men , vi ställde oss där ändå. ju längre fram i kön vi kom, ju mer kände jag mig som en packad sill. ett tag kunde jag verkligen inte röra mig. alls. När det var 5 meter kvar till ingången  & vi hade stått där en timme orkade jag inte mer, utan joinade Ellinor hem för sovning. Det var en bra & lyckad kväll allt som allt :D

Igår, Lördag så vaknade jag upp hos Ellie <3. sen rörde jag mig mot stan & träffade Hejpuss  som jag inte sett på hela veckan, trots att vi bor under samma tak! Om man bortser från att vi bråkade 2/3 av tiden vi umgicks var det en bra eftermiddag =) . På kvällen var det dags för den efterlängtade kräftskivan hos Elin iaf! :D det var jättetjusigt uppdukat, & kräftorna smakade toppen ! Det belv en riktigt skojig kväll med polaroid pictures, dans & Sång!



vilket misslyckande!

Nu är det Fredag igen! Japp, Fredagen har kommit & helgen har börjat. första skolveckan har flytit förbi rätt smärtfritt måste jag säga, om man bortser från träningsvärk förstås, men det har ju inte med skolan att göra. Idag hade vi friluftsdag i Folkparken med Picknick. det var nog det sämsta vi någonsin varit med & skådat & deltagit i! För det första tror vi att det ska vara lugna grejer såsom tipspromenad & andra gissningslekar, men det första vi ska göra när vi kommer dit är att spela Volleyboll! BEACHvolleyboll. suck & pust. Eftersom vi också förlorar första matchen får vi stå och glo på de andra hur länge som helst tills de spelat klart & sen vet vi inte vad vi ska ta oss till. ingen säger nåt! suck! Så vi går runt och gör lite frågor , går en tipspromenad med 10 frågor som vi bara hittade 4 av & sen äter vi mat som inte var god. Lyckad dag, verkligen! Grattis våra superba lärare till ett sånt lyckande!

Ikväll/ Eftermiddag är det Augustifesten som gäller med Ellinor bla. =) det ska nog bli skoj :D! hoppas man inte somnar kl.21 bara ;O Näe, det får jag inte. lite klunkar av smått & gott & sällskap ska det bli toppen !


För övrigt så är det ju rätt surt att Klüft inte kommer komma på nån bra placering i Längdhoppet. =(

 

Bun in the oven

  


Har nu laddat upp bull-baksbilderna från skolan idag & kände att uppdatering var nödvändigt =) Kockkläderna satte sig ju på för första gången & satt bättre än nånsin ;) Renare än dom kommer va på hela terminen förmmodligen . .

 

Avslutar med en Puss på alla Sötisar & alla som jag älskar! tack för att ni finns, ni betyder allt.
<3

another day closer to friday

god eftermiddag. nu är det torsdag & helgen är närmare än den var igår! Träningen igår gick bra faktiskt & var riktigt skoj, vi var ju allihopa också, första gången på länge. hela 5 st ;) haha. Hade riktigt kul iaf, älskar dom träningarna, sen ibland kommer ju de gångerna när det inte alls är lika underbart.. =/ hopas på att de roliga träningarna kommer överväga dom dåliga den här terminen!

I skolan idag skullevi förbereda picnick till imorn, då vi ska till folkparken och göra laglekar (suck varför ska lärarna alltid tro att alla kan bli kompisar?) och sen äta picknick. Iofs så fick jag Ellie & Sara i uppgift att göra 100 kanelbullalr till Caféet istället, så vi förberedde inte picknicken iaf, men nu har jag berätta om de hursomhelst ;)
 

sann vänskap är evig ..


Fröken Krull? Nej Tack!

Japp nu är skolan igång i full fart (eller ja nästan iaf..) och det känns ju faktiskt bra måste jag medge. det är lite svårt att erkänna att det inte är så hemskt som man tänkt sig. samtidigt som det ju är väldigt skönt att det inte känns som pest. jag tror dock att det kan bero på att man börjar rätt lugnt de första dagarna. vi har inga vanliga lektioner den här veckan iaf, och nästa vecka kör vi igång enligt schemat, men indv. val börjar inte, så det blir slappt :D

Augustifesten har nu officiellt börjat och jag vet inte om det mest känns kul eller nödvändigt. man måste ju gå dit nån dag, och visst det kan vara kul, absolut, men nu när skolan ändå har börjat har man ju faktiskt andra saker att göra än supa sig full en torsdagkväll.. Kommunens teori om att ungdomarna kommer supa mindre bara för att skolan har börjat tror jag inte funkar.. de kommer väl bara dricka 100ggr så mycket i helgen istället.. dumt dumt. själv tar jag det självklart kolugnt varje dag & gör som kommunen och snubbarna vill!... ;)

inatt sov jag hos Ellinor, vi såg på Yrrol och hade mys. det är väldigt skönt att det tar 5 min till skolan härifrån också! Om 1 timme ska jag, Sara & Ellie röra oss mot skolan igen, stora skolan för första gången och ta skolfoto! hujeda mig. hopas regnet slutar nu nu nu ! annars kommer jag vara Maria "fröken krull" Andersson på fotot.. hrmf!

Skolstart med solsken

Solen skiner & fåglarna kvittrar. Kul att första skoldagen ser ut så! NOT. men men, vad kan jag göra åt det? Jag fick ju iaf en skön joggingtur imorse utan regn & rusk. bara lite gegga som stänkte upp på benen & det är ju mest mysigt  ..

väntar på att mitt blöta hår ska torka så jag sedan kan göra mig snygg inför första dan som äldst på skolan (eller ja, JAG är kanske inte äldst, men 3:orna är ju äldst). Äldst, vilket konstigt ord. bäst att inte säga det för många ggr. då tappar det nog sin mening.
Ska nog träffa Ellie på stan innan för en lunch eller så så vi inte sitter hungriga i skolbänken. då tappar man koncentrationen så lätt & det vill vi inte göra första dagen! jag blev påmind av min mamma igår också om att jag ska lämna in mitt stipendie som jag fick i somras med! wöho, det hade jag glömt. 600:- extra nu till Augustifesten & skolstarten är ju inte helt fel , så man har råd med alla behövligheter utöver kollegieblock ;P! även om det säkert dröjer 1 månad till de kommer dock..


För övrigt så vill jag meddela om att det blir gympa till hösten :D vi har ett lag & vi ska satsa benhårt. yaaay! hejja oss friskt humör !

I'm not ready!

Sommarlovets sista dag är här (vilket de flesta nog redan vet då alla skriver det på sina bloggar resp. bilddagböcker.) Jag har nog inte riktigt förstått att jag ska till skolan imorn, men chocken kommer nog så småningom. jag känner mig däremot rätt taggad över att en ny termin ska börja, både inom skola & annat. Jag, Ellie & Sara kommer säkerligen göra det sista året till ett bra år i skolan & det ska bli spännande med praktik i fjällen / utomlands (förhoppningsvis), och så hoppas jag på en bra klass, eftersom vi förmodligen kommer få en ny klass, till viss del iaf. Vi ska även flörta in oss hos de nya lärarna från början så det inte råder nån tvekan om vilket betyg vi ska ha (det högsta alltså). Det blir nog ett bra år. & att mitt sista sommarlov är över behöver vi ju inte lägga så stor vikt på!

  

Nu till det lite mer negativa. eller positiva, det beror helt på faktiskt! Gymnastiken. Meningen är ju att vi ska satsa rejält till hösten och vara med på Grencuperna & Jsm, åka till Danmark på läger osv osv. men nu är frågan om vi ens kommer att ha nåt lag överhuvudtaget! Vi är ju bara 5 från Norrköping, jag , Alice , Milla, Fillan & Anna.. och sen är resten från Linköping. och nu verkar det som många ska sluta, vilket betyder att vi inte kommer ha nåt lag.. för vi behöver alla som var innan sommaren : / . Men jag vet inget säkert än så jag ska inte ta ut nåt i förskott! hoppas bara att vi kommer fortsätta i höst med, jag är inte redo att lämna gympan, inte än. .


Badies & goodies

Det är väldigt sällan jag skriver några rader här men nu känner jag att de va dags iaf. att skriva Några rader!

Lovet lider tyvärr (!) mot sitt slut & jag känner mig allt annat än redo att börja i 3:an! Men det är väl bara att ta tag i tyglarna och köra på. eller vad man nu säger. Antar att året kommer gå alltför fort och sen står man där med studentmössan på & vet inte vart man ska ta vägen, vad man ska göra eller hur livet kommer bli. I CAN'T WAIT. . .


Men Jag ska inte bara vara negativ. Min sista sommarlovsvecka har ju varit bra iaf! med Tjejkväll, fest & Stockholm. underbart. synd bara att ihela lovet varit så! & så har vi ju Augustifesten att se fram emot nästa vecka också & kräftskiva. ujuj! godsakerna är uppraddade :D