böööh bööh..

wöho, vann precis i under 11 mot malleballe och richardo ! jag är bäst, tusenbäst! har haft ett par lediga dagar nu vilka har spenderats bra! mer behöver inte sägas.

imorn är det Annas Examensfest som kommer bli grymt rolig! & ja, jag är grymt nöjd med presenten vi ska ge henne från alla oss gympabrudar :D alltid skönt när man är det.

nu bjuder jag på en bild på min kära Richard med tjära under fötterna!


kunden har fel

dum man: hej
jag: hej hej
dum man: jag vill ha 2 Browniekulor i en bägare med strössel på
jag : okej, vad vill du ha för strössel?
dum man:  du kan välja, ta nåt du tycker passar!
jag: okej, *går iväg och gör glassen, tar på tuttifrutti strössel & kommer tillbaks med glassen*
dum man: är du nöjd nu!? *tittar surt på glassen*
jag:  ja, det är jag. *ler*
dum man: ah, jag ser det!
jag: vadå är inte du det?
dum man: ääh, näe! men skit samma!  *går iväg arg*


fy fan vilka människor det finns!

dags för nya studenter

dags att fira studenter igen! den här gången är det första gången jag själv redan tagit studenten som jag ska stå där & hurra för nån annan! och helt ärligt.. fasen så skönt det känns :P ska bli galet kul att se dom springa ut och få krama någon som är så glad & ledsen & livrädd på samma gång.

nu blir det jobb. sen studentfirande x 4 torsdag-fredag :D


läskande hallonsorbet

aah sool! du är så välkommen. äntligen kan man få lite färg på sina bleka ben & kinder och känna sig lite sommarfräsch. & framför allt kan jag känna att man har lite sommarlov de dagar man är ledig! NICE.
sommaren har invigts mycket mysigt. bland annat med lite grill m.m i Malmslätt.syrran kom hem igår också. mycket viktigt! mycket bra! saknar henne verkligen när hon bor i Uppsala. bara att ha henne hemma samtidigt som jag är hemma. sitta tyst 5 meter ifrån varandra och känna att man inte är ensam. du är älskar malin.

hade solhäng med Ellie idag också. Ellie är också en såndär underbar prick över i:na mitt liv. (fasen vilket bra talesätt, det ska jag börja säga mer!). bara att vara med dig är skönt & mysigt. och vill jag kan jag berätta om alla mina tankar och problem. och det är skönt.SAKNAR GYMNASTIKEN OCH GYMPABRUDARNA, NI ÄR GULDVÄRDA, NI GÖR MIG GLAD!

bonheur , c'est quoi?

att få människorna i din omgivning att må bra och trivas med sig själva och känna sig glada, det är lycka

det var en vis person som sa det till mig idag, och en annan vis person som skrev om det. och säkert nån som tänkte på det innan det..


tu es vraiment meilleur, je t'aime