rare but good

Hej & Oj. blir inte uppdatering så ofta här nu. håller mig mer till bdb. där slipper man skriva. men nu börjar jag sent imorn , så jag har lite tid till skriveri. Elin & Jossan var här & glutta på film också. mysmys!
för att summera veckan så har den varit jobbig. jag har varit trött & skolan har varit tung. men man har ju sina vänner som förgyller vardagen <3
tävlingen i helgen gick riktigt bra också, och vi vann Truppcupen. HEJA ÖSTGÖTAGYMNASTERNA.
  


imorn ska jag gå  på stan med Ellie innan skolan, sen kl.11:30 ska vi skriva svenska uppsats. YAY. not. usch. sen är det Engelska B och sedan ska jag hem, göra mig i fin för party & utgång med My, Marcus & gänget :) ska bli väldans trevligt måste jag säga. skönt att slappna av efter skolveckan!
 


& på Lördag blir det inte mycket lugnare då inte. Inflyttningsfest hos Markus & Andrea ! :D ska också bli väldigt skojigt. har köpt fina presenter idag från mig & Malin. en sak gillar jag speciellt. moahaha.
That's all. godnatt


It's a good thing

HEEEJ HEEJ !  ja, idag är det lördag. nu är det helg! känns riktigt skönt att få vila lite & inte tänka på skola ett litet tag.

Helgen började väldigt bra igår, med födelsedagsfirande för Jossan! vi gjorde mat, pratade och hade supermys! :D så skönt att vara med er, saknar att inte ses alla 3 så ofta! <3

Idag ska jag umgås med Malin. har inte gjort det på jättelänge konstaterade vi vid frukosten idag. vi har gått om varandra hela veckan och gjort saker på annat håll. men det blir ju så.

köpte förövrigt 2 tröjor/klänningar igår. en röd/rosa tubklänning på VeroModa och en blå tshirt/klänning från Åhléns :) finfint. nu har jag bara 18 andra saker jag vill köpa. hääärligt.. ; /
men mitt nya bankkort fungerar iaf. mastercard och grejer ;P det enda jobbiga är att det är ny kod. jag som gillade min gamla så mycket. känns trist att lämna den. men men, ibland måste man göra avsked.

Så det viktigaste till sist!
GRATTIS JOSSAN PÅ 16 ÅRSDAGEN. HOPPAS DU FÅR EN UNDERBAR DAG! ÄLSKAR DEJ VERKLIGEN, DU ÄR BÄST.

Depp or not ?

ÅH. ja jag börjar med ett åh och inte ett hej. det är onsdag, mitt i veckan. värsta dagen. asså det har inte hänt nåt speciellet direkt. men ändå, så seg och trött på allt bara. me nmin Ellie hjälper mig genom skoldagarna iaf. och jag måste faktiskt hålla med om att det ändå blivit onsdag ganska snabbt :O !

helgen i Göteborg var iaf toppen, verkligen ! resultatat kunde självklart varit bättre. men det var superkul & bra. en helg att minnas :)förut trodde jag att jag tappat bort min hundralapp. så satt jag och var jättesur & ledsen & nära till gråt. sen 5 min senare hittade jag den. då blev jag lite besviken för jag hade ingen anledning till att va depp längre :P hej

TÄVLING I GÖTEBORG I HELGEN

HEEEEEJ !! ja, hejjet stämmer väl in på hur jag känner mig jusst nu. överexalterat & .. WAAH. åker ju nämligen till Göteborg och tävlar i Grencuperna i Truppgymnastik med laget idag :D ÖSTGÖTAGYMNASTERNA som vi nu heter. superskoj ska det blir och supernervöst !!! HEJA HEJA HEJA. det mesta är tipptopp just nu, och det ska nog gå bra. åker alldeles snart och kommer hem på Söndag förmodligen, även om vi inte går till final!

önska oss lycka till !

image411

Update on the blog

Hej & hallå. nu är det igång igen. allt. skolan alltså. Det var mer än jobbigt att gå upp imorse, drömmen avbröts mycket olämpligt av väckarklockans tjut. fan så jobbigt. men upp gick man och till skolan kom man.
visst så jobbigt är det inte när man väl är där. lite småskratt och sånt får man ju iaf av klasskamrater :)
& Ellie har tagit ut tandställningen, nu är hon ännu sötare, om möjligt ;P

jag har iaf haft ett riktigt bra lov. har umgåtts mycket med vänner & bekanta och haft det allmänt skönt & mys. jag har skjutit upp problem och saker som skulle ha gjorts & får istället ta tag i dem nu. på en gång. men det är lugnt. inget jag inte klarat förr. Markus, min bror, har även flyttat under lovet. han & andrea bor nu mitt i stan (granne med Linden köpcenter)  och jag har flyttat ner i hans rum. Mysigt !


Ikväll är det träningen med stort T. sista trampett träningen innan Grencuperna i Göteborg i helgen. det ska gå bra!!! :D oooh yes.
och tävlingen måste med gå bra, eller jag hoppas det. det ska bli jäkligt kul och jäkligt nervöst den saken är klar. men på Fredag kl.13 åker vi mot göteborg iaf. om vi nu får tävla i Fristående för anna vill säga. fast vi åker nog ner på Fredag hursom. hoppas det för då måste jag ta ledigt från skolan på Fredagen, lite iaf :) ähä.


Nähe, bäst att återgå till Samhällslektionen kanske ? nej jusst det, Arbete & säkrhet heter ju kursen vi har nu. woops
HEJDÅ & LILLTÅ
.