Uisge Beatha

ja, för er som inte vet vad det betyder så är det livets vatten, AKA Whisky. jag har ju nu gått och blivit chef på Kattrumpan(brunchen på nationen). och alla nya chefer på Kalmar får äran att kunna väljas in i ett hemligt ordernsällskap som heter Uisge Beatha. som ni kanske förstår då så är detta ett sällskap som dyrkar whisky väldigt mycket.. så det var jag och 6 andra tjejer från "Kalmar" som blev utvalda. vi fick under förra veckan göra massa upprrag såsom; göra säckpipa, göra whisky, stå på station och spela med säckpiporna för att samla in pengar, göra en sång m.m sen på lördagen var det dags för att se om vi fick "komma in" i Beatha. så vi tog på oss balklänningar(vi skulle på baleftersläpp sen, så alla hade det) och sen fick vi gå in i ett rum en och en och svara på frågor. det vi märkte sen var att man skulle kommit med i Beatha även om man svarade fel på alla frågor!
efter "utagningen" var det sittning(fest med 3 rätters). den var superkul och jag drack så mycket whisky som jag aldrig druckit förr. jag tycker ju inte om whisky så det var inte så svårt. vi hade en Whiskymeny framför oss t.o :P jagb trodde först att jag var den enda som inte gillade whisky typ.. sen så fråga jag 3 som satt runt mig.. -" gillar ni whisky?".. - "näääe...!" så det var ju skönt!
efter sittningen vid 00, gick vi till AF borgen där det var baleftersläpp med band och dans och hela faderuttan. här mötte vi även WPA killarna, som på annat håll haft en liknande sittning som vi fast med bara killar och dem drack punsch istället(USCH!). och enligt tradition ska vi typ hata punsch och dom ska hata whisky! .. men men. av nån anledning blev det ingen dans för mig.. varför var det nu igen..?
jag kom på att det här är hemligt. så hoppas ingen i lund läser det här..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback