I used to live somewhere else

jag är nu i lägenheten i min nya hemstad - Lund. japp, snart är jag skåning (säger med skånsk dialekt). jag tänkte att jag lägger upp ett gäng bilder som får visa vad jag kommer sakna, vad jag älskar, vad som kommer vara i mina tankar och i mitt hjärta. och nej jag kanske inte fått med varenda människor jag tycker om. men det tog 5 min frö varje bild att laddas upp! kärlek och pussar till alla er!

lundblogg ?jag blir så trött på människor som inte kan kommunicera med varann!? vad fan alltså, det är väl bara att diskutera om saken som vuxna människor och komma fram till det som är bäst? nej, vi skriker på varandra istället, det är bättre! (ursäkta, ville bara få ut mig det)

åh, det börjar närma sig flytt nu, och bara att skriva det får det att pirra i magen! så stort & kul! men mitt rum är tomt. kalt, kallt och alldeles dystert.. känns sjukt konstigt att tömma sitt rum på saker. men att flytta hör väl till en av de stora "rites of passage" i livet =)

jag längtar tills vi bor i Lund och mina vänner och familj kan komma och hälsa på oss! så jag får visa hur underbart det är :D   nej nu är det dags att ta tag i't igen. hejsvejs!
flytt & fest

Mmmm....mys! hade lite hejdåfest igår hemma hos oss med syskonen och de närmsta vännerna! det var supermysigt och jättekul, perfekt. saknade vissa men får träffa dem snart =)

innan festen så hjälpte vi bror och flickvän att flytta alla deras saker till deras föräldrars förråd som låg högst upp i deras lägenhetshus på vinden med en pytteliten hiss... väldigt jobbigt var resultatet av detta! stånka soffor och sängar 6 trappor upp. ja, vi började  i deras lägenhet vid 10 typ och sen var vi klara ltie efter tre. darrig i benen och trött som tusan!

ikväll blir det lite kräftskiva här hemma :) innan alla vi barn åker iväg till olika håll  i landet. ska bli kul!

jag har börjat göra lite tavlor , köper e ochn vit tavla typ och så skriver jag citat på =)


min första flyttpackning

då var det dags. packning på G. jag har ju aldrig flyttpackat förut. för jo, packat har jag faktiskt gjort förr! det känns skumt. det som är mest skumt är att jag inte riktigt tycker det är jobbigt. inte än iaf. jag bara gör det på automatik. tar fram saker, packar ner, slänger, sparar till senare. osv osv. jag orkar nog inte riktigt ta det så känslosamt än. jag vet att det kommer komma. jag vet att jag kommer störttjuta dagen jag åker härifrån. och säkert innan det också :P men det tar jag då! nu är jag faktiskt mest glad & excited. ja excited låter mycket bättre än exalterad. eller? gör det det? jag tänkte att excited=upphetsad och då lät de fel så därför skrevjag excited ... äsch!

 

 

har precis varit och gått en morgonpromenad i en timme ungefär. känns ganska skönt att röra lite på sig efter gårdagens första gympaträning på väldigt länge. mina axlar smärtar rätt bra idag och benen känns inte alltför smidiga dom heller! nu sörplar jag te och tar det lite lugnt innan det är dags att ta tag i kaoset i mitt liv - min garderob!

richards mamma igår: du kan ju packa ner kläderna som de ligger i garderoben så blir det lättare
jag: i slängda i en hög? :P


ha en fin dag, puss

take a chill pill

life's too short to be afraid, so take a pill to numb the pain.

riktigt sant, det är det verkligen. men hur många ggr folk säger till en att det inte spelar nån roll. att det är onödigt att inte bry sig om sånt som inte är Verkligt viktigt. så går det inte att inte bry sig. jag bryr mig, för jävla mycket. och jag tänker på det för jävla mycket. va fan, låt mig va 5 år i sinnet och springa omkring naken och inte bry mig om vad någon tänker. så länge jag mår bra så spelar det ingen roll. men tyvärr så är det inte så lätt.

ett liv för mig är ett liv med dig

no good

i still feel like shit. when will this disapear?

nouveau

saker börjar röra på sig och ordna sig. lägenheten är fixad, vi flyttar in den 28 augusti i våran underbart fina 2:a i Lund! så galet läskigt, spännande, sorgligt och roligt! det positiva överväger verkligen det negativa. ska bli så skönt att ta tag i nåt nytt, så utmanande att lära känna en ny stad & ett nytt liv.

och ni som nu tror att jag inte har några tvivel eller bekymmerstankar om det här så är det klart att jag har det! men dom kan jag inte fokusera på. jag är typ livrädd över att flytta till en okänd stad och bo med Richard för första gången. jag är ledsen över familj och vänner som jag kommer sakna så förbannat mycket. men på nåt sätt så är det det som är själva grejen. det ska göra lite ont och det ska vara läskigt att leva, då känner man ju verkligen att man lever.

och nu har jag 5st arbetsdagar kvar på Halvars (vad jag vet i alla fall!) helt galet fort det har gått. men kul har det varit =)