Norgeresan i bilder och lite text


såhär känner vi för stormen
Norgeresan mot Nissedal började kl.05.30 på Måndagmorgonen.  efter 5 timmar på bussen så var det dags för färjan över till Norge, och då blev vi varnade för det var tydligen tropisk storm ute på havet. vi fick sjösjukepiller och innan färjan åkte sa dem i högtalaren att detta var den sista färjan för de kommande dagarna pga stormen! det gick rätt bra ändå o vi kom fram till OD-BAKSÅS tryggt och säkert med vår rallykalle busschaufför


dag 2. vi går en tripp från stugan nerför backen för att kolla in affären som ligger i närheten. naturen runt omkring är helt fantastisk! 


dag2. sen fortsatte vi en bra bit med bussen, upp och ner, förbi dalar och vattefall och sen stannade vi vid en utsiktplats där det var 350 meter ner tilll marken och det var verkligen stup rakt ner! pisseläskigt och vackert!


dag 3. vi åker till ett stort berg som vi ska bestiga! jag och ett gäng till kom inte hela vägen upp så toppbilden är från Emmas kamera.


dag4. på torsdagen åkte vi till ett ställe en bit från där vi bodde och red hästar, paddla kanot och lekte! återigen superfint överallt och jättehärligt.


dag 5. påfredagen var det dags för ytterligare ett berg att bestiga, jag har dock inga bilder härifrån, kommer nog facebook sen. det var en helt solklar dag så utsikten var fantastisk, vi satt uppe på toppen allihopa och åt vår  matpakke och solade, hur mysigt som helst. på kvällen var det dags för lite extra hygge med vin och lite öl och god mat, det var ju sista kvällen i stugan trots allt. 

resan var verkligen hur bra som helst, inga krav, inga bestäma regler bara chilla, spela kort, åka buss, skratta, laga mat, klättra i berg, sjunga och så vidare! och överallt var det sjöar, berg och vattenfall och åar som rann genom skogen. NORGE LEVERERADE HELT ENKELT!


Kommentarer
Postat av: suzanne

Vilka härliga bilder och vad vackert det ser ut! Verkar som du har det bra. Kram

2011-09-18 @ 18:16:48
Postat av: Malin

Låter jättehärligt! och väldigt vackert! :D


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback