en helg i Danmark


så var det måndag igen och jag har faktiskt hela eftermiddagen fri för vår Bandlärare, Esben, är borta denna vecka så vi fick ledigt! jag har spenderat ledigheten med att tvätta kläder, köra fotrehab+ lite styrka, kollat på Modern family och gått till Brugsen (mataffär).

bilderna ovan är från i Fredags när det var J-dag i Danmark, detta är typ en dansk traditition där man firar att årets speciella julöl släpps i affärerna och på barerna (självklart firar man detta överdrivet mycket i Danmark :P).  jag är ju dock inget öl-fans, speciellt inte när det är mörk öl med 7% alkohol - blääsh! men det var skojigt att se hur danskarna firade iaf! Odense var livat kan man säga.

På lördagen var det dags för lite kalas igen då de internationella eleverna på skolan hade arrangerat en fest för alla! det var en superkul kväll med god mat, rolig underhållning och lite galenskap a la Ollerup såklart!




ja, temat på festen var ju internationellt, så det var massa flaggor udspridda överallt som dekoration :P så hade vi även en MR & MRS World tävling där vi klädde ut våra lasgmedlemmar som sen fick visa sina kunskaper! en väldigt lyckad kväll kort och gott! dock så var lite tråkigt för alla NM medlemmar åkte iväg kl.1.30 mot Norge-Oslo för träningsläger innan NM nästa helg, saknar dem resan :(

ha en fin måndag

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback