Söndagsutflykten m.m



här är lite bilder från söndagens utfklykt till Kerteminde med Troels & Emma. på vägen dit så råkade dock bilen gå sönder helt utan förvarning. som tur var så var vi typ 1 km ifrån där Troels mamma o pappa bor och hans pappa är typ mekaniker så han kom och försökte hjälpa oss.. det gick bra trodde vi, sen åkte vi till Kerteminde, åt mat, när vi skulle åka igen så var bilen veck igen! denna gång fick dem inte igång den igen så vi fick ringa till Dansk Autohjälp! sen fick vi skjuts till Odense av en vän och så lagade vi mat i Troels och hjans roomie Andreas lägenhet som ligger på gågatan mitt i Odense, sen så tog vi tåg hem till Ollerup, så istället för att komma tillbaks till aftensmad kl.18 så kom vi ca 22.30 :) det var en spännande men konstig dag!

Veckan har flytit på som vanligt annars, träningarna har gått bra, har dock fått lite ont i benhinnorna på högerben vilket är "lort". så idag på fotbollsträningen så kompenserade jag antagligen med det andra benet så det känns som jag fick nån muskelsprängning eller nåt i vänsterlår! fan. så det blev bara uppvärmning och styrka på träningen. hoppas det blir bättre snart. 

i helgen är det aktivitetshelg, workshops på dan på lördag med massa internationella grejer, sen på kvällen är det Caféfest! och på lördag natt åker de som ska va med på NM till Norge-Oslo och är borta till den 13 november.

ha de fint!

Kommentarer
Postat av: Malin

Härligt med utflykt! Hoppas benen mår bättre snart! puss


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback