det är vår i luften

Solen skiner på Ollerup och det är en fin Lördag! Dagen har än så länge inte bestått av så mycket. har vaknat kring niotiden och gått och försökt finna en ledig tvättmaskin, inte det lättaste uppdraget en lördagförmiddag när vi är 220 elever på skolan och det finns 7 tvättmaskiner (varav 4 är tjejernas). Men jag fick en ledig ganska fort nere i killarnas tvättstuga, på tjejernas var det kö.. Nej tack! så nu har jag gjort det iaf, bra Maria! så är man nästan klar för att packa väskan till Norge och Trysil. Bussen går imorgon kl.18 ca och då kör vi till helsingör - helsingborg - genom Sverige under natten och är framme i trysil ca 07.00 på måndag morgon, redo för att åka skidor! Det ska bli så jäkla kul verkligen, det var så länge sen jag åkte skidor!

Igår var det pre afterskiparty på Crazy Daisy. det var jättekul! alla ollerupare hade skidkläder på och så var det lite utomhus med gasolvärmare och sånt. och bara för att vi ska till Norge så var typ alla danskarna ivriga om att lära sig norska o svenska så det var skitkul att höra deras försök till att snacka svenska
" hvad hedder øl på svensk?" ...
- " öl"
"ööööl"
- bra!
Hvad hedder skål på svensk?
- skål!
-Skåål

haha, det är så stor skillnad på språken ibland alltså! det var en toppenkväll iaf! nu ska vi ut o sätta oss i vårsolen utanför stuen och sen blire en tur till Svendborg för att handla lite matsäck till norgeresan!  ha en fin lördag ! 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback