YEEEEEEEEEEES

LÄGENHET I LUND!!! SÅ HIMLA SKÖNT. EN 2:A 62 m2! UNDERBART SKÖNT ATT HA DET KLART.


cut it out

det är fan dags nu. jag får ta och lägga ner den här skiten. trivs ju inte.
JE NE VEUX PAS, J'ARETTE MAINTENANT


it's complicated

varför kan inte allt bara vara lätt ibland ? bara flyta på utan stora problem utan stora bekymmer. hakuna matata liksom!? well, jag vet att aldrig kommer vara så och om det nån gång blir så så kommer det att vara tråkigt antagligen istället för underbart skönt som man tycker det skulle vara nu.
jag vet att man istället för att se de lite sämre och jobbigare sakerna ska se de bättre och underbara sakerna men ibland önskar jag bara att det var enklare. både det ena och andra.
varför ska människor vara så komplicerade varelser, kan vi inte vara lite mer som djuren iaf? jaga, äta, ligga, sova. typ.  nej, vi ska vara så invecklade att vi knappt hittar varken in eller ut i oss själva till slut.
på facebook borde vi inte bara kunna ha en relationsstatus som heter " det är komplicerat" vi borde även ha en livsstatus som heter samma sak. undrar hur många som skulle trycka på "håller med" om det skulle finnas en sån knapp?
kan inte andra och en själv förstå sig på mig lite bättre, vad lätt det vore då. aja det får bli mitt mål för framtiden, förstå mig själv.

sommar

sommar sommar sommar. som vanligt på sommaren blir tiden uppfylld av massa roligheter, alltså så sitter man inte lika mycket vid datorn. lite sitter man där, men inte lika många timmar som på vinterhalvåret ;)

jusst nu består sommaren av jobb,träning,sova, vänner, pojkvän. och så går det runt så, inte helt fel och inte helt jätteskönt alltid heller :P men där ändå lättare att njuta av saker på sommaren än vad det är annars, och det är skönt!