OD Vecka

.. Ja som rubriken säger så har vi haft OD vecka denna vecka. eller vi har fortfarande för den delen. Jag trodde innan att det betydde planering inför den stora OD dagen som är på lördag. men Icke sa nicke. det Betydde tydligen att vi skulle uppleva hur Gymnastiken, Ollerup och Danmark var förr i tiden. så vi har testat på gammal Ling gymnastik, Niels bukh gymnastik, Tysk gymnastik ledd av elever klädda i vit gympadräkt och ditritad mustasch. vi har haft dans/rytme till levande pianospel av Jutta vår pianist, vi har haft bondebal med pardans, bingo och tårta, mer pardans, städning utklädda som gamla städerskor, stickning... ja herregud vad vi har testat på massa saker och nu har jag inte ens skrivit ner allt. Däremellan har vi självklart haft lite gympa också. 

Igår efter vi hade haft pardans så fick vi veta att vi skulle ta på oss badkläder och mötas i ID hallen. Därinne skulle vi alla elever lägga oss och forma Ollerup genom att ligga på golvet därinne. sen skulle vi komma ihåg vilken plats vi hade, ta av oss till endast badkläder och springa ut på Volden (den stora fotbollsplanen som har lutande gräsplaner runtom som en läktare) och där skulle vi lägga oss som Ollerup igen, rakt på snön. Så stod Helge och nån mer uppe på taket av ID hallen som är ca 15 meter högt säkert och tog kort på oss. Det var jäkligt kallt men jäkligt kul!


den här bilden är dock inte tagen från taket. men alla bilder från OD veckan finns på 
http://www.ollerup.dk/?id=906
ikväll blir det träning med NM laget, vi som var med i bruttotruppen har fått förfrågan om att vara med på uppvisning med dom på Lördag, OD dagen. 

Nu ska jag lägga mig och kolla på nåt roligt på datorn och ta igen lite förlorad sömn.

Kommentarer
Postat av: Malin

Coolt!

2012-02-07 @ 02:29:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback