gymnastik & höftshake!


såhär mysigt har vi det när vi ligger i Opeholdsstuen och tittar på film; madrasser, sackosäckar, kuddar och täcken - hyggligt.

Nu är det helg! idag hade vi dubbelpass med gympa med fokus på överslagvolt på trampetten. det gick helt okej, körde ett gäng överslag grupperad½, inga superbra kanske men helt okej! Helga, en tjej från Island, är gryyym på det verkligen, det va rena fröjden att titta på! Lunkan är inte så tokig hon heller ;)!

efter lunch så var det sång i en timme. och sen hade vi faellesaktivitet som idag bestod av dans med alla elever med en dansartjej som lärare, hon var grym, och vi körde massa höftvickningar och värsta "porriga" dansen 2 & 2, egentligen skulle det vara tjej och kille men eftersom vi är ganska mycket fler tjejer än killar dansade jag med Theresa en störtskön tjej från Tjeckien, det var riktigt kul iaf!

vi får se vad helgen bjuder på, blir nog ganska lugnt iaf. imorgon ska vi som anmält oss som intresserade för NM laget köra lite friståendegrejer iaf, piruetter, kraftmoment osv. 

ha en fin helg! kramar från ett fantastiskt Ollerup!



Kommentarer
Postat av: maria

http://ollerup.dk/?id=833

2011-09-02 @ 23:06:18
URL: http://mochan.blogg.se/
Postat av: suzanne

Vad härligt du verkar ha det!Lycka till med träningen.

Kram

2011-09-03 @ 11:29:07
URL: http://mochan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback