Ikea & Hatfaktorer

HEJ. igår fick vi äntligen vårat Ikea. vi åkte dit, vi handlade, vi handlade mycket. vi var nöjda. Markus & Andrea skrapade nog ihop det mesta till den nya lägenheten, mycket skoj ! själv köpte jag / vi en ingrediensvåg, en visp & servetter. yaaay ;)
 

På kvällen blev det träning. första trampetten efter skadan. det gick jätte bra. jag hade inte ont, kunde köra allt för fullt. så kör jag en dubbel½ underroterar, får apont i foten, och så hade jag ont resten av träningen (och nu med iofs). men jag kunde ändå köra lite skruv & tzucka, så det känns helt OK. HATA SKADOR.

jag kanske ska börja med Dagens Hata i bloggen. förra inlägget var det Snö (vilket fortf. står på hatlistan) och idag är det skador som är högst upp att hata.

Senare igårkväll drog jag med Markus till Wasa för att möta upp Malin, Andrea och gänget där för Kareoke kväll. det var skoj om man bortser från smurf/rök röstkvinnan som höll i det hela & skulle stjäla showen från alla.
jag blev även bjuden på min första shot nånsin  i en bar. YAY.
Nu kan ute-upplevelserna bara bli bättre!
 

Nej, dags att åka ner på stan & träffa Ellie för shopping och svullning ; ]

Hata snön!

fy fan. jag hatar snön. den kan ta & hoppa rakt upp i de jävla snömolnen igen där de hör hemma! & Aldrig komma ner igen. aldrig. fan, om julen är snöfri kan väl lika gärna resten av året också vara det!?
När snön kommer såhär års är den ju endast till förvirring för småbarn som tar på sig tomteluvan och tror att det är jul istället för påsk.  fan.

ja, jag kanske hade planer idag som krävde en snöfri väg & en färdbar väg. det är därför jag hatar snön jusst nu, väldigt mycket. det blir ju en väldigt kul dag det här. NOT.

den här bilden kan väl förgylla dagen lite iaf.

Glad Påsk

Då dagen kommit. Äggdagen, godis & matdagen, PÅSKAFTON. min påskafton har än så länge varit som Påskaftonar brukar, gömma ägg, ge bort ägg, få ägg, öppna ägg, äta ägg. & så har det lagat mat förstås. Släkten kommer ju på Lunch snart ! Kusiner, farmor, mormor, faster & hela köret. ska bli riktigt skojigt!

Igår var även släkten från Västerås här + mormor. Alltså morbror, morbros fru & Kusin Camilla. mycket trevligt att träffa dem igen & ta igen på förlorade samtal. Det blev våfflor & massa gott som förgyllde dagen ännu mer ;]

Ikväll kanske det blir utgång eller lite party. det återstår att se om man kan röra sig efter maten. Men det ska bli en bra dag iaf. GLAD PÅSK

EasterBrake

Good Evening folks. ville göra en hyllning för lovet, mest därför jag skriver. Nu ska vi äta ägg, ägg & kanske ett till ägg? Det ska bli ett lugnt & skönt lov och jag tänker göra precis det jag vill. allt  o inget.

lite mer skrivning kommer nog senare i veckan, eller imorn. vem vet. Nu ska jag nog sova.

image399
celebrate the brake with a cake

Lugnt Vs. icke lugnt

GodKväll. Helgen har nu nått sitt slut. Ett slut som inte känns så bittert för en gångs skull. jag menar 4 dagar. vad är väl det? 4 fjuttiga dagar behöver man bara stå ut & sen äre dags för Påsk, påskägg, ägg & lov! Ett av de längre Påskloven tydligen, eftersom vi är lediga på Fredagen innan, och måndg,Tisdag efter lovet. & ett långt lov, det säger jag inte nej till.

Helgen började med en lugn Fredag tillsammans med Elin först & fika på Waynes. det var mysigt & kul att ta igen förlorade samtal. Sen kom Christer till oss på caféet & Elin lämnade oss. Vi gick till Chili wok eller vad det heter & invgide detta matställe. MG - mycket gott.  Efter matintaget var det dags för bio- Jumper. en helt okej film med mer än helt okej snygg skådespelare i huvudrollen - Hayden christensen. det var en bra Fredag.

Lördagen började med firning av födelsedagsbarnet Malin:) sen var det  Tävling i Källvindshallen där jag var domare. det gick bra & någorlunda smä'rtfritt och kl.16:30 kunde jag & Malin lämna hallen (jag 200kr rikare) & cykla till Lidl för att handla mozarella i bit vilket misslyckats att handlas 2ggr av både mamma & markus.
sen åkte vi hem där markus & Andrea väntade, och vi satte igång med Malins födelsedags middag. middagen blev super & även Chokladmoussetårtan jag gjort.  Sedan började folk drälla in & snart var villan fylld av Malins & markus kompisar. det var en mycket trevlig kväll med drinkar, spel, dans & annat. det var en bra Lördag också.
 

fest & vardag

HALLÅ. då var helgen över och en ny vecka har sparkats igång.  Helgens händelse nr.1 var ju förstås 18årsfesten som jag Marcus & Hansson hade i Lördags. den utspelade sig i en lokal i Lindö med massa trevligt folk, fulla, ofulla, för fulla osv.osv. . Det var en helt okej Lyckad kväll & Marcus blev även 18 efter kl.00 vilket firades med massa hyllningar & visor. 
Dagen efter blev det städning i massor, och efter ett par timmar med moppen i handen såg det riktigt fint ut i lokalen!
på kvällen på söndagen var det träning för fulla muggar, tumbling. det gick riktigt bra & jag kom nästan runt på handvolt frivolt med 1½ skruv & klarade frivolt delad handvolt frivolt med ½skruv. det gick riktigt bra för mina pinglor på gympan också, så det var kul!

Denna vecka kommer det nog inte hända något spec. jag kommer ha skola & träningar och kanske umgås med lite mysigt folk. förmodligen är det här den enda blogginlägget jag kommer skriva under skolveckans gång också.
På Onsdag är det uttagning på Trampettvarven till Grencuperna! HJÄLP.

bajs också jag orkar inte:(. hejdå


ojdååå

Woopsi ! det råkade gå en hel vecka nästan utan Blogginlägg. Veckan har väl ändå inte varit så händelserik. full av plugg, skola, träning & vänner. Trevligt har jag haft det ändå. Umgåtts mycket med Ellie som är världens sötaste prick, & Sara med.
Jag har färgat håret bra mycket ljusare än jag nånsin haft det. & det är tack vare My jag vågade mig på det. men det var inte helt riskfritt kan jag lova! slutet gott allting gott.

Imorn är det den stora dagen. dagen med stort F som i fest. Yes. det ska bli riktigt kul! det ska det bara. det mesta är fixat nu, lite grejs kvar att göra men sen är det kirrat. jag kommer vara galet uppspelt iaf.


Sjunga & städa

Hej hej hallå. det är helg nu & lördag till och med. mycket skönt med avkoppling & sovning. även fast jag vaknar tidigt ändå.

Igår hade jag det väldigt trevligt. Kvällen började med att Jag, Elin & Jossan köpte hem mat från Spicy Hot (otroligt gott!) så åkte vi till Martins tomma lägenhet (Elins bror) och var där och mös med mat & Tv. Sen blev det lite smaskiga drinkar för min del & jag gjorde en av mina debuter som man bara får göra när man är 18 (vill dock inte nämna vad, man vet ju inte vem som läser). Sen blev det Singstar & dans, och efter ett litet tag hälsade Marcus, Hansson & Martin på :) vi körde lite mer Singstar, vilket var pinsamt till en början, trots X antal drinkar. men sen sjöng vi på riktigt bra & jag vann till och med 1 gång tror jag. Det var en riktigt skojig kväll som avlutades med promenad hem i småregnet.

Idag vaknade jag pigg som en lärka. förvånansvärt pigg med tanke på gårdagen. Jag & Malin åkte till gympan för att utföra lite städuppgifter. inget är så härligt som att moppa golv & sjunga högt på en lördag förmiddag.
Sen åkte vi till stan, för att möta upp en till Malin & jag skulle ge pengar till Marcus.  När vi gjort det gick jag på jakt efter klänning till nästa helg. jag hittade flera stycken. köpte ingen. får panikköpa någon nästa Fredag eller nåt istället. det är ju mycket roligare!
Efter stan åkte vi till ishallen och tittade på Malins komp Hannah som tävlade i konståkning. det var fränt & läskigt att titta på !