Happening-full day

GodKväll !
Wööow, en händelserik dag, härligt! och för att vara rolig ska jag berätta om den.

började med att jag vaknade kl.9:30-hejhej sent för att vara mig!, kände för en riktig joggingtur & begav mig ut i 45 min, väldigt skönt.
Sen blev det frukost, dusch & grejer & sedan begav jag mig till stan med Malin. Shopping stod på schemat! och Shopping blev det :D vi köpte både det ena & det andra, både fynd och normalgrejer ;P själv inhandlade jag ett par jeans för 200:-, och en tröja för 300:- . nöjd blev jag iaf. Efter shoppingen fikade vi på Wayne's, jag åt en underbart god Scones & Malin en ciabatta.
Sedan bar det av till träningen med Barnen. det var ett par roliga timmar och vi fotade lite i slutet :P
Efter det var det dags för filmhyrning med Charlie & My. det blev Alfie, Pizza, Kebab, glass, vindruvor (beroende på vem man var), bra & smarrigt var det iaf. gillar alltid att umgås med de två människorna, så det var härligt.

Ja, that's it. ganska bra & inte för utdragen sammanfattning tycker jag :] Ni får även se en liten bildsammanfattning av dagen. önskas mer bilder råder jag er att gå till Bilddagboken. Ha en fortsatt bra kväll/natt.

image347

Det är mycket Bra, och jag gillar't

hellow :)

ja gårdagen med pizza, prat & film med Marcus & Christer var bra. Träningen i Linköping idag gick med bra. Äppelkakan i eftermiddags var med bra. Ratatouille med My ikväll var med bra (&lite till). lite andra småsaker var med bra.
Jag gillar't. brabrabra. det är så det ska vara. för citera en sång som nån har skrivit.

det lilla kollaget fick bestå av bilder med lite onödigt visande i brist på annat. ni ser min nya vinterjacka, chilipeppar, mammas äppelkaka och min tavla. skulle haft en bild på söta Remy i filmen, men jag lyckades inte få in en sådan.
Nu kommer Malin hem snart. ska nog se en film eller något liknande med henne. hoppas jag. om inte hon ska vara bitchig och inte vilja göra det. äsch, vad har hon för val ? Moahaha

image346

Lov, underbara lov

NU ÄR DET LOV. underbart, verkligen, verkligen! :D

Har spenderat dagen på stan med mina älsklingar Elin & Josefin. Jag köpte vinterjacka & vi fikade (i omvänd ordning dock). Det var mysigt & trevligt :) <3

Nu bär det snart iväg till Skärblacka för att umgås med vänner, göra pizza och ha det skoj. Sover över där för att sen åka direkt med AnnaR till träningen i Linköping imorn förmiddag. hejsvejs negerfejs


hej, kommer ni ihåg mig ?

OJOJ. vilket dåligt bloggande det har varit av mig denna vecka. har väl varken haft orken, lusten eller tiden framför allt till att blogga. Det har faktiskt varit en ganska jobbig vecka, samtidigt som det inte har varit något större fel på den. Hade 2 prov igår (thank god they're over), & de kändes riktigt bra, vilket alltid är skönt. Får förmodligen inte tillbaka matteprovet idag på lektionen, men hoppas kan man ju :D
Efter skoldagen idag är det ju lov, vilket ingen har missat, förhoppningsvis. det ska bli underbart skönt, & jag ska ha det bra & umgås med mina älskade vänner & familj.

Jag var hosTandläkarn imorse förresten. kl.8. hrmf! men jag börjar 10 idag, så kan jag ta't lugnt och ska äta frukost snart :) lagade ett hål. var lite rädd för att jag skulle dö av smärta då jag inte ville/orkade ta bedövning. men det gick ganska smärtfritt och jag lever fortfarande + är ett hål i tanden mindre.

med det sagt lägger jag ut en liten bild på mig idag och hoppas alla kommer få en skön Fredag. i'll be back !

hej mitt hår är krulligt

Halloj. Måndag idag. har haft en jobbig känsla i magen hela dagen. vet inte varför , eller kanske lite. men det är lite störande i alla fall. är på något sorts konstigt glatt/bittert humör. Behöver nog lov, det är förmodligen där skon klämmer. eller nånannanstans, vad vet jag.
Servering i skolan idag. gick bra, hade ett par bord. inga större händelser.. 30:- i dricks, inte helt fel :)
Imorn kommer mamma & vän och äter, det blir kul.

Träning med Nike ikväll. Fristående i källvindshallen. ska nog gå bra. vet inte om jag är pepp, sånt som märks när man börjar liksom ;P .
Usch 2 prov den här veckan. ett i Matte B. det som får mig att hålla humöret med matten uppe är att jag kommer vara klar med Matte B kursen vecka 47 - underbart.

& klockan min är trasig och icke vet jag vad som är fel på den :[

 
idag var jag krullig på huvet

om en underbar tävling med nervösa inslag

HEJ! tävling var de igår! underbart faktiskt. var skitnervös pga flera olika anledningar, men i slutändan blev allting superbra iaf. vi vann båda grenarna, alla var skitduktiga och det kändes verkligen härligt att tävla tillsammans.
alltid så kul efter tävlingar, man får sån glöd för gymnastiken då! :D på den här tävlingen körde jag svårare än jag nånsin kört också, så det var fränt.

Idag har jag övningskört, gick riktigt bra. åkte bara nästan ner i diket en gång och kom nästan upp i 40km/h en gång, men då blev pappa så rädd (inte alls jag) så jag saktade ner. sen åkte vi till Maxi,köpte skjorta till pappa som ska bort på lördag och handlade massa mat. jag lämnade in min klocka för batteribyte. väl hemma kom jag på att jag inte hämtade klockan :/ tusan för mitt och pappas dåliga minne.

image341

studiedagar är mysigt

fredag är det idag. studiedag! har varit på stan med mina älskade My och Charlie. alla lyckades köpa något från H&M, och Christer lyckades köpa mest av oss alla vilket var lite förvånande. men det kanske beror på att han är på stan en gång om halvåret. käkade på 4kök med pensionärerna, det var gott :P

Imorn är det tävling! ingen stor direkt. men den första tillsammans med Nike, sådet ska bli spännande, läskigt och kul. jusst nu är jag inte peppad, men det kommer nog!

Gårkvällen var också trevlig. först kalas hos Frida och dom :) alltid kul att träffa släkten. sen spelade vi kort; marcus, my, christer och hansson :D

Nu måste jag hjälpa mor med maten. hejsvejs

image340

3 st allmäna

är lite trött idag. vilket är ganska vanligt eftersom det är onsdag. inga jobbiga läxor eller nåt, men ändå. känns som det är nåt som ligger under ytan och bränner mig.
träning i Linköping ikväll. fan att varven blev fel, hoppas det går bra iaf! ska kämpa på som tusan.

Imorn! slutar 11. underbart. sen äre träna, stan, tränare & kalas för frida & eva. och på kvällen blir det nog party med bajsarna.

3 st saker.

jag älskar mina syskon. Markus jag vet att vi inte alltig går bra ihop, men du är så älskad av mej, du är så bra. &


kan jag ha de här skorna i vinter?

Kaffe är väldigt braigt & gott

en början på en vecka som ska vara bra

GodEftermiddag. Måndag idag. har haft servering i skolan, har inte gjort ett piss typ :P förutom hjälpt Andreas med lite. Vi fick flambera idag också, fast det var bara Pontus som gjorde't. det var fränt, jag blev rädd.

Hoppas på att det blir en bra vecka. ska fira Frida & Eva på Torsdag, ledig på Fredag, och sen är det Tävling på Lördag. vill ha massa energi och att allt ska gå super. ställer in mig på det!

Träningen igår på Tumblingen gick ganska bra. körde med Linköping. men fick reda på att vi måste byta ett varv, hjälp. öjöj, hur ska det gå. :P nae, dags att sluta yra.

image339

Party, bio & träning

Mors
. har haft en bra helg. gårdagen var lite stillsam på dagen. men sen blev det lite shaka loss på kvällen, och sedan Stardust & godis med Jossan :) det var mysigt och bra.
Sen när jag kom hem vare lite mer party, fast vi kollade mest på VaranTv, skrattade och sen sov

Idag har jag pluggat, skrivit läslogg till Tristan och Isolde, lite småklurigt men det gick bra :) . Ska träna tumbling idag med Linköping också. hoppas det går bra :D känns väl helt okej nu iaf.

mamma och pappa kom hem nyss också :) skönt med lite folk som städar så slipper jag det ;]
förövrigt har jag kommit på att scones är väldigt gott. min nya last ;O

image338
jag, mina syskon & Andrea shakade loss som bäst till gamla goda partylåtar från 90-talet

en mysig Fredag och underbara helg

LÖRDAG. underbara helgen är här.
Fredagen igår var bra, jag var med Elin och Jossan, först på stan där jag köpte en kappa, sen fikade vi på waynes förstås. Efter det var vi hemma hos mig och mös framför Idol & Tv:n. Vi gjorde en väldigt smarrig äppelpaj och hade det braigt :D jag liker det ;P .

Har pluggat lite imorse, fick lite ryck. läste Tristan och Isolde och skrev anteckningar på den andra datan till det. höll på att få panik när jag trodde det försvann. men det klarade sig! PJUH.

Idag vet jag inte. det är en fin dag iaf, de vet jag :)

image337

ooups vad länge sen

ojoj. det var ett antal dagar sen jag skrev här. men det finns en bra förklaring till detta; - skolan. har haft Svenska prov på Medeltiden idag. ett riktigt stort prov, men det gick nog ganska bra tror jag. hade inte behövt plugga så mycket som jag gjorde nästa, eller  i sånt fall på andra saker :P skönt att det är över iaf.

skönt med Fredag idag för övrigt. mamma och pappa åker till landet och är där hela helgen- underbart. men ändå så har jag typ inga planer, de jag hade gick åt skogen : / men något ska det nog bli iaf ;D

har rast nu , matteB sen i 18 år typ. men jag har eftermiddagen att se fram emot, efter den låånga matten ska jag träffa Elin & Jossan på stan, saknar er båda <3 . ska köpa en kappa jag la undan igår, skojskoj. känns som det behövs en ny jacka nu i dessa kalla tider.

Servering och nåt som liknar gröt

Hello Hey !
Måndagseftermiddag
. har haft servering i skolan idag, första dagen :). det gick bra! hade bara ett bord så det var lugnt. Det är en skön grupp ändå, så det känns bra ! Ska vara i Kroken imorn - själv.
Fick läxa i serveringen direkt :( om service, så det har jag läst lite om i våran stora bok.

Gjorde äggröra åt Malin nyss, det var intressant. har aldrig gjort precis som det står i receptet, så nu när jag gjorde det såg det ut som gröt. så det var lite skojigt, men tydligen ska den se ut så. Den var god, så vad spelar det för roll då ? :P

Träning sen vid halv sex :D ska hoppa lite trampett och köra frivolt delad på mattan.. ska bli skojsigt, hoppas jag :D trampett är ju kul nu när jag ställer min 1½skruv ! :P

image336

mysig kväll & tidig morgon

Godmorgon! är uppe tidigt idag, vi har uppvisning på gympan. ska vara där kl.10. ack&ve. men det kanske blir kul ;P ungarna ska ju uppvisa med, med vårat väldigt vackra program.

hade det supermysigt med J igår, vi såg på Tv & film och åt gott :) Hampus & Ludvig var där också (Jossans syskonbarn), de var söta & gapiga.

Nu ska jag göra mig frukost och kaffe, så jag håller mig vaken ;P nejdå, jag är ju ingen sova-människa så jag tyckte knappt det var jobbigt att gå upp.

image335

lördag med klippning, scones & stan

hej hej hallå. idag är det lördag. en fin & bra lördag har det varit. Började dagen med att åka till kyrkogår'n med mormor, mamma & pappa, lämnade en fin blomma på Minneslunden. Sen tog jag mig till stan, där klippte jag en del av håret, sen träffade jag Malin. jag köpte ett par strumpor & ett par benvärmare, sen satte vi oss på wayne's, jag åt en scones, som var väldigt god & mättande. Nu ska jag snart iväg till Jossan och ha en lugn & mysig kväll. ska bli sköönt.

Igår var de skoj. lite småparty hos marcus med Charlie, My, Hansson, Alice & Martin :) vi såg lite halvt på Tv och pratade hela kvällen. alltid trevlans. även fast en råkade få för mycket Baileys i sig och gick hem : / 

här nedanför kommer lite små egobilder på mig som malin tog. de vita strumporna köpte jag idag ;P

image334
 

en underbar lycka

God Fredag morgon på er :)
har ju lite sovmorgon idag, så jag hann vara kreativ (lite ego) och ta lite kort att visa idag.
Trots sovmorgonen kunde jag inte sova så gott iaf, men det är ändå skönt. ska snart göra en god frukost med kaffe, frukt&yoghurt och en javisst macka - mums.
sen bär det av till skolan för Svenska & MatteB  på eftermiddagen, helt okej.

Ikväll får vi se vad det blir, kanske så ska vi ses med dom dära. ja, jag vet inte om jag får säga för han den dära, så jag är tyst istället för det här fattar ni inget av ändå.  måste träffa J snart också <3

Jag är fortfarande helt lycklig att jag klarade 1½skruv på träningen (vet inte om jag mände det) men jag är glad över det iaf, har kämpat i 100 år känns det som, skrek av lycka när jag ställde den :D haha

image333

torsdagskvällen är skön

Torsdagkväll - imorn Fredag! känns riktigt skönt att det är helg snart, väldigt behövligt. vekcan har vart seg, men ändå gått snabbt, hur nu det går ihop sej.
Idag har jag varit lite pömmig i skolan, men träffade Elin sen & tog en skön fika då blev jag glad :)

har ätit mumsig kycklinggryta nyligen & sitter och tittar på Du är vad du äter med Malin & Mamma :) ska sova tidigt idag tror jag minsann. har ju lite sovmorgon imorn med, sköntskönt.

nähe, vet inte vad mer jag ska skriva. nu börjar TV:n igen :P bye

en trötthet som inte finns & allmänt

Onsdag är det idag för er förvirrade personer som trodde det var måndag. Dagen började med en tallrik gröt (alltså inte det som är på bilden, det var igår det). och sen var det idrott, svenska -lunch med veggibiffar- samhäll & Näringslära+prov. Dagen flöt på ganska bra med lite trevliga incidenter då&då. Provet var inte så otroligt svårt men lite klurigt ändå, och jag förstår inte så mycket av Sveriges regering&riksdag men det är smällar man får ta.

Har träning sen idag, kl.18-20:30. det ska gå bra har jag bestämt även fast jag är lite Onsdagstrött. det kommer försvinna när jag kommer till träningen & så kommer jag köra värsta bästa grejerna, wöho.

Hm, nåt annat jag tänkt på ? jovisst. saknar Elin, Jossan, My, Charlie, Marcus osv. blähä. hinner ju inte träffa en enda i veckorna. förutom gympabrudarna, och det är jag ju glad över :D
mitt facebook-ande har ökat lite kanske. nån gång per dag är jag inne & uptäcker nåt nytt varje gång, spännande.

image332

excitement on a high level

hej.
haha. nervös blev jag, glad & upprymd, fan vad gött det skulle vara!

sista dagen på praktiken idag! lite småskönt sådär. drog till gympan efteråt var ute i en timme, sprang50 min & gick resten. skönt.
har varit tränare sen, skojskoj, ungarna skulle köra "ström" till uppvisningen på Söndag, katastrof! haha, men det blir nog bra.

har pluggat lite granna nu, Näringslära prov imorn om välfärdssjukdomar :/

nej, nu snart blire dusch & käk. & så äre Desperate, den enda serien jag följer typ :P Yaay, eller Yea som det står i Vänner

jobbiga skruvar & måsten

Tjingeling. måndag idag, vilket denna vecka innebar sista måndagen på Bacchus, och nu är det verkligen så ! :P sista dagen imorn, både skönt & inte. men det har varit bra där, har trivts :)
har för övrigt varit ganska sömnig idag, trodde inte träningen skulle gå så pass bra som den gjorde, så det var ju kul. även om jag inte stod på 1½ skruv! GRR, får panik på den. Men det kändes bra att köra lite friståenden iaf.

Illustration servitris

åh, javisst ja. jag har skaffat FaceBook! kände mig tvungen. förstår typ ingenting och går enligt den på nån skola i USA, för jag förstod inte hur jag skulle hitta DeGeer gymnasiet. men jag kanske börjar förstå mer snart, & tycka det är kul. alltid trevligt att snoka annars ;]